8.8 /10

checkbox97% beveelt Jordens Kunststoffen BV aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Afwerking
Bereikbaarheid & communicatie

Remy D.

Helemaal perfect !

Kwaliteit, kennis en kunde
Doorgaan zoals jullie bezig zijn
Overige opmerkingen
Grote pluim voor de monteurs ook !

Van Schie

Top!

Zie ingevulde velden

Van Amelsvoort-Gerritsen

Positief

Bezoek aan huis. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden.
Niet iets beloven, dat je niet waar kunt maken.
Overige opmerkingen
De monteurs, Thomas en Damian, hebben goed werk geleverd. Ze waren beleefd.

Jan de Ruiter

Vriendelijk ,geduldig, behulpzaam, en zeker vak-bekwaamd.

Verkoop is geweldig, heeft alle tijd voor z'n (eventuele) klanten.
Na goedkeuring offerte, toch nog iets veranderd. Gevraagd in de winkel, maar moest via email. Netjes kort bericht terug gehad met "ik ga erachter aan". En dat was het, niet het kan wel of niet. Bij plaatsing, na 4 maanden, hadden de monteurs het bij zich en wisten we toen pas dat het kon.
Overige opmerkingen
Eindoordeel -/- halve ster, omdat er altijd plaats moet blijven voor verbeteringen.

Jeroen L.

Oplossend vermogen

Zoek je de goedkoopste leverancier dan ben je bij Jordens niet aan het juiste adres! De prijs lijkt hoger te liggen dan bij andere, dit wordt ruimschoots goed gemaakt in de sales, montage en aftercare
Perfecte nazorg en het oplossend vermogen is echt een heel sterk punt. Het begint met een fijne ervaring met Jan die onze aankoop heeft begeleid. We hebben nog een aantal keren na de bestelling gemaild, telefonisch contact gehad en uiteindelijk nog weer in de showroom geweest om alles tot in detail uit te werken met elkaar. Bewuste keuzen maken! En daar nam Jan echt altijd de tijd voor. Dennis en Mirek waren al eens eerder geweest voor onze schuifpui. Voelt ook heel fijn als je weer een vertrouwd en vakkundig team over de vloer krijgt. Beide mannen denken mee in oplossingen, zijn netjes en werken schoon. Helaas bleek er iets niet goed te zijn gegaan in de levering. Beschadigde voordeur, kozijn en achterdeur welke andersom open ging. De grootste kracht van Jordens zit hem in het oplossend vermogen en in de nazorg van de geleverde producten. Dank hiervoor!
Super fijn team!

Kees-Jan Versluis

Geweldig bedrijf met mensen die super enthousiast zijn en vanaf begin tot einde de afspraken nakomen. Vooral het plaatsingsteam Marcel en Theo die zijn echt geweldig en super bekwaam. Alles tot in details afgewerkt en opgeruimd. Deze 2 heren verdienen dan ook een goud lintje.

De duidelijke communicatie en alle afspraken zoals besproken nakomt.
Zou het echt niet weten wat men beter zou moeten doen.
Overige opmerkingen
Vele andere bedrijven zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.

René van den Berg

Bij ons werd een heel groot kozijn, 7 meter breed in twee delen geplaatst . De monteurs Theo en Marcel kwamen dit kozijn plaatsen. Het viel mij op dat beide mannen zeer vakkundig te werk gingen en als er een probleem was gingen ze dat gelijk oplossen. Voor dat grote kozijn kwam er zelfs een grote kraanwagen met het Jordens logo er op. Ik vond dat prachtig en de mensen in de buurt ook. Wat een mooi Nederlands bedrijf, hier kunnen we trots op zijn. Met dank aan Theo en Marcel en zijn collega’s van Jordens. Groet, René

Gewoon zo doorgaan
Dit is een aanrader voor kozijnen
Vakkundig personeel, zowel binnen als buiten

Lisanne

Jordens heeft bij ons nu alle kozijnen op de eerste verdieping en zolder vervangen. Daarnaast hebben ze de schuifpui en de gehele pui aan de voorzijde vervangen. Goede kwaliteit producten en nette afwerking. Ook de service die elke keer wordt gegeven wordt als top ervaren. Bedankt Jochem!

Goede kwaliteit, tegen een nette prijs.
De voorbereiding van service afspraken kan worden verbeterd, hebben al vaker meegemaakt dat spullen niet zijn klaargelegd of niet meegenomen zijn.
Bedankt Jochem!

