Reviews

8.6 / 10
1017 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.4/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.4/10
Afwerking
8.6/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.8/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.6/10
Factuur
8.6/10
Nazorg
8.6/10
Parkeergelegenheid
8/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

1017 Reviews

J Kruyt

9/10

Goed lossen problemen goed op

Verbeterpunten of tips

Levering nalopen op fouten

Sterke punten

Nazorg is goed

Overige opmerkingen

Niets


Marjolijn Hoorweg

10/10

Heel blij met de geplaatste kunststof kozijnen.
De monteurs waren er tussen de opgegeven tijd, waren vriendelijk en hebben alles netjes en schoon achtergelaten.

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Op tijd
Goede afwerking
Netjes gewerkt
Vriendelijk

Overige opmerkingen

Geen


-

6/10

Na eerdere klussen zeer positief, bij laatste klus echter tegenvallend aangaande het maken van afspraken en nazorg.

Verbeterpunten of tips

Communicatie ivm herstelpunten en nazorg laat sterk te wensen over.

Sterke punten

Afwerking en netheid van het eindproduct

Overige opmerkingen

Kwaliteit producten is uitstekend, qua communicatie en afspraken verbetering nodig!


Grauss

8/10

Goed en kundig

Verbeterpunten of tips

Niet

Sterke punten

Kwaliteit en kundigheid

Overige opmerkingen

De schuifpui is 3 maanden eerder geleverd omdat het enorm druk is. Toen Jordens mij belde dat de pui al binnen was kon ik aan geven wanneer ik graag wilde dat ze kwamen. Dit kwam niet overeen met... De schuifpui is 3 maanden eerder geleverd omdat het enorm druk is. Toen Jordens mij belde dat de pui al binnen was kon ik aan geven wanneer ik graag wilde dat ze kwamen. Dit kwam niet overeen met mijn gesprek in de showroom. De afspraak is twee keer afgezet doordat er een corona gevalletje was. Ook na de afzegging kon ik aan geven wanneer het mij uitkwam.


Muller

10/10

Super werk afgeleverd

Verbeterpunten of tips

Gewoon blijven zoals jullie zijn dan is het goed.

Sterke punten

Komen afspraken na

Overige opmerkingen

Geen


Jaap Plant

10/10

Super service, een bedrijf dat afspraken nakomt en goede kwaliteit dakkapel levert!

Verbeterpunten of tips

Tja, moeilijk een verbeterpunt te bedenken, maar vooruit dan, ééntje: kortere levertijd! Maar ja, als je zo’n goede service levert komen de klanten massaal!!

Sterke punten

Afspraak nakomen!

Overige opmerkingen

Een lichtpuntje tussen de “dakkapellen cowboy’s “. Misschien ietsje duurder, maar ze ontzorgen goed!


Anne-Sietske de Graaf

9/10

Prima. Goed op tijd, keurige kwaliteit.

Verbeterpunten of tips

Het enige puntje wat ik kan bedenken is dat inzethorren van een andere dakkappel tot twee keer toe niet goed opgemeten waren. Dit werd echter prima en kosteloos opnieuw gedaan waardoor er nu wel... Het enige puntje wat ik kan bedenken is dat inzethorren van een andere dakkappel tot twee keer toe niet goed opgemeten waren. Dit werd echter prima en kosteloos opnieuw gedaan waardoor er nu wel goede in zitten.

Sterke punten

Service, kwaliteit en nazorg.

Overige opmerkingen

Wij zijn erg blij met de geleverde en gemonteerde items


Albert Heinrici

8/10

Goed gesprek en advies met de verkoper

Verbeterpunten of tips

Hadden nog meerkosten voor de afwerking buiten, was niet in de offerte meegenomen

Sterke punten

De vriendelijkheid vande verkoper en monteurs

Overige opmerkingen

De afwerking binnen aan de deur drempel is niet zo naar ons wens ,te brede kitvoeg en niet netjes. Is door de service monteur gedaan


Fam. Apon

10/10

Betrouwbaar bedrijf, komt afspraken na.

Verbeterpunten of tips

N.v.t.

Sterke punten

Keurige beleefde nette monteurs, leveren goed werk, geven aan wat ze hebben gedaan. Ruimen alle rommel netjes op.

Overige opmerkingen

N.v.t.


Norbert

8/10

Goed

Verbeterpunten of tips

Offerte had iets duidelijker kunnen zikn en in ons geval was er eea intern niet goed overgedragen mbt de betalingsafspraken. Het is allemaal wel goedgekomen maar was een beetje slordig.

Sterke punten

Soepelheid en precies goede omgangsvormen.

Overige opmerkingen

Geen