7.8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox80% beveelt Juan Pescador aan!

Trixie's cleaning club

Heel goed

Een app voor iPhone
Tot je alles makkelijk kan vinden en zien

Antwoord Juan Pescador

Hi Simon/Rosane, Wat super leuk dat je onze app zo fijn vindt! We zijn inderdaad al bezig met een nieuwe design dat nog gemakkelijker werkt en een app voor Android en IOS. Het zal nog even duren voor dat alles klaar is maar het komt eraan. In de tussentijd heel veel succes bij het vinden van leuke klanten of hulpen! En nogmaals dank voor de fijne review! Team JuanPescador

Grant Alexander

No great.

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
Put when last a person/helpeelr has been on theircprofile or was last active, before charging subscription fees for profiles that are old and no longer in use.
Strengths - Pluspunten
Profiles have no last active dates. So you register for access to a profile which is old a no longer in use.
Subscription

Antwoord Juan Pescador

Hi Grant, We understand it’s frustrating that you haven’t found a household help yet. You suspect this might be because some profiles are no longer active, and we get that. To keep our board as relevant as possible, we automatically pause ads from helpers who don’t respond. That said, in some cases, a helper might not have been online for a while simply because they haven’t received any new invitations - especially in quieter regions. Once they do receive a message, many log in again and are happy to respond. That’s why we don’t base everything on last login date, but rather on whether someone actively contributes when they’re contacted. Your request stays online for free, so there's still a chance that helpers will respond. Thanks again for reaching out to helpers - your activity also helps us keep the platform fresh and current! Best regards, Team JuanPescador

Olena

Ik zag jullie dienst voor het eerst en het interesseerde me. Ik denk dat dit mijn kans is om een ​​parttime baan te vinden en leuke mensen te ontmoeten, waardoor ik me sneller aan mijn nieuwe leven kan aanpassen.

Ik hoop op een succesvolle samenwerking
Strengths - Pluspunten
Het is allemaal heel eenvoudig, dat is een groot pluspunt.
geïnteresseerd in werk

Antwoord Juan Pescador

Top Olena, dank voor jouw mooie review! laten we hopen dat je snel nieuwe klanten krijgt. Belangrijk voor jou als jij dat nog niet gedaan hebt: plaats een leuke foto en vertel wat over jezelf. Dat helpt altijd enorm! Succes, Team JuanPescador

Nathalie

Leuke site

Online statis
Ja

Antwoord Juan Pescador

Hoi Nathalie, Hartelijk dank voor je positieve review – dat helpt niet alleen ons, maar ook andere gebruikers van het platform. We hopen dat je snel vindt waar je naar op zoek bent. Je tip over het tonen van de online status nemen we serieus. We gaan onderzoeken hoe we dat op een zinvolle manier kunnen verwerken. Tegelijk merken we dat sommige hulpen pas weer online komen als ze na lange tijd een nieuwe uitnodiging ontvangen. Een online datum zegt dus niet alles, maar we begrijpen goed waarom je ernaar vraagt en nemen het mee. Nogmaals dank en veel succes op onze website! Vriendelijke groet, Team JuanPescador

Tom

Snelle reactie op de aanvraag
Ga zo door!
House keeping

Antwoord Juan Pescador

Hoi Tom, dank voor jouw review. Erg fijn om te horen dat je snel reacties gekregen hebt op jouw aanvraag naar hulp. En we gaan graag zo door. We zijn alweer bezig met nieuwe verbeteringen aan te brengen die binnenkort voor iedereen beschikbaar zijn. Maar voor nu, hartelijk dank! En vergeet niet jouw chat abonnement uit te zetten als je die niet nodig hebt. Jouw gratis account blijft dan gewoon bestaan.

Kris

Fijne service vriendelijk

Je hebt gauw werk
No
Cleaner

Antwoord Juan Pescador

Hoi Kris, Wat leuk om te horen dat je via ons platforn snel en gemakkelijk werk vindt. Super hoor, zo is het ook bedoeld. Hoop dat je nog veel leuke klanten zult krijgen.

Ardy

trying

I think, good right now
directly match service seekers with workers
Hopefully everyone is fine

Antwoord Juan Pescador

Ardy, thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had a positive experience with our service. At huishoudelijke-hulp.nl, we’re committed to making it easier to find household help. If there’s ever anything more we can do for you, just let us know — we’re always here to help!

Anna

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht, het aanbod is niet actueel. De beschikbare werksters blijken al lange tijd niet online te zijn of te reageren. Dit had wat mij betreft vooraf door de website moeten worden vermeld.

