9.5 /10

checkbox99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!

Mirjam van Vugt

Prettig contact en professioneel vertegenwoordigd

Heel goed geholpen door Tara de Rijke

Koen Smit CE Repair

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen in een korte tijd

Uw beoordeling
Ik ben goed geholpen in een korte tijd door Tara terwijl wij relatief weinig tijd hadden om het VSO te laten beoordelen en ondertekenen door mijn bedrijf

M.L. Tump - van Kesteren

Professionele ondersteuning en adequate aanpak!

Uw beoordeling
N.a.v. een, door mijn werkgever, aangeboden vaststellingsovereenkomst heb ik contact gezocht met Juristen ArbeidsRecht Nederland. Ik ben ontzettend goed geholpen door mw. Tara de Rijke en ik kan met zekerheid zeggen dat ik zonder haar hulp nooit zo ver gekomen was en uiteindelijk alles naar tevredenheid heb af kunnen ronden. Het contact met Tara heb ik als zeer prettig ervaren. Mijn dank is groot!

Margreet Boek

Goed geholpen!

Uw beoordeling
Bas Wielink heeft mij deskundig bijgestaan, er waren drie punten, waaronder de transitievergoeding die te laag was, die aangepast moesten worden. Blij met zijn hulp!

Theunissen

Fijne communicatie, professionele begeleiding.

Uw beoordeling
Het eerste contact met vragen is zo fijn en vertrouwd verlopen dat ik heb besloten de onderhandelingen over mijn VSO aan ze over te laten. Tara heeft het vervolgens als jurist opgepakt en duidelijk en bondig onderhandeld. Ook was ze.erg vriendelijk, reageerde heel snel en geeft duidelijke antwoorden op je vragen. Ze zijn echt aan te raden.

Chantal

Professioneel geholpen met goed resultaat

Uw beoordeling
Sven heeft mij goed geholpen met de onderhandelingen over de vaststellingsovereenkomst. Hij was altijd goed bereikbaar en reageerde snel op vragen. Ik ben blij met het snelle resultaat en de zorgen die hij uit handen heeft genomen!

J.W.R. Lubbers

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft mij uitstekend begeleid en geadviseerd in het onderhandelingstraject voor een Vaststellingsovereenkomst.

Uw beoordeling
Sven de Brouwer is een vakkundig Arbeidsrecht advocaat die mij uitstekend heeft begeleid en geadviseerd bij de tot totstandkoming van Vaststellingsovereenkomst met mijn werkgever. Hij heeft ons daarin veel vertrouwen gegeven in het onderhandelingstraject waarin een zeer succesvol resultaat is behaald. Wij zijn hem hiervoor zeer dankbaar.

Brenda

Top service

Uw beoordeling
Tara is vakkundig, duidelijk en realistisch over wat er mogelijk is.

Milder

Geweldig geholpen door Tara de Rijke met mijn vaststellingsovereenkomst

Uw beoordeling
Binnen 11 dagen heeft Tara de Rijke mij geweldig geholpen met een goede VSO, ik had echt juridisch advies nodig en dat deed zij op een geweldige vlotte wijze naar mijn werkgever. Kortom ik ben zeer tevreden en blij met de professionele en vriendelijke hulp van Tara de Rijke.

Siebe Leijten

Uiterst tevreden over de samenwerking

Uw beoordeling
Tara de Rijke heeft mij uitstekend juridisch advies gegeven. Ze kwam goed op voor mijn belangen en wist mij op een prettige en professionele manier gerust te stellen. Ik voelde me gehoord en serieus genomen.

h van noord

geweldig geholpen door sven de brouwer

Sportcity

super goed geholpen

Uw beoordeling
Super fijn en goed geholpen door Tara, ze nam mij mee in het proces en zorgde ervoor dat ik van een vrij ingewikkeld document meer begreep. Ook is het ook fijn dat ik zelf niet hoef te onderhandelen en dat dit voor mij gedaan werd. Overall een super fijne ervaring, dankjewel Tara!

Steven Koops

Betrokken en professionele hulp!

Uw beoordeling
Dankzij Bas Wielink heb ik meer uit de VSO kunnen halen dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik ben vlot en vakkundig geholpen, en daardoor kan ik nu onbezorgd door gaan met een nieuw perspectief!

Debby Nagel

Snelle en vakkundige hulp

Uw beoordeling
Bas Wielink is een vakkundige jurist. Bas heeft onderhandeld met mijn werkgever over de VSO. Dat was heel fijn dat ik de onderhandelingen niet zelf hoefde te doen. Hij voelt goed aan hoe de situatie is. Hij heeft een groot deel van de stress weggenomen. Hij reageert snel en duidelijk op vragen. Echt een aanrader.

Wietse du Maine

prettig, vriendelijk en strijdlustig. geweldige samenwerking

Uw beoordeling
Ik heb de hulp die we hebben gekregen bij het tekenen van mijn VSO als heel erg prettig ervaren, een fijne en duidelijke communicatie met hulp van mensen die graag doen waar ze goed in zijn, geweldig. Ik wil ook nogmaals Sven de Brouwer bedanken voor de fijne samenwerking en het helpen van ons bij dit probleem, je bent de beste!

Juristen ArbeidsRecht Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 7 augustus 2015

Juristen ArbeidsRecht Nederland

Juristen ArbeidsRecht Nederland helpt u bij ontslag. Onze juristen controleren gratis uw vaststellingsovereenkomst en onderhandelen met uw werkgever over een betere ontslagregeling. Doe de Gratis controle ontslagvoorstel

Nieuweweg 109

Koen Smit CE Repair

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen in een korte tijd

M.L. Tump - van Kesteren

Professionele ondersteuning en adequate aanpak!

Margreet Boek

Goed geholpen!

Theunissen

Fijne communicatie, professionele begeleiding.

Chantal

Professioneel geholpen met goed resultaat

J.W.R. Lubbers

Brenda

Top service

Uw beoordeling
Tara is vakkundig, duidelijk en realistisch over wat er mogelijk is.

Milder

geweldig geholpen door sven de brouwer

Sportcity

super goed geholpen

Steven Koops

Betrokken en professionele hulp!

Debby Nagel

Snelle en vakkundige hulp