9.5 /10

checkbox100% beveelt Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht aan!

Patricia

Professionele begeleiding

Uw beoordeling
Ik werd bijgestaan door Ronald Smits, hij communiceert helder en plezierig. Hij neemt je mee in elke stap, en verduidelijkt waar nodig. In een vervelende situatie zoals ontslag gaf mij dit houvast te weten dat mijn belangen juist vertegenwoordigd worden.
Hilversum

Maaike

De hulp is ontzettend goed en accuraat geweest en heeft tot een zeer bevredigend resultaat geleid.

Heemstede
Uw beoordeling
De heer Smits heeft mijn zaken ontzettend fijn behartigd en naast het zakelijke deel ook op mentaal vlak de nodige ondersteuning geboden. Alleen maar heel erg prettig met een goed resultaat.

Ilse Linn

Professioneel en menselijk, ik ben ontzettend blij dat Iris mij bij heeft kunnen staan.

Uw beoordeling
In de roerige tijd na een ontslag, heb je iemand nodig die goed luistert, doortastend is, snel reageert, duidelijke uitleg geeft en die je vragen en wensen professioneel vertaald naar juridische tekst en inhoud. Aan dit alles heeft Iris meer dan voldaan.

Jolanda K.

Professionele juridische ondersteuning, snel, accuraat, luisterend oor,je voelt je gehoord en staat er niet alleen voor. Betrouwbaar en succesvol.

Uw beoordeling
Voor goede juridische ondersteuning bij een VSO beveel ik Iris aan van het Juridisch adviescentrum in Amstelveen. Een topper in haar expertise, een luisterend oor en goed samenvattend concreet adviseren en duidelijke afspraken.Snelle reactie en woordvoering naar werkgever is helder en duidelijk geformuleerd. Prettig eindgesprek.
Venlo/Limburg

Annelies Schipper

Iris is een topjuriste, deskundig, volhardend en betrokken. Ik voelde me echt gesteund en in goede handen

Zeist/Utrecht
Uw beoordeling
Iris is een echte expert en straalt vertrouwen uit in alles wat ze doet. Ze is ontzettend volhardend en gaf me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Haar deskundigheid en steun gaven mij vertrouwen en zekerheid.

B. Rasoeliharimanana

Het was zeer effectief.

Uw beoordeling
Direct ter zake, zeer professioneel.

S. Kleine

Duidelijke en snelle communicatie

Uw beoordeling
Het juridisch centrum is professioneel en heeft mij uitstekend geholpen in een niet zo’n fijne periode. Iris is een fijne hulp geweest in een moeilijke tijd. Zij denkt mee, is scherp, snel en zorgt dat het geregeld wordt.

Javier L.C

Excelent!

Uw beoordeling
I’m really grateful for the help I received from lawyer Iris de Bruijn. She guided me through my issues with my employer with great professionalism and care. Her advice was clear, supportive, and effective — I couldn’t have handled it without her help. Highly recommended!

Jacqueline Bisschoff

Iris de Bruijn is een uiterst deskundige duidelijke en zorgvuldige juridisch adviseur die er echt voor je is.

Uw beoordeling
Ik ben erg blij dat mijn juridische kwestie snel door Iris is opgepakt en met goed resultaat is afgehandeld. Zeer positief over hoe snel ze alles op de rit had en haar scherpe analytische inzicht.

Harold Sedoc

Heel goed bijgestaan

Een dikke voldoende
Sliedrecht Zuid Holland

Rolf Somers

Snel, duidelijk/helder, direct

Uw beoordeling
Ik heb fijn contact gehad met de jurist. Ik kreeg snel reactie op mijn vragen en er werd snel geschakeld zo nodig. Ik denk dat ik het advies kreeg wat paste bij mijn situatie en de jurist was daarin erg duidelijk en direct.

M.Dosidi

Ms. Iris De Bruijn was efficient, supportive and very helpful with all steps through the process.

Uw beoordeling
I'm very satisfied with the support I received and how Ms De Bruijn handled my case. She was explaining every step thoroughly making sure all my questions and concerns were answered. She has made the best possible negotiation on my behalf and felt that I can fully trust her knowledge and guidance.
Amsterdam North Holland

S.

Een 10 met een griffel.

Utrecht
Uw beoordeling
Iris heeft mij geweldig bijgestaan: met echte aandacht voor wensen en context, zorgvuldig en kundig op inhoud meedacht en adviseerde, stevig en duidelijk als bemiddelaar, en betrokken en helder in de communicatie. Het maakte het traject voor mij een stuk aangenamer. Kon vertrouwen op haar begeleiding en zo met vertrouwen eea tegemoet zien. Absoluut aan te bevelen!

Abdullahi

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van het Juridisch Centrum voor Arbeidsrecht; deskundig advies en duidelijke communicatie.

Uw beoordeling
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding door mijn jurist tijdens mijn ontslagtraject. Zij heeft alles duidelijk uitgelegd, mijn belangen goed bewaakt en gezorgd dat alle afspraken correct in de vaststellingsovereenkomst zijn opgenomen. Het contact was altijd snel, helder en prettig. Dankzij haar inzet heb ik met vertrouwen de overeenkomst kunnen tekenen. Ik waardeer vooral de zorgvuldigheid, betrokkenheid en duidelijke communicatie. Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen die in een soortgelijke situatie terechtkomen.
Purmerend/ Noord Holland

T.H.

Uitstekende begeleiding van Ronald Smits

Uw beoordeling
Ronald Smits heeft mij uitstekend geholpen bij een conflict met mijn werkgever. Er werd snel geschakeld, transparant gecommuniceerd en mijn zaak werd serieus genomen.
Noord Holland

Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 25 november 2013

Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht

Onafhankelijke, laagdrempelige en betaalbare rechtshulp voor werknemers en werkgevers in heel Nederland. Dat is waar het Juridisch Centrum voor staat. Wij zijn een informeel juristenkantoor, gespecialiseerd in arbeidsrecht met een focus op het ontslagrecht. U krijgt van ons in heldere en begrijpelijke taal een solide en bruikbaar juridisch advies. Ons team bestaat uit betrokken arbeidsrechtspecialisten die in uw zaak streven naar het maximaal haalbare, tegen zo laag mogelijke kosten.

Bovenkerkerweg 81B

Zeist/Utrecht

B. Rasoeliharimanana

Het was zeer effectief.

Uw beoordeling
Direct ter zake, zeer professioneel.

S. Kleine

Duidelijke en snelle communicatie