- Sterke punten
- Goede en nette ploeg medewerkers. Beleefd en correct. Ruimen na afloop alles op. Voorman regelt alles tiptop en let op de details.
- Overige opmerkingen
- Afd. Planning doet onvoldoende zijn werk. Planning klopt niet en is moeilijk bereikbaar en belt niet terug.
- Verbeterpunten of tips
- Goed en net personeel De Afd. planning verdient verbetering. De opdracht om het werk in mei/juni 26 uit te voeren was kwijtgeraakt en eind augustus zelf moeten bellen wanneer ze kwamen. Op 2 telefoontjes van onze kant werd helaas niet teruggebeld ondanks de toezegging dat de afd. Planning ons zou terugbellen Bij uitvoering was het materiaal niet bij onze woning afgeleverd en moest met een vrachtwagen worden nageleverd. 4 medewerkers (Daniel,Cley, Sepp, Gulliano) moesten tot 10.30 uur wachten voordat spullen wel werden geleverd, hierdoor kon de achtergevel niet meer worden uitgevoerd en moest een nieuwe afspraak hiervoor worden gemaakt (deze week). Wederom 3 medewerkers hierbij oa. Daniel en Ayman. Zijn al met al zeer tevreden en sterk onder indruk van de voorman Daniel van der VL. Hij maakte veel goed en verdiende punten voor Jordens! Hij is pro actief, niet snel tevreden, straalt vertrouwen en kennis uit en gaat voor kwaliteit !