8.8 /10

checkbox97% beveelt Jordens Kunststoffen BV aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Afwerking
Bereikbaarheid & communicatie

Klaas de vries

Heel prettig contact en mooie showroom

Overige opmerkingen
Eigen monteurs en mooie extra opties op de kozijnen.
Misschien dat inmeten eerder kan

b korporaal

SterSterLege sterLege sterLege ster

redelijk

service dienst is goed (uitstekend)
er is niet verteld dat een scherm van 3 meter in werkelijkheid maar 2.73m is
vertellen dat een scherm wat besteld is van 3 meter in praktijk 27 cm korter is en als ze zeggen we bellen terug (graag dan ook doen)

Breggeman T.

goede service en vriendelijk personeel en eveneens zeer vakkundig. Ze doen wat ze zeggen en geen enkele verassing met levering.

goed bereikbaar. vriendelijk
geen opmerkingen

Patrick van der Kruk

Het plaatsen van een schuifpui.

Overige opmerkingen
De indruk, deskundigheid en de goede recensies, heeft ons doen besluiten om met Jordens in zee te gaan. Hier hebben we dan ook geen moment spijt van gehad. Wij waren wel onzeker door de hoge aanbetaling, 95% betalen voor plaatsing, gaf niet zo'n fijn gevoel.
Zie overige opmerkingen.
Zeer bekwaam personeel en monteurs.

Klootwijk

Mooi en eerlijk bedrijf

Vriendelijkheid
Overige opmerkingen
Na 14 jaar breek mijn handgreep van ons kantel raam maar eigenlijk ons eigen schuld en ik rij langs en krijg zo weer een handgreep mee. Nog steeds dank je wel Jordens
Geen verbeterpunten, gewoon een mooi en eerlijk bedrijf

Familie Bowen

Ervaring is heel goed. Wij zijn goed door Jan geholpen en kunnen altijd bij vragen direct contact opnemen. Personeel is heel vriendelijk. Montage is netjes verlopen volgens afspraak en er wordt zeer professioneel te werk gegaan.

Overige opmerkingen
Ben nog steeds heel blij met alles wat door jullie bedrijf geplaatst is en vind het fijn dat ik altijd contact op kan nemen met vragen. Jullie bedrijf is zeker aan te raden bij anderen wat ik ook zeker zal doen!
Geen. Ga zo door!
Klantvriendelijk, professioneel, serieus, Goede montage en afwerking.

Stuivenberg

Prima ervaring. Kozijnen zijn netjes geplaatst en zien er prima uit!

Overige opmerkingen
Snel en netjes gemonteerd, ondanks ons huis uit de begin jaren 1900 niet helemaal recht meer is
Wat meer communicatie tussen opdracht en plaatsing zou wenselijk zijn. Nu hoor je een hele tijd niks en ga je twijfelen of zaken wel geregeld zijn en moet je er zelf achteraan bellen

Peter Brand

In alle opzichten een prima ervaring !

Deskundige informatie, en vakkundige monteurs.

Melkert

Gisteren ons 2e dakkapel laten plaatsen. Vorig jaar de 1e. Daniel, Bart en Michel zijn echt vakmensen. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles netjes opgeruimd achtergelaten.

Duidelijke communicatie, vriendelijkheid
Overige opmerkingen
Kan iedereen dit bedrijf aanraden!!
Geen punten

Fam Andeweg

Tevreden al jaren keurig netjes geholpen en mooie producten afgeleverd.

Edwin Boelee

Prettig

Monteurs vragen om een net verf besmeurd shirt eens te vervangen voor een schoon exemplaar (meerdere dagen zelfde shirt), foutje over de benodigde tijd hierdoor een dag extra vrij moeten nemen, stond 1 dag voor ingepland)
Mooi en netjes
Overige opmerkingen
Werd een dag later netjes gebeld over de vensterbank, aleen jammer dat je dit zelf moet gaan uitzoeken, nu een plaat multiplex geschroefd als vensterbank.

