Reviews

8.7 / 10
343 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.5/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.5/10
Afwerking
8.7/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.9/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.7/10
Factuur
8.5/10
Nazorg
8.6/10
Parkeergelegenheid
8.1/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

343 Reviews

Yvonne
10/10

Wij zijn uitermate tevreden over de goede service en het vakbekwame personeel. Ook de communicatie verliep naar onze tevredenheid. Onze achterpui ziet er weer schitterend uit. Op naar het volgende...

Verbeterpunten of tips

We weten dat hier weinig aan te doen is, want het tekent eigenlijk alleen maar voor dit bedrijf. Maar de wachttijden voordat de daadwerkelijke werkzaamheden plaats hebben zijn best lang. Vandaar dat we binnenkort meteen de volgende bestelling plaatsen ;-)

Sterke punten

De vakbekwaamheid en de service !!

Overige opmerkingen

Ook de communicatie verliep soepel !


J.Henk Renssen
10/10

Prima

Verbeterpunten of tips

neen

Sterke punten

Vakkundige eb zeer beleefde monteurs

Overige opmerkingen

Goed gedaan


b dekker
10/10

We hebben dakkappllen bij jullie gekocht en zijn zeer tevreden

Verbeterpunten of tips

op dit moment niet

Sterke punten

dat ze netjes werken

Overige opmerkingen

geen


Dirks
10/10

Keurig geholpen bij aankoop en perfect geplaatst .
De plaatsing verliep perfect. goede vakmensen die achter elkaar door werkte en alles netjes en opgeruimd achter lieten.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door!!!

Sterke punten

Alles was goed,

Overige opmerkingen

Zeer te vreden, bij volgende ramen weer naar Jorens


j klootwijk
8/10

Prima ervaring met dit bedrijf.
vriendelijke monteurs doen heel netjes hun werk
bij het maken van offerte heel vriendelijk geholpen.

Verbeterpunten of tips

geen

Sterke punten

prima monteurs

Overige opmerkingen

geen


Jamie Van Gils
10/10

Super goed

Sterke punten

Super fijne communicatie en behulpzame mensen


Coby Schut
10/10

Mijn ervaring met Jordens zijn zeer goed. Verkoper denkt goed mee.
Plaatsing van de kozijnen ging super, vakmannen heel kundig, werken netjes en zijn heel aardig

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten

Sterke punten

Vriendeijk, deskundig, vakmensen


Anoniem
9/10

Goede begeleiding en advies in de showroom door de verkoper.
De gemaakte afspraken zijn prima nagekomen.
Dit geldt voor correcties en nog niet geleverde producten.

Verbeterpunten of tips

Bij opmeten de werksituatie beter bekijken en op veiligheid inschatten.
Bij ons is er namelijk een heel groot raam van 1 hoog van een stelling afgevallen, omdat de ruit te zwaar was.
Er had beter een kraan bij kunnen komen.

Sterke punten

Goed advies en een nette afwerking.
Ook dat de schade in de tuin ( zie bovenstaande ) netjes wordt afgehandeld


Anoniem
9/10

Goed zeer tevreden

Verbeterpunten of tips

Eventuele nazorg is bij deze evaluatie nog niet aan de orde geweest. Gezien de korte tijdsbestek tussen plaatsing en deze evaluatie lijkt een langere tussentijd relevant.

Sterke punten

Uitstekend en goed uitgevoerd

Overige opmerkingen

Bij het plaatsen van de offerte gaf ik aan de medewerker die de maten kwam opmeten aan dat ik enkele weken na het buitenland zou vertrekken. Bij terugkomst had ik nog geen nota ontvangen van de aanbetaling en ik heb toen zelf telefonisch contact gezocht om dit aan te geven in de veronderstelling dat dit mijn bestelling wellicht zou vertragen. Vervolgens ontving ik een standaard brief over deze niet gedane aanbetaling die ik als weinig sympathiek ervoer. Ik heb onmiddellijk de aanbetaling overgemaakt en een medewerkster gesproken die inderdaad vond dat een nader gepersonaliseerde brief beter aan de orde was geweest in dit geval. Derhalve blijf ik de service en het contact uitstekend vinden met het bedrijf.


Anoniem
9/10

Meedenkende verkoper, snelle en schone monteurs.

Sterke punten

Door het advies van de verkoper van Jordens is ons huis beter tegen inbraak beveiligd.