Bram van der Naalt
Heel fijn.
- Verbeterpunten of tips?
- Geen
- Sterke punten
- Aandacht en advies.
goede/prettige
Een heel positieve, steunende maar ook kritisch opbouwende benadering. Dit heeft me erg geholpen.
Ik heb JP WerkRevisie als heel fijn en waardevol ervaren! Qua kennis en ondersteuning, maar vooral ook het persoonlijke aspect.
Heel goed!
Heel goed! Buiten dat het mij goed heeft geholpen vond ik de sessie ook erg prettig en werd er op een prettige wijze goed meegedacht.
prima ondersteuning, coaching en advies
Goed, snelle communicatie, fijne loopbaancoach
Mijn ervaring was zeer positief, duidelijk zéér toegankelijk. Goede afspraken kunnen maken.
Zeer goed, professioneel, empathies, begripvol en leerzaam
Super goed!
Prettige ervaring bij alle contacten
Enthousiast, ondanks mijn weerstand
JP Werkrevisie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JP Werkrevisie heeft de volgende resultaten bereikt:
JP Werkrevisie