Reviews

8.6 / 10
869 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.4/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.2/10
Afwerking
8.6/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.8/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.6/10
Factuur
8.6/10
Nazorg
8.4/10
Parkeergelegenheid
8/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

869 Reviews

M. Baas

6/10

Uiteindelijk toch wel tevreden maar lange adem was nodig om de renovatie uitgevoerd te krijgen (circa 1 jaar na bestelling).

Verbeterpunten of tips

Betere communicatie over de planning en het op de hoogte brengen van de klant als de planning niet gehaald wordt. Te laat starten en te vroeg stoppen waardoor karwei niet werd afgemaakt op dezelfde... Betere communicatie over de planning en het op de hoogte brengen van de klant als de planning niet gehaald wordt. Te laat starten en te vroeg stoppen waardoor karwei niet werd afgemaakt op dezelfde dag.

Sterke punten

kwaliteit materiaal

Overige opmerkingen

Geen


Van Gameren

8/10

Vakmanschap

Verbeterpunten of tips

Misschien de klant beter op de hoogte houden voor de nazorg

Sterke punten

Snel,accuraat en service

Overige opmerkingen

Geen


Arie Vink

8/10

Resultaat is top

Verbeterpunten of tips

Eerste 2 dagen ruwbouw was wat minder ging er grof aan toe! Buiten resultaat was wel netjes! Derde dag andere monteurs voor afwerking binnen was top kon niet beter!

Sterke punten

De afwerk monteurs binnen 3e dag!

Overige opmerkingen

Raam was eigenlijk wat te laag geplaatst hebben de monteurs van de 3e dag geweldig opgelost! Monteurs van de eerste 2 dagen waren geen geweldig team!


W.den haan

10/10

Probleem schuifpui snel en goed verholpen.

Verbeterpunten of tips

Nee

Sterke punten

Snelle en correcte afwerking van kleine klacht

Overige opmerkingen

Nee


Belinda Koedood

10/10

Topbedrijf echte aanrader

Verbeterpunten of tips

Blijf goed communiceren zowel met elkaar als naar de klant

Sterke punten

No nonsens bedrijf, eerlijk advies. Top klantenservice

Overige opmerkingen

Blij met dit betrouwbare bedrijf


Maurits Welten

10/10

We zijn zeer tevreden over onze dakkapel

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Goede verkoper en zeer nette showroom

Overige opmerkingen

Geen


SHC Davids

10/10

Alle contacten, vanaf het eerste contact in de showroom tot het laatste telefoontje gaven mij een goed gevoel. Nooit van "Zo daar kunnen we even geld verdienen". Complimenten.

Verbeterpunten of tips

Er moest o.a. een gesneuvelde glaslat vervangen worden. Voor die laatste werkzaamheden een afspraak gemaakt 6 weken later (niet erg). Maar dan is het wel jammer wanneer de monteur aan de deur staat... Er moest o.a. een gesneuvelde glaslat vervangen worden. Voor die laatste werkzaamheden een afspraak gemaakt 6 weken later (niet erg). Maar dan is het wel jammer wanneer de monteur aan de deur staat met de mededeling: De glaslat moet nog besteld worden. De andere werkzaamheden zijn wel uitgevoerd. Ik had er echt geen probleem mee gehad wanneer de afspraak was verplaatst naar een latere datum. (Hoewel, na 6 weken de glaslat nog moeten bestellen? Misschien a.g.v. corona en feestdagen). Nu moest er nog eens iemand langskomen.

Sterke punten

.

Overige opmerkingen

.


Eestermans

9/10

HEEL ERG TEVREDEN

Verbeterpunten of tips

GEEN

Sterke punten

ZEER VAKKUNDIGE MONTEURS

Overige opmerkingen

wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat


Anita rutjes

9/10

Goed

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten

Sterke punten

Goed afgewerkt netjes gewerkt

Overige opmerkingen

Geen


Conny Pons

6/10
(Bewerkt)

Dit was voor ons de 3e keer dat we kozijnen hebben laten plaatsen door Jordens , maar zijn minder tevreden dan de andere keren . Deze keer hebben we een dakkapel laten plaatsen, buitenkant is super... Dit was voor ons de 3e keer dat we kozijnen hebben laten plaatsen door Jordens , maar zijn minder tevreden dan de andere keren . Deze keer hebben we een dakkapel laten plaatsen, buitenkant is super mooi maar binnenkant had wat verbeterpunten , wat gelukkig snel werd opgelost !

Verbeterpunten of tips

Snellere plaatsing wij hebben 10 maanden moeten wachten en was ons tijdens de koop in de showroom gezegd dat het 6 a 7 maanden zou duren , uiteindelijk hebben we zelf maar contact opgenomen na deze... Snellere plaatsing wij hebben 10 maanden moeten wachten en was ons tijdens de koop in de showroom gezegd dat het 6 a 7 maanden zou duren , uiteindelijk hebben we zelf maar contact opgenomen na deze periode omdat we maar niets hoorden , !! Sowieso zijn de draai kiep ramen minder mooi dan de andere , deze hebben lelijke scharnieren en greep om raam open en dicht te doen is niet mooi en gaat erg zwaar . Was niets aan te doen aldus monteur ! Het gehele kozijn zit erg hoog tegen plafond , waardoor raambekleding lastig word !

Sterke punten

Mooie materialen en goede en snelle oplossing van de dingen die niet goed waren verlopen!!

Overige opmerkingen

Jammer van Jordens dat het zo achteruit is gegaan , na onze eerste bestelling in 2016 waren wij dik en dik tevreden , deze keer iets minder helaas ! Gelukkig zijn alle minpunten snel en vakkundig... Jammer van Jordens dat het zo achteruit is gegaan , na onze eerste bestelling in 2016 waren wij dik en dik tevreden , deze keer iets minder helaas ! Gelukkig zijn alle minpunten snel en vakkundig opgelost