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
Geen actueel aanbod! Dit zou vooraf gemeld moeten worden.
Overzichtelijke interface
werkster.nl

Antwoord Juan Pescador

Hoi Anna, welkom op de websites van Juan Pescador. Leuk dat je via ons aan een hulp probeert te komen. Jij geeft aan dat hulpen niet reageren. Nu zie ik dat je eigenlijk pas net een paar uur een account gemaakt hebt bij ons en eigenlijk nu gelijk al reactie had verwacht. Als je hulpen aanschrijft dan krijgen ze daar bericht van en kunnen ze kiezen of ze op jou reageren of niet. Als gebruikers niet reageren dan pauzeren we de advertenties. Ik zou het nog gewoon even afwachten en hulpen de tijd geven om te reageren. Benader zoveel hulpen als jij wilt. Veel succes!

Dave

Prima service

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
Profielen zonder tekst niet plaatsen.
Overzichtelijk
Werkster.nl

Karen Lizeth López Méndez

Ha sido excelente

Me gusta que puedes escoger y la facilidad de conectarse con el cliente
Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
Si aveces notifica que alguien te ha contactado y no es así, y aveces no notifica cuando tienes mensajes nuevos
Limpieza

Antwoord Juan Pescador

¡Muchísimas gracias por tu comentario! 🧡 Nos alegra enormemente saber que tu experiencia ha sido excelente. Opiniones como la tuya nos motivan a seguir trabajando con cariño y dedicación. ¡Esperamos verte pronto de nuevo! 😊

Addie Vink

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben er niet tevreden over, je krijgt helemaal geen reactie terug als je een hulp bericht stuurt. Ze kijken nooit meer als ze zich hebben ingeschreven.

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
Als een hulp voorzien is, laten ze zich dan verwijderen op de site!

Antwoord Juan Pescador

Hoi Addie, begrijp dat het vervelend is als mensen niet goed reageren. Daarom hebben we ingebouwd dat als klanten of hulpen niet reageren de advertentie van die gebruiker gepauzeerd wordt. Zo help je actief mee met het up to date houden van het aanbod. Het blijft altijd lastig bij een prikboard en het blijft een risico. In ieder geval blijft jouw oproep gratis open totdat jij de hulp hebt die jij wenst. Ondertussen zijn er al wel reacties geweest op jouw oproep van o.a. een hulp en een bedrijf. We hopen dat je snel de hulp vindt waar jij naar op zoek bent. Succes Team Juan Pescador

Annie van der Meer

fijn

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
Foto toe kunnen voegen, bv van de woning . Mijn huis is best groot.
werkster

Antwoord Juan Pescador

Hoi Annie, wat een goed idee! En leuk dat de site duidelijk is en bevalt. We zullen jouw tip meenemen in de komende aanpassingen van de website. Groetjes Team Juan Pescador

ineke

eerste keer

gemak
oke

Sher

SterSterSterSterLege ster

Ik ben enorm tevreden, heb al veel blije klanten via deze site kunnen helpen.

Strengths - Pluspunten
Alles werkt super fijn en snel, heel overzichtelijk.
Nope

Antwoord Juan Pescador

Hi Sher wat leuk om te horen!! Super leuk dat je via ons klanten blij hebt kunnen maken! Groetjes Team Juan Pescador

Geantwoord op

Juan Pescador verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Juan Pescador heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.8/10
  • checkEerste review geschreven op 9 december 2016

Juan Pescador

Comfort services for you.

821 N St, st 102,

Subscription

Olena

Ik hoop op een succesvolle samenwerking
Strengths - Pluspunten
Het is allemaal heel eenvoudig, dat is een groot pluspunt.
geïnteresseerd in werk

directly match service seekers with workers
Hopefully everyone is fine

Anna

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
Geen actueel aanbod! Dit zou vooraf gemeld moeten worden.
Overzichtelijke interface
werkster.nl

Dave

Prima service

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
Profielen zonder tekst niet plaatsen.
Overzichtelijk

Limpieza

Addie Vink

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
Als een hulp voorzien is, laten ze zich dan verwijderen op de site!

Annie van der Meer

fijn

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
Foto toe kunnen voegen, bv van de woning . Mijn huis is best groot.
werkster

ineke

eerste keer

gemak
oke

Sher

SterSterSterSterLege ster

Ik ben enorm tevreden, heb al veel blije klanten via deze site kunnen helpen.

Strengths - Pluspunten
Alles werkt super fijn en snel, heel overzichtelijk.
Nope

Juan Pescador heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.8/10
  • checkEerste review geschreven op 9 december 2016

Juan Pescador

Comfort services for you.

821 N St, st 102,

99501 Anchorage