Reviews

8.7 / 10
584 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.5/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.4/10
Afwerking
8.6/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.9/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
8.9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.6/10
Factuur
8.5/10
Nazorg
8.5/10
Parkeergelegenheid
8.1/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

584 Reviews

Jordens Kunststoffen BV

7/10

Goede informatie en advies. We waren er op een dag dat je korting kreeg bij het bestellen van een dakkapel en het bleek dat we ter plekke na het maken van de offerte, en dus voor ons gevoel heel... Goede informatie en advies. We waren er op een dag dat je korting kreeg bij het bestellen van een dakkapel en het bleek dat we ter plekke na het maken van de offerte, en dus voor ons gevoel heel snel, een besluit moesten nemen om die korting te krijgen. Daarnaast leek het in het gesprek in de winkel dat de aanvraag voor de vergunning bij de gemeente inclusief was. Dit was echter niet het geval dus er kwam nog zo'n 300 euro bij. Dat was een tegenvaller en we voelden ons onjuist geinformeerd. We hebben zelf opgemerkt dat men bij het inmeten een grotere dakkapel heeft ingemeten dan dat van de gemeente mocht. Door onze oplettendheid is dat gecorrigeerd. Daarnaast duurde het lang voor de dakkapel geplaatst kon worden (mei 2019 besteld, maart 2020 geplaatst). Er is netjes gewerkt en we zijn tevreden met het resultaat (tot nu toe, hij staat nog maar een week en we moeten hem nog afwerken dus mogelijk komen we nog wat tegen)

Verbeterpunten of tips

zie bij ervaring met het bedrijf

Sterke punten

zie bij ervaring met het bedrijf

Overige opmerkingen

geen


Anoniem

9/10

Professioneel van aankoop in de showroom tot en met installatie

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Boven al gedaan

Overige opmerkingen

Boven al gedaan


Barelds

8/10

Zeer goed

Verbeterpunten of tips

Klanten vragen als je met je schoenen de trap op mag.

Sterke punten

Nvt

Overige opmerkingen

Nvt


Jolanda norbart

10/10

Goed advies en goed geholpen
Alles goed uitgelegd

Verbeterpunten of tips

Hebben wij nuet

Sterke punten

Nee

Overige opmerkingen

Wij hadden fijne mensen en vriendelijk


Anoniem

8/10

Goed

Verbeterpunten of tips

De verkoper verkoopt het met binnen afwerking, maar de jongens die het moeten doen. Hebben dit nog niet vaak gedaan.
Daardoor had het misschien mooier afgewerkt kunnen zijn.
De stukadoor...
De verkoper verkoopt het met binnen afwerking, maar de jongens die het moeten doen. Hebben dit nog niet vaak gedaan.
Daardoor had het misschien mooier afgewerkt kunnen zijn.
De stukadoor die we zelf hebben ingeschakeld moest nog twee randen recht maken voor het mooiste eindresultaat

Sterke punten

De dakkappel zelf wordt goed gemonteerd.

Overige opmerkingen

Geen


D.A.M. Dokman

8/10

Tevreden met advies, hoewel de prijs ons niet meeviel.

Verbeterpunten of tips

Nadat wij in zijn gegaan op de voorgestelde korting, kregen wij een factuur waarin de korting niet was verwerkt.
Wij moesten 2 keer hierover bellen en hebben na 3 weken nog geen correcte...
Nadat wij in zijn gegaan op de voorgestelde korting, kregen wij een factuur waarin de korting niet was verwerkt.
Wij moesten 2 keer hierover bellen en hebben na 3 weken nog geen correcte factuur binnen

Sterke punten

De geleverde pui is geheel tot onze tevredenheid.

Overige opmerkingen

geen


G.Ponstein

7/10

Deskundig en goed georganiseerd.

Verbeterpunten of tips

Specificaties getypt aan klant.

Sterke punten

Organisatie en netheid.

Overige opmerkingen

Voor levering is een (technisch) duidelijke uitleg wenselijk.


M.R.A. Klep

6/10

Beste Nico,

Ik neem aan dat je wil weten, of ik akkoord ga met de -door jullie-
uitgevoerde werken. Helaas mis ik nog wat en zal dat toelichten.

Op de orderbon, waarnaar...
Beste Nico,

Ik neem aan dat je wil weten, of ik akkoord ga met de -door jullie-
uitgevoerde werken. Helaas mis ik nog wat en zal dat toelichten.

Op de orderbon, waarnaar ik onderstaand verwijs, staat het
zinnetje: “Optie binnen afwerking gipsplaten € 400.”
Vervolgens zijn “Optie” en “€ 400” doorgestreept en is onderaan
het formulier de prijs verhoogd van € 3.750 naar € 4.150.
Dat zou betekenen dat de optie uitgevoerd ken worden en
inclusief de offerte is. Daarnaar verwijst mijn bevestiging onderstaand.

Ben je met mij akkoord dat de binnen afwerking nog gedaan moet
worden? Ik wil de extra reiskosten vergoeden, als dat moet.

Gaarne je reactie.

Voor wat betreft de dakkapel, prima werk !!!

Met vriendelijke groet,
Marcel Klep.

Verbeterpunten of tips

Duidelijke afspraken maken met klant en goede interne communicatie met de productie en uitvoering.

Sterke punten

Het product zelf en de monteurs zijn prima.

Overige opmerkingen

Kan Nico antwoord geven op mijn e-mail?


Anoniem

10/10

Prima

Verbeterpunten of tips

X

Sterke punten

X

Overige opmerkingen

X


R. Slagter

10/10

Onze etvaring met jordens is zeer positief. Vriendelijkde medewerkers, ze waren professioneel en werkte netjes. Ook toen bleek dat de voordeur de verkeerde kant op draaide, werdt dit zonder... Onze etvaring met jordens is zeer positief. Vriendelijkde medewerkers, ze waren professioneel en werkte netjes. Ook toen bleek dat de voordeur de verkeerde kant op draaide, werdt dit zonder problemen op zo'n kort mogelijke tijd verholpen. Al met al, zeer tevreden.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door!

Sterke punten

Vakkundig en beleefd. Ook de nazorg was zeer goed.

Overige opmerkingen

Geen