Scherpenzeel

Zeer solide bedrijf met kwalitatief goede producten. Pui met aanpassingen op een vriendelijke en correcte wijze gemonteerd door zeer gemotiveerde medewerkers. Alles correct opgeleverd en al het overtollige materiaal netjes opgeruimd en afgevoerd.

Wees zuinig op deze medewerkers.
Correcte opstelling en houding.
Overige opmerkingen
Uitvoering geheel volgens offerte/opdracht uitgevoerd.

Jaap de Reus adress Brucknerstraat 73 in Barendrecht

uitstekende service zowel advies als uitvoering

Overige opmerkingen
wel moeten de afwerk strips nog geplaatst worden. Heb hierover een mail gestuurd maar nog geen antwoord gekregen.
communicatie en vriendelijkheid van de monteurs
zou het niet weten

Anton Van der wekken

Over het algemeen,goed

Vorig jaar twee ramen en een schuifpui laten monteren door jaden en clay,dit jaar twee ramen door twee andere monteurs be laatste twee een opleiding geven door jaden en clay
Planning kan echt veel beter
Heel goed product

JAN STOUTJESDIJK

Positief.

Heb 2 keer medewerkers gevraagd hoe het met de aanvraag van de subsidie is. Konden hier geen antwoord op geven. Beter informeren of iemand kunnen benaderen die wel weet hoe het zit.
Vakmanschap. Prettig contact met de monteurs. Lieten alles netjes achter.
Overige opmerkingen
Advies in offerte wordt door monteurs niet nagekomen. Reden is mij tot nu toe niet bekend.

Jordens Kunststoffen BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 7 juli 2016

Jordens Kunststoffen BV

Jordens staat al 35 jaar voor het bieden van zekerheid en hoge kwaliteit aan haar klanten. Kwaliteit bieden wij in de vorm van hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid in de vorm van continuïteit op het gebied van het geven van service. Wij bieden bovendien 10 jaar garantie op onze producten!

Anth. van Leeuwenhoekstraat 2-4

3331 ET Zwijndrecht

Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Afwerking
Bereikbaarheid & communicatie

Klaas de vries

Heel prettig contact en mooie showroom

Overige opmerkingen
Eigen monteurs en mooie extra opties op de kozijnen.
Misschien dat inmeten eerder kan

b korporaal

SterSterLege sterLege sterLege ster

redelijk

service dienst is goed (uitstekend)
er is niet verteld dat een scherm van 3 meter in werkelijkheid maar 2.73m is

Breggeman T.

goed bereikbaar. vriendelijk
geen opmerkingen

Patrick van der Kruk

Het plaatsen van een schuifpui.

Zie overige opmerkingen.
Zeer bekwaam personeel en monteurs.

Klootwijk

Mooi en eerlijk bedrijf

Vriendelijkheid
Geen verbeterpunten, gewoon een mooi en eerlijk bedrijf

Familie Bowen

Geen. Ga zo door!
Klantvriendelijk, professioneel, serieus, Goede montage en afwerking.

Stuivenberg

Prima ervaring. Kozijnen zijn netjes geplaatst en zien er prima uit!

Peter Brand

In alle opzichten een prima ervaring !

Deskundige informatie, en vakkundige monteurs.

Melkert

Duidelijke communicatie, vriendelijkheid
Overige opmerkingen
Kan iedereen dit bedrijf aanraden!!
Geen punten

Fam Andeweg

Tevreden al jaren keurig netjes geholpen en mooie producten afgeleverd.

Edwin Boelee

Prettig

Mooi en netjes

Scherpenzeel

Wees zuinig op deze medewerkers.
Correcte opstelling en houding.
Overige opmerkingen
Uitvoering geheel volgens offerte/opdracht uitgevoerd.

Jaap de Reus adress Brucknerstraat 73 in Barendrecht

Planning kan echt veel beter
Heel goed product

JAN STOUTJESDIJK

Positief.

Vakmanschap. Prettig contact met de monteurs. Lieten alles netjes achter.

Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10