Reviews

8.6 / 10
791 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.4/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.2/10
Afwerking
8.6/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.8/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.6/10
Factuur
8.4/10
Nazorg
8.4/10
Parkeergelegenheid
8/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

791 Reviews

L.C.Groeneweg

9/10

Netjes werkende mensen ,content ,secuur ,en bij problemen worden deze snel opgelost

Verbeterpunten of tips

plint afwerking kunststof, gerafeld

Sterke punten

overal een oplossing voor

Overige opmerkingen

-


Heijmans

6/10

De opdracht is afgerond, maar helaas was de communicatie niet optimaal tijdens de opdracht

Verbeterpunten of tips

De opdracht stond al even in de planning, toch was tijdens het plaatsen van de dakkapel niet mogelijk dat 2 medewerkers de opdracht konden uitvoeren in de geplande dagen. Ze moesten naar een andere... De opdracht stond al even in de planning, toch was tijdens het plaatsen van de dakkapel niet mogelijk dat 2 medewerkers de opdracht konden uitvoeren in de geplande dagen. Ze moesten naar een andere opdracht. Toen ze zouden komen stonden er andere medewerkers op de stoep die vragen stelden aan ons, terwijl dit intern moet worden geregeld lijkt mij. Hier is nog wel excuus voor aangeboden, maar wel jammer dat het werk stil heeft gelegen. Dit is een punt voor de planning!
Dat een onderdeel niet paste kan gebeuren, maar als het werk stil ligt is het wel handig dat jullie het goed waterdicht achterlaten, hier zijn we zelf achteraan gegaan. We hebben gebeld en er zou iemand komen in de middag. Eind van de dag konden we de zaak niet meer bereiken en zijn we naar de zaak gereden, dat was wel jammer een berichtje dat iemand later komt als we zitten te wachten is wel op zijn plaats.
Ook bij de namontage bleek dat er een hor ontbrak die op de zaak zou liggen, kan gebeuren, maar wel jammer als je het idee hebt dat de opdracht eindelijk is afgerond. Nu waren jullie klaar bij ons in november terwijl we de order in december vorig jaar geplaatst hebben.

Sterke punten

De intake was erg prettig en ook het contact met deze medewerker, hij heeft ook achteraf gebeld. Ook de factuur en offerte zijn duidelijk.

Overige opmerkingen

geen


H van der Linden

8/10

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Verbeterpunten of tips

Professionelere uitwerking offerte, inclusief specificatie

Sterke punten

Bereikbaarheid en prettige omgang met monteurs

Overige opmerkingen

Geen


J. Lodder

9/10

Prettige ervaring

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Vakkundige uitleg produkt

Overige opmerkingen

Geen


F. Wiessenhaan

9/10

Vriendelijke monteurs, hebben echt hun best gedaan! Alles netjes gedaan, schuifpui zit er mooi strak in. We zijn zeer tevreden.

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten of tips, alles was prima in orde

Sterke punten

Goede monteurs, werken hard en denken mee

Overige opmerkingen

Niets aan toe te voegen


Ort

9/10

Uitstekend

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Geen

Overige opmerkingen

Geen


Mariska Van Helden

8/10

Prima bedrijf!

Verbeterpunten of tips

Afm. hor beter opmeten

Sterke punten

Goede kwaliteit. Vakmanschap.

Overige opmerkingen

.


Casteleijn

7/10

Dakkapel renovatie laten uitvoeren naar tevredenheid.

Verbeterpunten of tips

Monteurs iets minder luidruchtig werken

Sterke punten

Netjes opgeleverd

Overige opmerkingen

Geen


Fam. Bal

8/10

Goed

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Helderheid

Overige opmerkingen

Geen


H de Visser

10/10

Alles oké. En goede communicatie met de mannen

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Geen

Overige opmerkingen

Geen