E. De Klerk

prima service, mooie kwaliteit schuifpui. Aardige, hardwerkende monteurs die de pui heel netjes hebben geplaatst.

leveren kwaliteitsprodukt en hebben goede monteurs

Marc berkelaar

Duidelijke communicatie en goed advies monteurs zijn zeer vriendelijk

Betrouwbaar
Wij werden tussendoor geholpen (1 dag van te voren gebeld). De bevestiging waarin stond wat wij konden weghalen of zelf alvast afplakken kregen wij pas op de dag zelf waardoor we daar niet helemaal op voorbereid waren. Dat kan alvast aan de telefoon gecommuniceerd worden.

T van hemert

Goed reeds .meerdere opdrachten uitgevoerd

Kwaliteit

Vos

SterSterSterHalve sterLege ster

Gehele huis kunstkozijnen en voor en achterdeur

Duidelijker zijn hoelaat de werkzaamheden beginnen.
Vakkundig personeel.
Overige opmerkingen
Na mail over opmerkingen, word er geen contact opgenomen met ons.

Carina

Na een mislukte communicatie kwa datum van plaatsing. Heel erg netjes op gelost. Bedrijf neemt zijn verrandwoordelijkeid. Zelfs ná plaatsing. Meerdere malen gebeld. En uit verschillende takken van het bedrijf excuses gekregen. Monteurs werken echt heel netjes en zorgvuldig. Een (klein) familie bedrijf. Waar ze echt van elkaar weten wat ze doen. En waar je een persoon bent ipv een nummer. Bedankt planner en verkoper voor het mee denken in oplossingen ipv problemen. Zeer tevreden met de dakkapel. Plus munt van de dakkapel vind ik dat de latten minimalistisch zijn hier door een ruimer idee in zijn geheel krijgt.

Overige opmerkingen
Jordans bedankt voor de schitterende dakkapel!
Het weer in Nederland. Helaas kunnen we daar weinig invloed op hebben (grapje).
Overzichtelijk, netheid, vriendelijkheid. Ook zeker de monteurs en machinist, mooi werk mannen! Voor jullie vakkundigheid. Toch mooi gelukt in de kleine straatjes van hoogvliet.

Jordens Kunststoffen BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 7 juli 2016

Jordens Kunststoffen BV

Jordens staat al 35 jaar voor het bieden van zekerheid en hoge kwaliteit aan haar klanten. Kwaliteit bieden wij in de vorm van hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid in de vorm van continuïteit op het gebied van het geven van service. Wij bieden bovendien 10 jaar garantie op onze producten!

Anth. van Leeuwenhoekstraat 2-4

Helemaal perfect !

Kwaliteit, kennis en kunde
Doorgaan zoals jullie bezig zijn
Overige opmerkingen
Grote pluim voor de monteurs ook !

Van Schie

Top!

Zie ingevulde velden

Van Amelsvoort-Gerritsen

Positief

Bezoek aan huis. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden.
Niet iets beloven, dat je niet waar kunt maken.
Overige opmerkingen
De monteurs, Thomas en Damian, hebben goed werk geleverd. Ze waren beleefd.

Jan de Ruiter

Vriendelijk ,geduldig, behulpzaam, en zeker vak-bekwaamd.

Verkoop is geweldig, heeft alle tijd voor z'n (eventuele) klanten.

Jeroen L.

Oplossend vermogen

Super fijn team!

Kees-Jan Versluis

De duidelijke communicatie en alle afspraken zoals besproken nakomt.
Zou het echt niet weten wat men beter zou moeten doen.
Overige opmerkingen
Vele andere bedrijven zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.

René van den Berg

Gewoon zo doorgaan
Dit is een aanrader voor kozijnen
Vakkundig personeel, zowel binnen als buiten

Lisanne

Goede kwaliteit, tegen een nette prijs.
Bedankt Jochem!

Kwaliteit

Vos

SterSterSterHalve sterLege ster

Gehele huis kunstkozijnen en voor en achterdeur

Duidelijker zijn hoelaat de werkzaamheden beginnen.
Vakkundig personeel.
Overige opmerkingen
Na mail over opmerkingen, word er geen contact opgenomen met ons.

Carina

Overige opmerkingen
Jordans bedankt voor de schitterende dakkapel!
Het weer in Nederland. Helaas kunnen we daar weinig invloed op hebben (grapje).

Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10