Reviews

9.3 / 10
299 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.5/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.5/10
Afwerking
8.7/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.9/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.7/10
Factuur
8.5/10
Nazorg
8.6/10
Parkeergelegenheid
8/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

299 Reviews

Raymond Wong-si-kwie
10/10

Zeer goede ervaring met Jordens.
Nette werknemers die alles ook weer keurig netjes achter laten als ze vertrekken en ook tijdens het werken.

Sterke punten

Kwaliteit, service en personeel


Zwihndrecht
9/10

Prettige begeleiding van aankoop. Plaatsing ging naar wens. Team was professioneel en erg beleefd.


Anoniem
8/10

Goed geholpen,zag er netjesuit,jammer dat er eerste keer verkeerd gemeten was,zodat alles in 2etappes geplaatst moest worden,verder tevreden.

Verbeterpunten of tips

nee

Sterke punten

netjes werk geleverd


Anoniem
8/10

Goede ervaring met Nico Hulleman . Erg enthousiast maar oogde af en toe nog wat onervaren.

Verbeterpunten of tips


De stickers zouden voor aflevering al van de ramen afgehaald moeten worden .
Want best veel moeite moeten doen om de lijmresten er af te krijgen.

Sterke punten

Ervaren monteurs bij plaatsing en nazorg. Erg vriendelijk in de omgang.


Casper
8/10

Levert mooi en een duurzaam product.

Verbeterpunten of tips

Telefonisch bereikbaarheid in de weekenden zou wat beter kunnen


Herbert Rozeboom
10/10

Duidelijke informatie en communicatie.
Geleverde producten zijn van hoge kwaliteit en afwerking geïnstalleerd door kundig personeel.

Verbeterpunten of tips

Tijdig een afspraak afbellen, er kan altijd iets tegen zitten, maar tijdige terugkoppeling is van belang

Sterke punten

Eigen personeel dat staat voor kwaliteit.

Overige opmerkingen

Ik ga vaker gebruik maken van Jordens en zal Jordens ook aanbevelen.


Paul Nas
9/10

We kijken er met geel veel plezier op terug. Goed werk afgeleverd. Prima mensen. Mooi product.

Verbeterpunten of tips

We kunnen ze niet verzinnen!

Sterke punten

Klantgerichtheid. Uitstekende omgangsvormen. Topmateriaal.


Frans Bodegom
10/10

Van offerte tot oplevering is er prima werk geleverd.

Sterke punten

Goed begrip wat de klant wil.
Goede monteurs


Anoniem
8/10

Wij zijn tot op heden zeer tevreden over de aflevering.

Verbeterpunten of tips

Als er iemand komt opmeten hoeveel kunststof er besteld moet worden, zou je er toch vanuit gaan dat het goed komt.
Helaas bleek bij aflevering dat ze wat tekort kwamen, dit hebben ze dezelfde dag nog na besteld(was op Vrijdag). Maandag aan het einde van de middag /avond zijn ze langs gekomen om het af te maken. Ook nu was er iets te kort, dinsdagavond laat hebben ze het alsnog af gemaakt.

Sterke punten

leuke werknemers, die hun werk erg serieus nemen.

Overige opmerkingen

Wij hadden geen haast met het vervangen van het hout voor kunststof en hadden aangegeven dat het na de zomervakantie kon plaats vinden. Echter hebben wij toch iets langer moeten wachten. Maar het was het wachten meer dan waard.


P van der Mark
8/10

Prettige omgang met de verkoper.
Goede prijs.
Zeer snelle montage.
Alles netjes achter gelaten.

Sterke punten

Zeer snelle montage. Binnen 5 uur.

Overige opmerkingen

Jammer van de bloempot bij de voordeur. :-)