9.5 /10

checkbox99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!

Joeri

Fijn, snel en goed geholpen.

Uw beoordeling
Mijn werkgever gaf mij een onmogelijke deadline om juridische hulp te krijgen. Gelukkig kon Bas Wielink mij snel en vakkundig ondersteunen. Door zijn hulp ben ik goed geholpen.

Juristen ArbeidsRecht Nederland

Zeer goed, open, hartelijk, aandachtig, to the point, oog voor de menselijke kant en de hele context

zeer goed

Giovanni

Super fijne samenwerking

Uw beoordeling
Heel fijn geholpen door Mevr. Neshat. Heeft mij dingen verteld over het VSO waar ik niks van wist en dat het bedrijf mij goedkoop weg wilde sturen. Door samen naar de optie te hebben gekeken heeft Mevr. Neshat veel betere voorwaarden voor mij kunnen regelen en ga ik met een fijner gevoel weg van mijn oude werkgever.

Egon

Prima ondersteuning en afhandeling

Uw beoordeling
Ik ben geholpen door Sven de Brouwer. Echt fijn om op een moment dat je in een rot situatie zit iemand te hebben die kennis van zaken heeft en de zaak volledig voor me afgehandeld heeft. Goede en snelle communicatie (zelfs 's avonds) met een mooi eindresultaat. Dank je wel Sven !

Nicole

Zeer goed geholpen

Uw beoordeling
Sven de Brouwer heeft mij bijgestaan bij het onderhandelen van mijn vso. Communicatie verliep zeer prettig. Blij met zijn professionele hulp en met een goed gevoel mijn vso ondertekend.

Juristen Arbeidsrecht Nederland

Vriendelijk en professioneel geholpen en alles goed geregeld.

Uw beoordeling
Weinig aan toe te voegen, mijn dank aan Sven de Brouwer.

Anja Buijs-Jongkind

prima en vriendelijk geholpen.

Uw beoordeling
Sven de Brouwer heeft mij vriendelijk en accuraat geholpen toen ik hulp nodig had terwijl ik in het buitenland verkeerde. Zowel telefonisch als via de email. Mijn zorgen heeft hij overgenomen en alles prima afgehandeld.

M. VOS

Ik ben uitermate goed geholpen/ bij gestaan door Sven. Dit heeft geleid tot een uitkomst waar ik absoluut tevreden mee ben.

Uw beoordeling
Ik geef Sven een dikke voldoende. Reactie en handelings snelheid prima!

Peter Wester

Complete ontzorging, heel fijn!

Uw beoordeling
Mr. Sven de Brouwer heeft voor mij de juridische afhandeling van mijn VSO volledig op zich genomen en op een snelle, correcte en fijne manier tot een zeer gewenst einde gebracht. Het contact was heel prettig en open, geen onrealistische verwachtingen gecreëerd, en het resultaat was zeer positief. Bedankt Sven!

Welk bedrijf moet hier staan? Mijn werkgever?

Geweldig geholpen

Uw beoordeling
Sven heeft mij enorm geholpen door een stukje extra zekerheid dat de VSO juridisch gezien goed in elkaar steekt, een stukje reassurance dat het aanbod passend was en een sparringspartner in mijn onderhandelingsstrategie. Ik vond dat hij mijn situatie goed begreep en mij adviseerde op een manier die aansluit bij mijn persoonlijkheid, eigen onderhandelingsskills en wensen. Heel erg fijn!

Britt

Heel goed geholpen

Uw beoordeling
Bas heeft mij snel en goed geholpen! Ik ben erg tevreden met het resultaat. Zeker aan te bevelen.

Bob

Sven heeft me super professioneel en snel geholpen.

Uw beoordeling
In een moeilijke periode ben ik heel erg goed geholpen. De manier van werken is heel toegankelijk en je krijgt inzicht in hoe je het beste kunt handelen. Dit alles in een laagdrempelige manier van communiceren. Wat heel erg prettig is, is dat de communicatie overgenomen kan worden door de jurist. Dit haalt stress weg én zorgt voor snellere resultaten.

Mark Hendrikx / Equans

Snel, duidelijk, deskundig en geheel ontzorgd.

Uw beoordeling
Sven de Brouwer heeft mij vanaf het eerste moment professioneel bijgestaan om de communicatie van de werkgever op te pakken en te filteren. Alles heeft per mail en telefonisch plaatsgevonden en dat vond ik erg fijn. Uiteindelijk is er na een moeilijk proces toch een goede afloop.

Timon

Goed geholpen

Uw beoordeling
Ik ben snel en goed geholpen door Sven. Contact ging soepel en efficient. Na 2 werkdagen waren we er al uit.

Irina Brinkman

SterSterSterSterLege ster

Snel en proper geholpen.

Uw beoordeling
Een paar weken geleden heb ik contact met dit bedrijf opgenomen naar aanleiding van een plotseling ontslag door de werkgever. Ik was door Sven de Brouwer geholpen. Hij heeft met mijn werkgever over de betere ontslag voorwaarden en de hogere vergoeding succesvol onderhandeld. Zeer tevreden met het resultaat.

Juristen ArbeidsRecht Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 7 augustus 2015

Juristen ArbeidsRecht Nederland

Juristen ArbeidsRecht Nederland helpt u bij ontslag. Onze juristen controleren gratis uw vaststellingsovereenkomst en onderhandelen met uw werkgever over een betere ontslagregeling. Doe de Gratis controle ontslagvoorstel

Nieuweweg 109

3765 GC Soest

Joeri

Fijn, snel en goed geholpen.

zeer goed

Giovanni

Super fijne samenwerking

Egon

Prima ondersteuning en afhandeling

Nicole

Zeer goed geholpen

Juristen Arbeidsrecht Nederland

Vriendelijk en professioneel geholpen en alles goed geregeld.

Uw beoordeling
Weinig aan toe te voegen, mijn dank aan Sven de Brouwer.

Anja Buijs-Jongkind

prima en vriendelijk geholpen.

M. VOS

Uw beoordeling
Ik geef Sven een dikke voldoende. Reactie en handelings snelheid prima!

Peter Wester

Complete ontzorging, heel fijn!

Uw beoordeling

Welk bedrijf moet hier staan? Mijn werkgever?

Geweldig geholpen

Britt

Heel goed geholpen

Bob

Sven heeft me super professioneel en snel geholpen.

Mark Hendrikx / Equans

Snel, duidelijk, deskundig en geheel ontzorgd.

Timon

Goed geholpen