8.8 /10

checkbox97% beveelt Jordens Kunststoffen BV aan!

Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Afwerking
Bereikbaarheid & communicatie

Aad en Elly van der Sluis

Wij zijn door Sebastiaan uitstekend geholpen met deze klus die zeer complex was.

Overige opmerkingen
Wederom weer zeer fijn geholpen!!
Jordens (Sebastiaan) komt na wat ze beloofd hebben.

zomeren

Mooi werk
Afspraken nakomen en communicatie
Dakpannen recht terug leggen. Moest iets invullen

Fam. Verhoef

Via via bij Jordens terecht gekomen voor een nieuwe schuifpui. Offerte was conform de markt en ze konden relatief snel plaatsen. Wij waren getipt dat de monteurs echte profesionals zijn en zeer nauwkeurig en netjes werken. Nou, dat was geen woord teveel. Na heel veel breek en sloop werk werd de pui geplaatst en afgewerkt. De monteurs, Thomas en Raymond waren zeer beleefd en vriendelijk. Alles werd netjes opgeruimd , ons bankstel werd zelfs schoongemaakt. Dit bedrijf is een aanrader.

Ga zo door
Goede monteurs, snelle levering. Komen afspraken na.
Nvt

Maruéla Leeuwesteijn

GEWELDIG!!! Onwijs deskundige werknemers die met allerlei kozijnprobleempjes meedenken en helpen

Het nakomen van afspraken
Meedenkend,keurig op tijd ,gezellig,komen beloftes na,kundig,wetend waar men mee bezig is,gezellig ,helpend als je zelf ergens qua bouw niet uitkomt, tip gevend, echt een heel fijn bedrijf en werknemers.
Ga vooral door op jullie "jordens manier"

de klerk

goed

ga zo door
denken mee met de klant en zijn oplossingsgericht
aardig personeel

Henk Lindenburg

Jordens had al 2x een opdracht tot volle tevredenheid uitgevoerd. En ook deze keer is het weer keurig uitgevoerd. Ik ben dik tevreden.

Alleen maar positief
Afspraken nakomen

Karin van Koppen

Zeer tevreden.. en kwaliteit geleverd..

Service.. vriendelijk personeel.. netheid v werken…afspraken nakomen
Overige opmerkingen
Extra pluim voor Arjan en Sebastiaan voor de service.. niets was teveel.. super bedankt! En ook Henk voor de buitendeur afstellen zeer vriendelijk…en behulpzaam ook een vakman…de service was uitstekend!

R v/d Heerik

Alles tot in de puntjes geregeld

Vakkundig personeel
Zal jullie iedereen aanraden
Niet

Tonnielouhenapessy

SterSterSterSterLege ster

Ik heb Jordens als goed ervaren. Ondanks dat er wat niet goed was ,werd het probleem direct opgepakt door Jordens, de service was echt goed , Henk en Reamond, hebben mooi werk geleverd en de dingen die niet goed waren geweldig opgelost. Dankje wel Henk en Reamond voor jullie service en net werk wat jullie hebben geleverd. Groetjes Tonnie Louhenapessy

Ik zal als timmerman, adviseren om rondom stelkozijn te doen. Dan kun je je kozijn makkelijk goed stellen. En je kozijn beter vast zetten.
Overige opmerkingen
Het communiceren, tussen kantoor en de mensen in de buiten dienst ,zou wel wat beter mogen.
De service, word gelijk werk gemaakt om dingen aan te pakken en op te lossen. Super

Smits

Professioneel en goede service

vele
even op de afgesproken plaatsingsdatum letten. Afspraak was 3 juni maar ik werd op 2 Juni gebeld dat ze die dag wilden plaatsen

van Hoof van Orden

SterSterSterHalve sterLege ster

Onze kunststof ramen door Jordens laten plaatsen, na enige strubbelingen , is alles naar tevredenheid opgelost.

Overige opmerkingen
Alles is naar tevredenheid afgehandeld.

A. Eradus

Perfect t zat allemaal ene beetje tegen bij ons maar de mannen hebben het goed opgelost. Werken zeer netjes en schoon.

Overige opmerkingen
Heel blij met onze nieuwe schuifpui ziet er keurig uit.
Werken zeer netjes en schoon
Niets helemaal tevreden

Fam Rietveld

Goede communicatie, ze luisteren naar je wensen komen hun afspraken na Kwaliteit is ook dik op orde

goede communicatie niks is hun teveel
Overige opmerkingen
we zijn zijn zeer tevreden met onze dakkapel, en over het beloop van alle werkzaamheden.
Wat meer uitleg hoe de afwerking is van de dakkapel met name het plafond. In de folder werd er gesproken over balken maar hij was compleet glad

gertwin

Superservice en dat na 20 jaar plaatsing werd gewoon een loszittend deeltje folie vakkundig hersteld onder coulance,waar zie je dat nog!!

service op hoog niveau en heel erg meedenkend met het euvel,directe lijnen qua communicatie
niet van toepassing!
top!

Jordens Kunststoffen BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 7 juli 2016

Jordens Kunststoffen BV

Jordens staat al 35 jaar voor het bieden van zekerheid en hoge kwaliteit aan haar klanten. Kwaliteit bieden wij in de vorm van hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid in de vorm van continuïteit op het gebied van het geven van service. Wij bieden bovendien 10 jaar garantie op onze producten!

Anth. van Leeuwenhoekstraat 2-4

3331 ET Zwijndrecht

Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Afwerking
Bereikbaarheid & communicatie

Aad en Elly van der Sluis

Overige opmerkingen
Wederom weer zeer fijn geholpen!!
Jordens (Sebastiaan) komt na wat ze beloofd hebben.

zomeren

Afspraken nakomen en communicatie
Dakpannen recht terug leggen. Moest iets invullen

Fam. Verhoef

Ga zo door
Goede monteurs, snelle levering. Komen afspraken na.
Nvt

Maruéla Leeuwesteijn

Het nakomen van afspraken
Ga vooral door op jullie "jordens manier"

de klerk

Henk Lindenburg

Alleen maar positief
Afspraken nakomen

Karin van Koppen

Zeer tevreden.. en kwaliteit geleverd..

Service.. vriendelijk personeel.. netheid v werken…afspraken nakomen

Professioneel en goede service

vele

van Hoof van Orden

Overige opmerkingen
Alles is naar tevredenheid afgehandeld.

A. Eradus

Overige opmerkingen
Heel blij met onze nieuwe schuifpui ziet er keurig uit.
Werken zeer netjes en schoon
Niets helemaal tevreden