Reviews

8.8 / 10
388 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.5/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.5/10
Afwerking
8.7/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.9/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.7/10
Factuur
8.5/10
Nazorg
8.6/10
Parkeergelegenheid
8.1/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.9/10

388 Reviews

J.J. van Dijk
9/10

Heel prettige ervaring en goede communicatie

Verbeterpunten of tips

geen

Sterke punten

De goede kwaliteit en uitstekende service


Anoniem
10/10

Eerste indruk was al gelijk netjes. De werkwijze was zeer professioneel en schoon.

Verbeterpunten of tips

Zeer tevreden met huidige dienstverlening.

Sterke punten

Sterke punten van Jordens vonden wij dat ze zeer netjes werkte (schoon,weinig rommel) en erg beleeft en correct waren.


Nas
9/10

Goed, vakkundig en vriendelijk.

Verbeterpunten of tips

De eerste keer is er iets mis gegaan met de offerte, maar dit is netjes rechtgezet. Wat ons betreft geen verbeterpunten.

Sterke punten

De jongens die het bouwen zijn echt vakmensen. Ze zijn niet te beroerd om iets aan te passen omdat dat beter bij je wens past. Ze gaan pas weg wanneer alles naar wens is. Tijdens plaatsing is er een lat beschadigt, hier zijn ze netjes voor terug gekomen.

Overige opmerkingen

We moeten nog een dakkapel en een aantal ramen vervangen. Dit gaan wij zeker door Jordens laten doen. Ze zijn niet de goedkoopste maar leveren wel vakwerk en dat vinden wij het belangrijkste.


Anoniem
10/10

We zijn duidelijk geholpen in de winkel, genoeg
keuze in materiaal met voor en nadelen goed uitgelegd, het plaatsen van de dakkapel was ook goed én netjes geplaatst volgens afspraak, wij zijn...

Verbeterpunten of tips

Nvt

Sterke punten

Duidelijke afspraken, uitleg van materialen

Overige opmerkingen

Ga zo door!


Claudia van Batenburg
9/10

Super tevreden over de mannen die bij ons de dakkapellen hebben geplaatst.

Verbeterpunten of tips

De definitieve tekening hadden wij graag nog gekregen.

Sterke punten

Mooi materiaal, meedenkende monteurs

Overige opmerkingen

Ga zo door!


Cjonkers hemerik
10/10

De werknemerswaren zeer aardig en behulpzaam
Ik.vraag mij af wanneer ik de noto krijg met vr cjonkers


Linda van Verseveld
8/10

Goed en professioneel! Netjes gewerkt.

Verbeterpunten of tips

Nee, zijn echt tevreden

Sterke punten

Zie de vragen hierboven


H Lindenburg
10/10

Keurige ontvangst op de zaak bij het inwinnen van informatie. Direct besteld omdat de prijs gunstig was en de getoonde materialen bij ons een prima indruk maakten. Professionele inmeting. De...

Verbeterpunten of tips

Eigenlijk kan het niet beter.

Sterke punten

Kwaliteit van:
klantontvangst en informatie
inmeting
plaatsing
betaalmethode

Overige opmerkingen

Geen


cecilia jonkers
10/10

Goed en snel en netjes

Verbeterpunten of tips

nee

Sterke punten

nee

Overige opmerkingen

geen


van Deelen
9/10

Verstaan het vak zeer goed en zijn niet alleen gedreven op resultaat.