9.5 /10

checkbox99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!

Frank

Fijne en deskundige hulp

Uw beoordeling
Geweldig bijgestaan door Tara de R. Binnen 24 uur vso compleet geregeld naar mijn wens. In éën woord: geweldig!

Miechels

Snelle hulp en professionele afwikkeling

Uw beoordeling
Tara heeft mij goed geholpen en zelfs de transitievergoeding verhoogd.

Paul van Vliet

Echt onwijs fantastische geholpen, deze mensen zijn er echt voor je en halen het maximale uit de kast!

Dikke 10!

M.J

Bas Wielink is behulpzaam, geeft juiste begeleiding, is betrokken, professioneel durende het proces. Ik ben zeer tevreden

Milo Sharifian

Geweldig & snel geholpen door Tara

Uw beoordeling
Ik had veel haast, maar dat was geen probleem. Tara reageerde snel en had alles meteen geregeld voor me.

Careyn

SterSterSterSterLege ster

Prima ondersteuning

Uw beoordeling
Goed contact met en advies van Tara de Rijke, snelle reactie.

Frits

Ben heel blij dat mevrouw de Rijke mij heeft bijgestaan en dat ik met een goed gevoel terug kan kijken over de afloop!

M.J

Ze zijn behulpzaam, betrokken en professioneel.

Uitstekend

Nigel

Super geholpen met een lastige baas.

Uw beoordeling
Ik ben geholpen door Tara de Rijke en van een totaal onwettelijke VSO naar een stabiele uitgang gegaan. Het is altijd een stressvolle situatie, maar door de juiste hulp werd dit al snel minder. Heel erg bedankt(!!!) voor de scherpe hulp, Tara!

Joke Otten-van den Berg

Meer dan tevreden

Uw beoordeling
Ik ben door Sven de Brouwer geholpen toen ik een VSO onder mijn neus kreeg en ik geen idee had wat ik ermee aan moest. Sven heeft mij er naar alle tevredenheid mee geholpen. Kort, duidelijk en super vlot en blij met het eindresultaat, een echte aanrader!

Céleste

Vriendelijke, altijd een duidelijke uitleg en advies

Uw beoordeling
Mijn beoordeling is zeer positief, de uitleg van Sevn de Brouwer is altijd heel fijn geweest over elk klein juridisch onderdeel daardboven op ook nog eens veel advies gekregen over welke weg het beste was om op te gaan. Kortom positief vanaf het eerste contactmoment.

Boudewijn

Sven de Brouwer is met zijn expertise en betrokkenheid een enorme steun geweest.

Uw beoordeling
Sven de Brouwer heeft mij in feite in twee dingen bijgestaan, het verkrijgen van gelijke behandeling en daaruit voortvloeiend een goede vaststellingsovereenkomst. Naast zijn professionele juridische expertise toonde hij meteen al zijn enorme rechtvaardigheidsgevoel en betrokkenheid in de zaak. Vaak werden email's die ik buiten kantoortijden opstelde onverwacht vrijwel direct beantwoord. De samenwerking met Sven voelde alsof ik werd bijgestaan door een goede vriend en zonder hem was ik nergens gekomen in deze zaak. Ik ben Sven enorm dankbaar voor zijn expertise en steun.

van Dijk

Hele duidelijke uitleg goede bemiddeling door Sven de Brouwer

Heel goed

Youngcapital

Zeer snelle en effectieve samenwerking

Sven de Brouwer

Goed en vlot geholpen, mooie deal uitgekomen.

Uw beoordeling
Fijn dat er direct actie werd ondernomen na de aanvraag gedaan te hebben. Eerst werd er telefonisch contact opgenomen, alles werd duidelijk uitgelegd. Daarna kregen wij een jurist toegewezen die ons heel vlot en vriendelijk heeft geholpen en namens mijn man contact met het bedrijf heeft opgenomen. Binnen een week was alles geregeld wat erg fijn was dat het geen slepende kwestie werd.

Juristen ArbeidsRecht Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 7 augustus 2015

Juristen ArbeidsRecht Nederland

Juristen ArbeidsRecht Nederland helpt u bij ontslag. Onze juristen controleren gratis uw vaststellingsovereenkomst en onderhandelen met uw werkgever over een betere ontslagregeling. Doe de Gratis controle ontslagvoorstel

Nieuweweg 109

3765 GC Soest

Frank

Fijne en deskundige hulp

Miechels

Snelle hulp en professionele afwikkeling

Uw beoordeling
Tara heeft mij goed geholpen en zelfs de transitievergoeding verhoogd.

Paul van Vliet

Dikke 10!

Milo Sharifian

Geweldig & snel geholpen door Tara

Careyn

SterSterSterSterLege ster

Prima ondersteuning

Uw beoordeling
Goed contact met en advies van Tara de Rijke, snelle reactie.

Frits

M.J

Ze zijn behulpzaam, betrokken en professioneel.

Uitstekend

Nigel

Super geholpen met een lastige baas.

Joke Otten-van den Berg

Heel goed

Youngcapital

Zeer snelle en effectieve samenwerking

Sven de Brouwer

Goed en vlot geholpen, mooie deal uitgekomen.

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10