8.8 /10

checkbox97% beveelt Jordens Kunststoffen BV aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Afwerking
Bereikbaarheid & communicatie

Fam. A v/d Linden

Prima bedrijf, levert goed en ent werk af. Ziet er altijd strak uit.

Overige opmerkingen
Komt alles na wat er besproken is, ook de planning.

Wendy berger

Fijn contact , staan open voor alle vragen , vriendelijke medewerkers , de monteurs zijn heel behulpzaam en niet te beroerd en super aardig

Tot nu toe niet echt iets kunnen noemen
Onze dakkapel is afgeleverd met zelf afwerking wij merkten dat het hier en daar niet helemaal evenredig was qua hout waardoor en veel “puzzels” opgelost moest worden door de timmerman /aannemer
Overige opmerkingen
De jongens die het dakkapel hebben gezet waren zelf actief in het vervangen van enige kapotte dakpannen op dak , wij vonden dit super

Martin G.

Duidelijke voorlichting, goede opvolging

-Snoer rolluik langer, komt nu nauwelijks onder raam uit. Lastig met wcd. -Terugkoppeling ontvangen bedragen zodat duidelijk is dat eea ontvangen is. -Dikte isolatie (rd waarde) aangeven in offerte.
Zie tips
Duidelijkheid inmeter wat er van ons verwacht wordt

Gerard de Jong

Het monteren monteren van het nieuwe knik arm zonnescherm is perfect verlopen. Vanaf de offerte tot aan de montage willen wij Jordens graag aanbevelen. Na onze eerste ervaring met de schuifpui was het niet meer dan logisch om terug te gaan voor het zonnescherm. Oude scherm afgevoerd en de werkplek netjes achtergelaten. Beleefde monteurs die vakbekwaam waren. Niets op aan te merken.

Vriendelijkheid en vakbekwaamheid

J.A. van Slobbe

Marja W

Uitstekend! Bijna het hele huis voorzien van kunststof kozijnen en totaal geen klachten! Over een aantal maanden alleen nog een voordeur laten plaatsen; ik verheug me erop en heb er het volste vertrouwen in dat dit ook allemaal perfect gaat! Hele vriendelijke, betrouwbare verkoper en monteurs! Ze werken netjes en hebben goede omgangsvormen.

Geen. Ga vooral zo door!
Kwaliteit, goede, fijne omgangsvormen, betrouwbaar.

Milenko

We hebben een nieuwe dakkapel laten plaatsen door Jordens omdat de oude aan vervanging toe was. Alle facetten, dus van de offerte tot het inmeten, het maken en het plaatsen van de dakkapel gingen vrij soepel. De mannen (Daniël, Bart, Bor, en Gulliqno) die de dakkapel uiteindelijk plaatsen waren stuk voor stuk vakmensen! (maar ook Jirdi die de dakkapel moest inmeten) Kortom, als je aan het overwegen bent om een dakkapel te laten plaatsen neem dan een kijkje bij Jordens want daar kan je ook inspiratie opdoen!

Ik zou er geen kunnen bedenken.
Overige opmerkingen
Vakmanschap, accuraatheid en vriendelijkheid.

Joris Van der Windt

Absoluut een aanrader!

Alles boven verwachting

Martin

SterSterSterLege sterLege ster

De tijd tussen offerte en uitvoering duurde in de praktijk langer dan aangegeven. Oorzaak onbekend. Verder is uiteindelijk ook de uitvoering vertraagd. In plaats van 1 keer moest er 3 keer worden langsgekomen

Geef eerlijke informatie over leveringstijd.
Let op volledigheid van materialen als er wordt gestart met een project
Vakbekwame monteurs

Van Lelieveld

Hele fijne ervaring met Jordens, zij hebben bij ons kozijnen, deuren, rolluiken en horren geplaatst. Monteurs waren netjes en vriendelijk en werken hard. Jan heeft ons goed geadviseerd in de showroom en alles duidelijk uitgelegd. Ze komen de gemaakte afspraken ook netjes na.

Overige opmerkingen
Harde werkers, komen afspraken na, werken netjes.

