Dijone
- Woonplaats/Provincie
- Rotterdam
- Uw beoordeling
- Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. Ik heb deze als zeer deskundig en prettig ervaren.
100% beveelt Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht aan!
100% beveelt Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht aan!
Ik heb de ondersteuning als positief ervaren
helemaal goed
Volhardend en recht door zee zonder poespas
Iris was very professional and responsive with my best interests in mind.
k ben zeer tevreden over de professionele en duidelijke begeleiding van Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht en voelde mij gedurende het hele proces goed ondersteund.
Geven het juiste advies en doen wat ze beloven.
Clear, pragmatic legal advice and strong support during a complex dispute
Transparant, doortastend en deskundig.
Snel en goed geholpen
Heel professioneel Jurist
Ik ben heel prettig geholpen
professioneel, kundig en vriendelijk.
Erg goed geholpen
Professioneel, betrokken en precies de steun die je nodig hebt in een lastige ontslagsituatie.
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht
Bovenkerkerweg 81B
1187XC Amstelveen
Ik heb de ondersteuning als positief ervaren
helemaal goed
Volhardend en recht door zee zonder poespas
Iris was very professional and responsive with my best interests in mind.
Geven het juiste advies en doen wat ze beloven.
Clear, pragmatic legal advice and strong support during a complex dispute
Transparant, doortastend en deskundig.
Snel en goed geholpen
Heel professioneel Jurist
Ik ben heel prettig geholpen
professioneel, kundig en vriendelijk.
Erg goed geholpen
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht