Offerte
Bereikbaarheid & communicatie
Afwerking
Monteurs; netheid & omgangsvormen
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Factuur
Nazorg
Parkeergelegenheid
Showroom; algemene indruk van onze showroom

Kamp

Installatie van nieuwe dakkapel en veluxramen

Werkvoorbereiding en planning zitten niet op 1 lijn. Er was 2 dagen werk aangegeven, maar dit was niet bekend bij de planning. Resultaat 2x thuis blijven en vertraging van andere werkzaamheden.... Werkvoorbereiding en planning zitten niet op 1 lijn. Er was 2 dagen werk aangegeven, maar dit was niet bekend bij de planning. Resultaat 2x thuis blijven en vertraging van andere werkzaamheden. Vervolgens bleken er 2x delen te ontbreken voor de montage

Alle werkzaamheden uitgevoerd met demontage afvoer oude situatie en installatie van nieuwe kapel en dakramen

Overige opmerkingen

Telefonisch afstemmen van de werkzaamheden tijdens het inplannen van werkzaamheden - managen van verwachtingen

Michel Schaap

Plaatsen dakkapel

Xxx

Goed vakmanschap

Priscilla

Prima ervaring, alleen door ziekte van personeel een achterstand opgelopen de eerste dag en de laatste dag langer bezig dan de monteurs gewend waren, dit leverde onderling geklaag op. (Hoeft de... Prima ervaring, alleen door ziekte van personeel een achterstand opgelopen de eerste dag en de laatste dag langer bezig dan de monteurs gewend waren, dit leverde onderling geklaag op. (Hoeft de klant niet mee te krijgen), Maar wel netjes afgerond.

Andrew Bourke

Op zich liepen de meeste werkzaamheden goed, maar bij de hordeuren voor beneden is er onnodig veel mis gegaan. Ondanks deze fouten, zijn we erg tevreden met de andere uitgevoerde werkzaamheden en... Op zich liepen de meeste werkzaamheden goed, maar bij de hordeuren voor beneden is er onnodig veel mis gegaan. Ondanks deze fouten, zijn we erg tevreden met de andere uitgevoerde werkzaamheden en service.

Betere (interne) communicatie. Veel fouten zijn ontstaan door onduidelijke communicatie, zelfs nadat het via mail en telefoon nog eens duidelijk werd gemaakt dat de kleur niet goed was en er in de... Betere (interne) communicatie. Veel fouten zijn ontstaan door onduidelijke communicatie, zelfs nadat het via mail en telefoon nog eens duidelijk werd gemaakt dat de kleur niet goed was en er in de dag gemonteerd moest worden, is het eindresultaat niet geworden waarvoor opdracht was gegeven.

Vakkundig montage van de schuifpui en afwerking dakkapel. Telefonisch contact om werkzaamheden in te plannen en opvolging van openstaande werkzaamheden.

Overige opmerkingen

De fouten die gemaakt zijn, buiten beschouwing nemend, is de rest in principe perfect gegaan. Ook was er een snelle service bij een ontstane lekkage.

H. Reijmers

Zeer goed, beetje duur maar wel goed

De prijs een beetje naar beneden bijstellen

De service en afspraken.

Aan de prijs

Peter Struijk

Komt afspraken heel goed na.

Over de laatste factuur was bedrag niet juist, na een belletje gecorrigeerd. Ik vond dat slordig van de administratie.

Goede en vakbekwame monteurs.

Overige opmerkingen

Is een bedrijf die doet wat men beloofd.

André bos

Wij waren op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in dakkapellen en kwamen bij Jordens uit.

Toen we de showroom in liepen werden we hartelijk ontvangen door de verkoper. Die rustig alles aanhoorde en onze wensen voorop stelde. De verkoper heeft ook keurig geholpen met het regelen van alle documenten die nodig waren voor de nieuwe dakkapel.

Toen de datum van het plaatsen van de dakkapel dichterbij kwam werden we nog een keer gebeld om alles nog eens door te nemen.

De dag van het plaatsen kwamen de monteurs op tijd en hebben keurig hun werk gedaan en alles schoon en netjes achtergelaten.

Ik zal Jordens aan iedereen aanbevelen die aan ons vraagt waar de dakkapel vandaan komt.

Jordens is vanaf het begin erg duidelijk geweest en met de montage is alles ook naar de wens van ons afgeleverd!

Hugo van Velde

Geweldig bedrijf komt de afspraken netjes na.Monteurs werken snel en erg netjes (vakmanschap)

?

Nakomen van de gemaakte afspraken. Vakmensen die de werk snel en netjes doen

?

K. van Steensel

Over het algemeen prima.

Monteurs zouden niet zelf om koffie moeten vragen (is wat onbeleefd) en zouden er iets meer rekening mee kunnen houden om niet met vieze handen de muren aan te raken waar dat niet nodig is. De... Monteurs zouden niet zelf om koffie moeten vragen (is wat onbeleefd) en zouden er iets meer rekening mee kunnen houden om niet met vieze handen de muren aan te raken waar dat niet nodig is. De adviseur heeft deze keer van tevoren niet alle opties met ons doorgenomen: met of zonder binnenafwerking, de kosten hiervan en wat je eventueel zelf moet doen na de werkzaamheden.

Adviseurs en kantoormedewerkers zijn erg beleefd en vriendelijk, oplossingen en nazorg perfect en snel geregeld. Zeer bekwame monteurs, alles ziet er heel mooi en degelijk uit.

Geen.