MK
- Uw beoordeling
- Sven de Brouwer heeft duidelijk de (on)mogelijkheden uitgelegd en in samenspraak met mij de strategie bepaald. Communicatief sterk, komt tot de kern, heldere communicatie.
1924 reviewsSchrijf review
99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!
1924 reviewsSchrijf review
99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!
Zeer tevreden met het eindresultaat.
Wat een zegen, dit geeft zo veel rust.
Correcte, snelle afhandeling
Erg fijn geholpen door Tara, ze nam het contact met het werk over wat ik als prettig heb ervaren en daarnaast heeft ze me netjes inhoudelijk op de hoogte gehouden van hun contact.
Fijn contact en snel uitgekomen!
Het was goed contact en fijn initiatief van de jurist
Uitstekende snelle service
Een reddende engel op de schouder.
Super fijne ervaring. Snel ,corect en zeer profesioneel geholpen. Dank hiervoor.
Fijn contact, goed geregeld
Een reddingsboei in woelige tijd
Helpt je uit de problemen als je bij de baas bij de neus genomen wordt
Fantastisch geholpen met mijn VSO!!
Toppers!
Ik ben heel goed door Sven de Brouwer ondersteund bij de beoordeling van mijn vso.
Juristen ArbeidsRecht Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Juristen ArbeidsRecht Nederland
Nieuweweg 109
3765 GC Soest
Zeer tevreden met het eindresultaat.
Wat een zegen, dit geeft zo veel rust.
Correcte, snelle afhandeling
Fijn contact en snel uitgekomen!
Het was goed contact en fijn initiatief van de jurist
Uitstekende snelle service
Een reddende engel op de schouder.
Fijn contact, goed geregeld
Een reddingsboei in woelige tijd
Helpt je uit de problemen als je bij de baas bij de neus genomen wordt
Fantastisch geholpen met mijn VSO!!
Toppers!
Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt: