8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox83% beveelt Werkster.nl - Juan Pescador aan!

Chris

Too costly subsciption

Multiple people available but unknown if they are real and really available
Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
One time fee when there is an agreement and match with a worker.

Antwoord Werkster.nl - Juan Pescador

Hi Chris, thanks for your feedback. We do want to clarify that it appears you haven’t created an account or used the platform yet, so you haven’t experienced how it works in practice. Our platform is set up as a simple noticeboard where customers can directly contact helpers themselves. Because of this, we work with a small one-time fee instead of a pay-on-match model. This makes us one of the most affordable ways to find household help, especially compared to traditional agencies. All helpers on the platform are real people. If someone consistently doesn’t respond, we pause their account to keep things reliable and up to date. We understand that our approach may not match everyone’s expectations, but it’s a conscious choice to keep things simple, transparent and low-cost. If you decide to give it a try, we’re happy to help you get started.

Nanette

Volkomen slechte website

Doen wat je belooft.
Strengths - Pluspunten
Geen contact mogelijkheid met werkster.nl anders dan de chatbot. Contactformulier werkt niet. Wel abonnement betaald, maar geen mogelijkheid tot contact maken met mensen die hun diensten aanbieden. Je blijft in rondjes draaien met de chatbot.
werkster.nl abonnement

Antwoord Werkster.nl - Juan Pescador

Hoi Nanette, bedankt voor je feedback – vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Ons platform is bewust opgezet als een eenvoudig prikbord waar klanten zelf direct contact opnemen met hulpen. We zien dat je je recent hebt aangemeld en inmiddels 4 hulpen hebt benaderd, waarvan er 2 ook hebben gereageerd. Dat betekent dat het contact in principe wel werkt, maar mogelijk niet zoals je had verwacht. Het is zeker niet de bedoeling dat je “in rondjes blijft draaien”. De chatbot is alleen bedoeld als extra hulpmiddel, niet als vervanging van persoonlijk contact. Als het contactformulier bij jou niet goed werkt, dan willen we dat graag oplossen. Zou je ons een e-mail willen sturen naar info@juanpescador.com met wat er precies misgaat? Dan kijken we direct met je mee en helpen we je verder. Dank je wel voor het meedenken – daar worden we beter van.

Marlou

Nog geen idee. Ik heb me net ingeschreven

Later deze vraag stellen
Makkelijk profiel aanmaken

Antwoord Werkster.nl - Juan Pescador

Hoi Marlou, bedankt voor je review en fijn om te horen dat het aanmaken van je profiel makkelijk ging! We begrijpen je punt ook goed – misschien is het inderdaad beter om deze vraag iets later te stellen, zodra je meer ervaring hebt opgedaan. Dank je wel voor die suggestie. We zien dat je inmiddels al een reactie hebt ontvangen van een hulp, dus dat is een mooie start. Hopelijk helpt dat je snel verder. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten!

Ciska

SterSterSterSterLege ster

was beetje lastig met inloggen, maar daarna top!

duidelijk en snelheid zodra je ingelogd bent
aanmelden was lastig, kreeg iedere keer een foutmelding
werkster gezocht

Antwoord Werkster.nl - Juan Pescador

Hoi Ciska, bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat het daarna goed en snel werkt! Wel vervelend dat het aanmelden niet soepel ging en dat je een foutmelding kreeg – dat hoort natuurlijk niet. We zouden dit graag verder uitzoeken en verbeteren. Zou je ons een mailtje willen sturen naar info@juanpescador.com met wat er precies misging (bijvoorbeeld wat je zag of wanneer het gebeurde)? Dan kunnen we het gericht oppakken. Dank je wel voor het meedenken!

Ehlam

Een super site en je wordt gelijk en goed geholpen

Gelijk antwoord op je vraag
Advertenties die al hulp hebben verwijderen
Huishoudelijk hulp

Antwoord Werkster.nl - Juan Pescador

Hoi Ehlam, bedankt voor je mooie woorden – super om te horen dat je zo snel en goed geholpen bent! Ook dank voor je suggestie. We zijn het met je eens dat advertenties actueel moeten blijven. Daarom verwijderen we automatisch advertenties van mensen die niet meer reageren, zodat het overzicht schoon en relevant blijft. Fijn dat je met ons meedenkt!

Helder Silveira de Sousa

werk zoeken

Diana Veretsun

not for long

Strengths - Pluspunten
everything is transparent, easy to understand and very concise, clear and precise
Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
No thanks, everything is fine for now
housekeeper. jack of all trades

Giorgio cleans

Mooi initiatief

Nee ga zo door
Strengths - Pluspunten
Duidelijkheid, direct contact met potentiële opdrachten.
Tasks

Sander

SterSterSterLege sterLege ster

Een maand lang geen reacties gehad van hulpen terwijl zij wel actief op hun profiel hulp aanbieden. Ik zeg mn abonnement dus weer op.

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
Zorgen dat hulpen ook reageren als zij nog een actief profiel hebben. Als ze niet op zoek zijn kunnen ze hun profiel pauzeren of opruimen
Nog niets
Juan pescador

Werkster.nl - Juan Pescador verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Werkster.nl - Juan Pescador heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 9 december 2016

Werkster.nl - Juan Pescador

Comfort services for you.

821 N St, st 102,

99501 Anchorage

Chris

Too costly subsciption

Multiple people available but unknown if they are real and really available
Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
One time fee when there is an agreement and match with a worker.

Nanette

Later deze vraag stellen
Makkelijk profiel aanmaken

Ciska

SterSterSterSterLege ster

was beetje lastig met inloggen, maar daarna top!

duidelijk en snelheid zodra je ingelogd bent

werk zoeken

Diana Veretsun

not for long

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
No thanks, everything is fine for now
housekeeper. jack of all trades

Giorgio cleans

Mooi initiatief

Nee ga zo door
Strengths - Pluspunten
Duidelijkheid, direct contact met potentiële opdrachten.
Tasks

Sander

Nog niets
Juan pescador

Werkster.nl - Juan Pescador heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 9 december 2016

Werkster.nl - Juan Pescador

Comfort services for you.

821 N St, st 102,

99501 Anchorage