Reviews

8.6 / 10
824 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.4/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.2/10
Afwerking
8.6/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.8/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.6/10
Factuur
8.4/10
Nazorg
8.4/10
Parkeergelegenheid
8/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

824 Reviews

John van Beek

8/10

Goed

Verbeterpunten of tips

Communicatie kan beter

Sterke punten

Geen

Overige opmerkingen

Geen


Fontein

10/10

Prima service en goede kwaliteit!

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Vriendelijk en bekwaam

Overige opmerkingen

Geen


van Slujs

9/10

Prettige verkoop engoede advisering.
Correcte en beleefde monteurs en goed vakmanschap, er werd netjes gewerkt. Alle afspraken zijn netjes nagekomen.

Verbeterpunten of tips

Communicatie van de planning zou wat beter kunnen

Sterke punten

Goed vakmanschap en prima product

Overige opmerkingen

geen


Jordens kunststoffen

8/10
(Bewerkt)

Goed behandeld

Verbeterpunten of tips

Wij zijn tevreden

Sterke punten

Alles ging naar wens

Overige opmerkingen

Geen


J.t van luijk

7/10

Qua werklui héél goed en prettig.
Qua afspraken kon het beter

Verbeterpunten of tips

Beter nakomen van de tijdstippen

Sterke punten

Vaklui

Overige opmerkingen

Geen


Sia Euser

10/10

Wij wilden een kleiner raam in de keuken. Daar draaien ze bij Jordens de hand niet voor om. Ze komen netjes bij je thuis, inmeten.
Er was een bepaalde prijs voor het geheel afgesproken en toen...
Wij wilden een kleiner raam in de keuken. Daar draaien ze bij Jordens de hand niet voor om. Ze komen netjes bij je thuis, inmeten.
Er was een bepaalde prijs voor het geheel afgesproken en toen ik iets wilde wijzigen wat duurder uitpakte, maakte men daar geen probleem van en werd de oude prijs zelfs gehandhaafd.
Helemaal top!
Plaatsing moet nog gebeuren, maar ik heb er het bolste vertrouwen in dat het er straks picobello uitziet!
Sia Euser

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Prijs, communicatie, meedenkend

Overige opmerkingen

Definitieve oordeel in juni ? zosls het tot nu toe loopt, kan het alleen maar goed zijn. Vandaar voor montage, monteurs en afwerking alvast de volle 5 ***** gegeven.


Rachel Goertz - Potter

8/10

Prima! Erg tevreden

Verbeterpunten of tips

Prima service, monteurs ter plekke hebben netjes gewerkt, hard gewerkt en waren vriendelijk.

Sterke punten

Vakkundig, grondig, aardig

Overige opmerkingen

-


Veerman

9/10

Zéér klantvriendelijk.

Verbeterpunten of tips

Alles is naar wens verlopen .

Sterke punten

Goed team werk
Komen afspraken altijd na
Afwerking prima

Overige opmerkingen

"ongelukjes" tijdens werkzaamheden snel en naar tevredenheid opgelost.


De jong

6/10

Communicatie vind ik niet echt goed.Maar het plaatsen van me schuifpui ben ik dik tevreden over ook al was het niet in 1 maar 2 dagen.

Verbeterpunten of tips

Beter communiceren.

Sterke punten

Monteur was echt met me aan het meedenken.

Overige opmerkingen

Nee


Blokland

10/10

Goede ervaringen

Verbeterpunten of tips

Nee

Sterke punten

Keurig werk

Overige opmerkingen

Wij zijn helemaal tevreden