Ferry le Grand

Dit was onze eerste kennismaking met Jordens

Goede monteurs , kwaliteit kozijnen en deuren. Goede uitleg van tevoren.
Overige opmerkingen
Jammer dat het wat langer duurde dan verwacht.
Vooral de planning kan een stuk beter, spullen ontbraken of zijn meegenomen door andere monteurs 1 monteur werd regelmatig weggeroepen.

Constantia

Geweldige service

Bekwame vakmensen

Jordens weet het wel

SterSterSterSterLege ster

De verkoop en monteurs kennen hun vak en zijn zeer vriendelijk en professioneel. Helaas heb ik met de planning echt geen goede ervaringen. De levering heeft 1 jaar geduurd voor het compleet af was. Je wordt met weinig uitleg en communicatie gewoon een dag van te voren (eind vd middag) geannuleerd/verzet, terwijl je afspraak al al weken ingepland is. Dit is 3x! gebeurd

Goede kwaliteit spullen. Fantastische monteurs (John en Mathijs), en vriendelijke/professionele verkopen(Tom)
Mensen op de planning zetten die professioneel en vriendelijk zijn, die kunnen plannen. Als er een afspraak gemaakt is voor levering/montage, moet je niet 1 week van te voren opnieuw bellen om een afspraak te plannen; zgn zou de 1e niet geplant zijn en heb ik dat zelf maar verzonnen, je noemt je klant indirect dus een leugenaar! Waarom wordt er dan wel in dat 1e telefoontje besproken op welke locatie de monteurs starten en hoe laat ik ze kan verwachten?! Maar nee, ik verzin dat gewoon… Iemand niet 3x verzetten!! En netjes leren communiceren met klanten.
Behandel klanten niet als leugenaars! Dat blijft hangen en wordt door verteld

De Bruin

We hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Er wordt goed met je meegedacht over oplossingen.

Blijf dit goede pad bewandelen
Vriendelijk deskundig personeel. De monteurs hebben mooi vakwerk geleverd.

Van den engel

SterSterSterHalve sterLege ster

Wij hebben bij jullie een dakkapel gekocht en die is onlangs bij ons geplaatst over de dakkapel en de monteurs zijn wij zeer tevreden. Over de communicatie met kantoor zijn wij niet tevreden wij vinden dat jullie beter moeten communiceren naar de klant.

Communicatie
Monteurs
Overige opmerkingen

Jordens Kunststoffen BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 7 juli 2016

Jordens Kunststoffen BV

Jordens staat al 35 jaar voor het bieden van zekerheid en hoge kwaliteit aan haar klanten. Kwaliteit bieden wij in de vorm van hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid in de vorm van continuïteit op het gebied van het geven van service. Wij bieden bovendien 10 jaar garantie op onze producten!

Anth. van Leeuwenhoekstraat 2-4

3331 ET Zwijndrecht

Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Afwerking
Bereikbaarheid & communicatie

Fam. A v/d Linden

Prima bedrijf, levert goed en ent werk af. Ziet er altijd strak uit.

Overige opmerkingen
Komt alles na wat er besproken is, ook de planning.

Wendy berger

Vriendelijkheid en vakbekwaamheid

J.A. van Slobbe

Marja W

Geen. Ga vooral zo door!
Kwaliteit, goede, fijne omgangsvormen, betrouwbaar.

Milenko

Ik zou er geen kunnen bedenken.
Overige opmerkingen
Vakmanschap, accuraatheid en vriendelijkheid.

Joris Van der Windt

Absoluut een aanrader!

Alles boven verwachting

Martin

SterSterSterLege sterLege ster

Geef eerlijke informatie over leveringstijd.
Let op volledigheid van materialen als er wordt gestart met een project
Vakbekwame monteurs

Van Lelieveld

Overige opmerkingen
Harde werkers, komen afspraken na, werken netjes.

Ferry le Grand

Dit was onze eerste kennismaking met Jordens

Goede monteurs , kwaliteit kozijnen en deuren. Goede uitleg van tevoren.
Overige opmerkingen
Jammer dat het wat langer duurde dan verwacht.

Constantia

Geweldige service

Bekwame vakmensen

Jordens weet het wel

Behandel klanten niet als leugenaars! Dat blijft hangen en wordt door verteld

De Bruin

Blijf dit goede pad bewandelen
Vriendelijk deskundig personeel. De monteurs hebben mooi vakwerk geleverd.

Van den engel

SterSterSterHalve sterLege ster