Reviews

8.6 / 10
979 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.4/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.2/10
Afwerking
8.6/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.8/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.6/10
Factuur
8.6/10
Nazorg
8.6/10
Parkeergelegenheid
8/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

979 Reviews

Evelien

8/10

Positief

Verbeterpunten of tips

- bij inmeten al kijken of er mogelijk bv een verwarming voor het draai-kiepraam komt te hangen.
- contact tussen loodgieter en klant verbeteren. De loodgieter was niet van plan om een...
- bij inmeten al kijken of er mogelijk bv een verwarming voor het draai-kiepraam komt te hangen.
- contact tussen loodgieter en klant verbeteren. De loodgieter was niet van plan om een tijdsafspraak te maken, omdat de opdracht voor hem te klein was…dit heeft wel wat ergernis gegeven.

Sterke punten

Contact vanuit Jordens was wel prettig. Je word op de hoogte gehouden en er word netjes gewerkt.

Overige opmerkingen

Netjes en snel gewerkt door de monteurs.


Anoeska gerritse

9/10

Zeer prettig. Goede service. Duidelijke communicatie. Komen afspraken na. Vriendelijk en professionele medewerkers

Verbeterpunten of tips

Nvt

Sterke punten

Zeer vriendelijk, duidelijk en professioneel

Overige opmerkingen

Nvt


P.C.M. Laman

8/10

Goed en erg plezierig. Werken zeer secuur en zijn klantvriendelijk.

Verbeterpunten of tips

Nog iets betere communicatie tussen planning en klant. Monteurs beginnen vroeger dan de afd. Planning , wanneer de monteurs verlaat zijn dit pas na 09.00 uur bij de klant bekend is.

Sterke punten

Niet van toepassing.

Overige opmerkingen

Meedenken met de klant van de monteurs.


Denise Bazen

10/10

Helemaal top!

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Klantgericht en heel vriendelijk!

Overige opmerkingen

Geen


Mariëlle Roeland

9/10

Goed

Verbeterpunten of tips

Bij complicaties nog beter en duidelijker communiceren

Sterke punten

Vakmanschap

Overige opmerkingen

Ik wacht nog een naleving ik hoop dat redelijk snel gaat. En gemotiveerd wordt dan ben super tevreden


Johan M.

9/10

Veel aandacht voor de klant bij het adviseren en heel fijn dat we de producten in de showroom konden bekijken. Ondanks de vertraging door grondstofproblemen bleef Jordens ons nauwgezet informeren,... Veel aandacht voor de klant bij het adviseren en heel fijn dat we de producten in de showroom konden bekijken. Ondanks de vertraging door grondstofproblemen bleef Jordens ons nauwgezet informeren, wat als zeer fijn werd ervaren. Bij het installeren werkten de installateurs netjes en schoon.

Verbeterpunten of tips

Betrek de klant welk kozijn zij als eerste geplaatst willen hebben ivm voorbereidingen

Sterke punten

Klantgericht, werken netjes, mooie producten

Overige opmerkingen

Geen


G. Akster

6/10

Het begon goed, maar zakte tijdens uitvoering naar slecht

Verbeterpunten of tips

Het heeft uiteindelijk maanden geduurd om de klus bij ons afgerond te krijgen. Regelmatig verkeerde materialen bij of verkeerde afmetingen, monteurs die niet snapte wat hun voorganger had... Het heeft uiteindelijk maanden geduurd om de klus bij ons afgerond te krijgen. Regelmatig verkeerde materialen bij of verkeerde afmetingen, monteurs die niet snapte wat hun voorganger had uitgevoerd. Voor het inplannen van vervolg werk moesten we elke keer weer aan de bel trekken of er nog iets ging gebeuren. Een goeie projectleider of (hoofd)uitvoerder zou hier wel wat aan kunnen verbeteren.

Sterke punten

Monteurs zijn vriendelijk en voorzover ik kan beoordelen kundig.

Overige opmerkingen

We hebben nog een aantal kozijnen te vervangen, maar gezien de ervaringen tot nu toe weet ik nog niet of we Jordens weer uitnodigen.


Remko Dorst

8/10

Goede ervaring.

Verbeterpunten of tips

Slechte ervaring met laatste monteur, te vroeg aanwezig en als mijn vriendin uiteindelijk de deur open doet omdat ze sliep ivm recent bevallen worden er bijdehante opmerking erover gemaakt dat ze... Slechte ervaring met laatste monteur, te vroeg aanwezig en als mijn vriendin uiteindelijk de deur open doet omdat ze sliep ivm recent bevallen worden er bijdehante opmerking erover gemaakt dat ze eindelijk de deur open doet.

Sterke punten

Goede communicatie kantoor

Overige opmerkingen

Net bedrijf


Fam. Vos

10/10

Vakkundige werknemers en er wordt goed advies gegeven. Wij zijn zeer tevreden met het nieuwe raam en de vensterbanken binnen en buiten.

Verbeterpunten of tips

De opgedeelde facturen zijn makkelijker te betalen via IDeal. Nu moet he de facturen opzoeken, alle gegevens invullen etc.

Sterke punten

Goed vakwerk

Overige opmerkingen

-


W.de Deugd

8/10

Prima vakmensen, vriendelijk en beleefd.

Verbeterpunten of tips

Communicatie tussen personeelsleden kan wel wat beter.

Sterke punten

Vakwerk,overal een oplossing voor.Prima!

Overige opmerkingen

Geen