Giorgio cleans
Mooi initiatief
- Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?
- Nee ga zo door
- Strengths - Pluspunten
- Duidelijkheid, direct contact met potentiële opdrachten.
- Product of service:
- Tasks
83% beveelt Werkster.nl - Juan Pescador aan!
83% beveelt Werkster.nl - Juan Pescador aan!
Mooi initiatief
Een maand lang geen reacties gehad van hulpen terwijl zij wel actief op hun profiel hulp aanbieden. Ik zeg mn abonnement dus weer op.
The app connects the people who need work to clients, that is great!
Met de site Werkster.nl- Juan Pescador hebben mijn man en ik een heel positieve ervaring.
de geboden hulp is dramatisch slecht
Ik kan helaas nog geen recensie schrijver , omdat we nog met niemand contact hebben gehad . We zijn zeer benieuwd.
Goede ervaringen met werkster.nl
Mijn ervaring was positief!
The site is good for finding clients, but it takes a long time to find them.
Ik heb nog geen klanten gekregen, dus ik kan de service nog niet volledig beoordelen.
Geen ervaring
I understand the cleaning job
Ik heb een goede ervaring met de service van deze website. Alles werkt duidelijk en overzichtelijk, waardoor ik mij makkelijk kon aanmelden en mijn profiel kon invullen. De communicatie verloopt snel en prettig.
Tot nu toe goed
very good
Werkster.nl - Juan Pescador verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Werkster.nl - Juan Pescador heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooi initiatief
The app connects the people who need work to clients, that is great!
de geboden hulp is dramatisch slecht
Goede ervaringen met werkster.nl
Mijn ervaring was positief!
The site is good for finding clients, but it takes a long time to find them.
Geen ervaring
I understand the cleaning job