Remy D.
- Sterke punten
- Kwaliteit, kennis en kunde
- Verbeterpunten of tips
- Doorgaan zoals jullie bezig zijn
- Overige opmerkingen
- Grote pluim voor de monteurs ook !
97% beveelt Jordens Kunststoffen BV aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
goede service, goed product
Zeer tevreden over het geheel, van koop tot plaatsing
Top!
Positief
Vriendelijk ,geduldig, behulpzaam, en zeker vak-bekwaamd.
Oplossend vermogen
Geweldig bedrijf met mensen die super enthousiast zijn en vanaf begin tot einde de afspraken nakomen. Vooral het plaatsingsteam Marcel en Theo die zijn echt geweldig en super bekwaam. Alles tot in details afgewerkt en opgeruimd. Deze 2 heren verdienen dan ook een goud lintje.
Bij ons werd een heel groot kozijn, 7 meter breed in twee delen geplaatst . De monteurs Theo en Marcel kwamen dit kozijn plaatsen. Het viel mij op dat beide mannen zeer vakkundig te werk gingen en als er een probleem was gingen ze dat gelijk oplossen. Voor dat grote kozijn kwam er zelfs een grote kraanwagen met het Jordens logo er op. Ik vond dat prachtig en de mensen in de buurt ook. Wat een mooi Nederlands bedrijf, hier kunnen we trots op zijn. Met dank aan Theo en Marcel en zijn collega’s van Jordens. Groet, René
Jordens heeft bij ons nu alle kozijnen op de eerste verdieping en zolder vervangen. Daarnaast hebben ze de schuifpui en de gehele pui aan de voorzijde vervangen. Goede kwaliteit producten en nette afwerking. Ook de service die elke keer wordt gegeven wordt als top ervaren. Bedankt Jochem!
prima service, mooie kwaliteit schuifpui. Aardige, hardwerkende monteurs die de pui heel netjes hebben geplaatst.
Duidelijke communicatie en goed advies monteurs zijn zeer vriendelijk
Goed reeds .meerdere opdrachten uitgevoerd
Gehele huis kunstkozijnen en voor en achterdeur
Na een mislukte communicatie kwa datum van plaatsing. Heel erg netjes op gelost. Bedrijf neemt zijn verrandwoordelijkeid. Zelfs ná plaatsing. Meerdere malen gebeld. En uit verschillende takken van het bedrijf excuses gekregen. Monteurs werken echt heel netjes en zorgvuldig. Een (klein) familie bedrijf. Waar ze echt van elkaar weten wat ze doen. En waar je een persoon bent ipv een nummer. Bedankt planner en verkoper voor het mee denken in oplossingen ipv problemen. Zeer tevreden met de dakkapel. Plus munt van de dakkapel vind ik dat de latten minimalistisch zijn hier door een ruimer idee in zijn geheel krijgt.
Jordens Kunststoffen BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Jordens Kunststoffen BV
Anth. van Leeuwenhoekstraat 2-4
3331 ET Zwijndrecht
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
goede service, goed product
Zeer tevreden over het geheel, van koop tot plaatsing
Top!
Positief
Vriendelijk ,geduldig, behulpzaam, en zeker vak-bekwaamd.
Oplossend vermogen
Duidelijke communicatie en goed advies monteurs zijn zeer vriendelijk