Vrijhof
- Sterke punten
- Mooie afwerking. Goede voorlichting.
- Overige opmerkingen
- Netjes
- Verbeterpunten of tips
- Pittig geprijsd
97% beveelt Jordens Kunststoffen BV aan!
Super
Top service en expertise,
Waardeloze tent. een hoop blabla in de showroom totdat je je handtekening hebt gezet. Een grote kunststof pui moesten en zouden ze zelf komen inmeten want anders ging het niet goed. Bij het plaatsen blijkt de pui een centimeter te laag te zijn. Uiteindelijk weggewerkt met een deklat, want anders moet de boel opnieuw. Tja een open huis zit niemand op te wachten .... Tweede issue: de bestelde zolderramen worden geplaatst door een extern ingehuurde ZZP-er die slechts is geinstrueerd en er zo zijn eigen gedachten over de planning op na houdt. Hij vertrek gewoon midden op de dag met de mededeling dat hij eigenlijk niet weet wanneer iemand het werk komt afmaken. De uiteindelijke plaatsing is zo slecht dat we de binnenafwerking hebben laten doen door de aannemer die toch al rond liep. Derde issue: in een hoog trapgat wordt een zolderraam geplaatst. We willen daar een screen bij kopen maar vragen hoe we daar dan bij moeten komen om de screen naar beneden te laten en weer omhoog te zetten. Geen probleem want daar verkopen ze een speciale stok voor. Die is bij de oplevering echter niet meegenomen en blijkt na lang aandringen gewoon helemaal niet te bestaan. Vanavond heeft de screen het begeven omdat het simpelweg niet mogelijk is om dat ding soepel vast en los te maken. Kortom, besteedt uw tijd en geld elders beter voor een werkend en correct product en fatsoenlijke service. Nota bene: de bijbehorende meubelzaak levert al even slechte service en nazorg.
Top bedrijf zeer kundig komen afspraken goed na.
Onze ervaring met Jordens is uitstekend te noemen.
Goed geholpen , deskundig en snel
Aangenaam en zeer vriendelijk
Hier worden de mooiste dakkapellen van Nederland gemaakt.
Bij Jordens onze kozijnen, kerlit en schuifpui besteld. Plezierig eerste contact met Nico, daarna inmeten door de vakkundige Ferdinand en de eerste plaatsing van de schuifpui door super team Jochem, Aart en Raymond. Vol vertrouwen kijken wij uit naar de kozijnen en het keralit.
Wij zijn door Sebastiaan uitstekend geholpen met deze klus die zeer complex was.
zeer prettig
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Komen hun afspraken na. Aardig werknemer
Jordens Kunststoffen BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Jordens Kunststoffen BV
Anth. van Leeuwenhoekstraat 2-4
3331 ET Zwijndrecht
Super
Top service en expertise,
Top bedrijf zeer kundig komen afspraken goed na.
Onze ervaring met Jordens is uitstekend te noemen.
Goed geholpen , deskundig en snel
Aangenaam en zeer vriendelijk
Hier worden de mooiste dakkapellen van Nederland gemaakt.
zeer prettig
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Komen hun afspraken na. Aardig werknemer