Reviews

8.6 / 10
919 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.4/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.2/10
Afwerking
8.6/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.8/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
9/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.6/10
Factuur
8.6/10
Nazorg
8.4/10
Parkeergelegenheid
8/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

919 Reviews

Eldert de Redelijkheid

9/10

Zeer tevreden

Verbeterpunten of tips

geen , was prima

Sterke punten

goed personeel en kwaliteit product.

Overige opmerkingen

wij zijn zeer tevreden.


W.Scheffers

7/10

Om te beginnen met de minpunten: de offerte was slechts een tekening, met algemene voorwaarden, waar niet eens op stond dat het om deuren ging.
Op de montage dag bleken onderdelen te...
Om te beginnen met de minpunten: de offerte was slechts een tekening, met algemene voorwaarden, waar niet eens op stond dat het om deuren ging.
Op de montage dag bleken onderdelen te ontbreken, waardoor er niet afgewerkt kon worden. Dat is trouwens een paar dagen later keurig opgelost.
De planning bleek zonder overleg verschoven. Daar kwam ik bij toeval (gelukkig nog op tijd) achter.
Buiten dit: een pracht product, gemonteerd door kundige en keurige monteurs. Hier gaan we nog jaren plezier van hebben!

Verbeterpunten of tips

Zie boven

Sterke punten

Zie boven

Overige opmerkingen

Zie boven


Coevering

9/10

Dakkapel

Verbeterpunten of tips

-

Sterke punten

-

Overige opmerkingen

-


Groen

8/10

Goed en nauwkeurig

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Komen afsprakrn na

Overige opmerkingen

Geen


W.v.Dijk

9/10

Fijne ontvangst, goede uitleg, wij zijn tevreden na plaatsing.

Verbeterpunten of tips

geen

Sterke punten

goede uitleg door de adviseur, niet direct het duurste aanbieden

Overige opmerkingen

vriendelijke en kundige monteurs


Hubert en Rarda Hensen

10/10

Vriendelijk personeel zowel bij de verkoop als monteurs. Ivo heeft wat we in ons hoofd hadden op papier kunnen zetten. Mark (de andere namen weet ik niet meer) heeft vakwerk afgeleverd.

Verbeterpunten of tips

De datum is diverse keren verschoven

Sterke punten

Eigen vakkundig personeel

Overige opmerkingen

Bij de na levering van horretjes werd een raam die wat moeilijker open en dicht ging bijgesteld


Chantal

8/10

Goed, prettig en professioneel

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

De problemen die aan het licht kwamen werden snel opgelost

Overige opmerkingen

Geen


H.Aarssen

10/10

Zoals het hoort komen afspraken na goede kwaliteit geleverde spullen

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Komen afspraken na

Overige opmerkingen

Geen


Neutel

9/10

Super service en zeer kundig personeel!!

Verbeterpunten of tips

geen

Sterke punten

Super vriendelijk personeel en denken met je mee!

Overige opmerkingen

Er zijn al 2 buren langs geweest met de vraag welk bedrijf de kozijnen en voordeur heeft verzorgd.


Matthijs Burghoorn

10/10

Net zoals vorige keer weer super!

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Kwaliteit kozijnen en de afwerking

Overige opmerkingen

Van begin tot eind was alles weer keurig in orde!