Rayette James
- Woonplaats/Provincie
- Utrecht
- Uw beoordeling
- Iris provided me with proper legal advice regarding my severance package. Communication was well and effective.
100% beveelt Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht aan!
100% beveelt Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht aan!
Reliable legal advice
Duidelijke communicatie en afspraken, snel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Zal dit centrum zeker aanbevelen!
Goed tewoord gestaan
Uitstekende communicatie en expertise.
Goed en professioneel geholpen
Perfect deskundig geholpen door professionals
Zeer accuraat en goed geholpen in mijn hulpvraag
Kundige, duidelijke en snelle afhandeling van mijn zaak.
Uitstekend service en erg vriendelijk in de communicatie
Ontzettend dankbaar!!
Prima advies over mijn VSO met heldere communicatie en uitleg
Hulpvol
Super goed geholpen
Prettige dienstverlening en zeer deskundig advies.
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht
Bovenkerkerweg 81B
1187XC Amstelveen
Goed tewoord gestaan
Uitstekende communicatie en expertise.
Goed en professioneel geholpen
Perfect deskundig geholpen door professionals
Zeer accuraat en goed geholpen in mijn hulpvraag
Kundige, duidelijke en snelle afhandeling van mijn zaak.
Uitstekend service en erg vriendelijk in de communicatie
Ontzettend dankbaar!!
Prima advies over mijn VSO met heldere communicatie en uitleg
Hulpvol
Super goed geholpen
Prettige dienstverlening en zeer deskundig advies.
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht
Bovenkerkerweg 81B