Wij hebben als marketingbureau zeer goede ervaringen met Just Host. Voor een faire prijs leveren ze dat wat er nodig is. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en helpen je uitstekend wanneer er...Wij hebben als marketingbureau zeer goede ervaringen met Just Host. Voor een faire prijs leveren ze dat wat er nodig is. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en helpen je uitstekend wanneer er vragen zijn.
Van Veen IT
Top in reageren. Deskundig en snel. Wordt meegedacht bij lastige vragen
Ik ben echt fan van Just Host en het team. Zelden een bedrijf gehad waar ik zo over te spreken ben, op welk gebied dan ook. De service hier is echt onovertroffen.
The walking beauty
Hosting website
Kim Lindeman
Richard Gerritsen / De Broederband
Hosten van onze site en verhuizen vanaf ander domein
Auberge BonBeauJoli
De medewerkers van Justhost letten op of er geen rare dingen met mijn website gebeuren, zij waren er veel eerder bij toen ik last bleek te hebben van een spamming emailbombardement, Justhost had...De medewerkers van Justhost letten op of er geen rare dingen met mijn website gebeuren, zij waren er veel eerder bij toen ik last bleek te hebben van een spamming emailbombardement, Justhost had reeds eea voor me geregeld voordat ik zelf een oplossing heb doorgevoerd. Justhost heeft me tevens ruim van tevoren gewwarschuwd dat een bepaalde versie van een plugin in de toekomst niet meer wordt ondersteund en heeft een prima service geboden toen bleek dat ik net niet over de meest recente versie beschikte. Ik ben zeer tevreden met de persoonlijke ondersteuning van Justhost en voel me absoluut geen nummer bij hen.
Koopcadeau.nl
Snel overgestapt, goede service, reageren heel erg snel en lossen problemen erg snel op