Reviews

8.7 / 10
657 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.4/10
Bereikbaarheid & communicatie
8.4/10
Afwerking
8.6/10
Monteurs; netheid & omgangsvormen
8.8/10
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
8.8/10
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
8.6/10
Factuur
8.4/10
Nazorg
8.4/10
Parkeergelegenheid
8/10
Showroom; algemene indruk van onze showroom
8.8/10

657 Reviews

Peter Boumans

9/10

Zeer tevreden ,kwamen via kennis en kregen dezelfde aktievoorwaarden ondanks dat deze aktie al enkele dagen was afgelopen.

Verbeterpunten of tips

ik vond de afwikkeling van de rest punten goed gaan maar wel vrij lang duren voordat het gebeurde ,dat zou iets sneller mogen.Wij kregen de faktuur voor aanvang werk en de eindfaktuur tegelijk en op... ik vond de afwikkeling van de rest punten goed gaan maar wel vrij lang duren voordat het gebeurde ,dat zou iets sneller mogen.Wij kregen de faktuur voor aanvang werk en de eindfaktuur tegelijk en op beide stond per ommegaande overmaken ,dat zou bij de eindfaktuur anders kunnen.

Sterke punten

deskundig in de showroom ,vakbekwaam in de uitvoering,netjes

Overige opmerkingen

Hoewel ik het iets te lang duurde naar mijn zin is het resultaat geweldig ,overtreft de verwachting


Troost

10/10

Erg prettig en hele aardige mensen

Verbeterpunten of tips

geen

Sterke punten

De monteurs waren erg netjes en zo zouden er veel meer moeten zijn

Overige opmerkingen

geen


M. De Man

6/10

Jordens gebruikt goede kwalitatieve materialen. Jammer dat afspraken niet worden nagekomen waardoor je als klant niet wordt ontzorgd en dat verwacht je wel omdat ze niet de goedkoopste zijn.

Verbeterpunten of tips

Communiceer met de klant als de planning wijzigt en kom je afspraken na. Minder monteurs dan afgesproken waardoor uitloop werkzaamheden. Geen afvalcontainer zoals afgesproken waardoor uitloop.... Communiceer met de klant als de planning wijzigt en kom je afspraken na. Minder monteurs dan afgesproken waardoor uitloop werkzaamheden. Geen afvalcontainer zoals afgesproken waardoor uitloop. Scheur in balk waardoor nazorg nodig is. Dat verwacht je bij een goedkope dakkapellen’boer’ maar niet bij een bedrijf als Jordens.

Sterke punten

Kwalitatief hoogwaardige materialen. Als de dakkapel eenmaal staat is het echt een mooie dakkapel.

Overige opmerkingen

Geen.


Nynke Fennema

9/10

Wij zijn erg tevreden over Jordens. Zowel de offerte, de opdracht als het monteren van de dakkapel ging goed.
Één klein minpuntje; door niet duidelijke communicatie was ons niet duidelijk dat...
Wij zijn erg tevreden over Jordens. Zowel de offerte, de opdracht als het monteren van de dakkapel ging goed.
Één klein minpuntje; door niet duidelijke communicatie was ons niet duidelijk dat wij moesten doorgeven dat de vergunning binnen was; omdat Jordens die aangevraagd heeft gingen wij ervan uit dat zij daar ook bericht van zouden krijgen. Daardoor heeft het hele project wat vertraging opgelopen.

Verbeterpunten of tips

zie boven.

Sterke punten

Goede kwaliteit, ervaren vriendelijke monteurs.

Overige opmerkingen

Geen.


Vd Heijden - Dordrecht

9/10

Dakkapel laten plaatsen, mooi eindresultaat

Verbeterpunten of tips

Offerte iets meer specificeren
Afwerking constructie binnen kon beter maar is dan ook netjes hersteld

Sterke punten

Afwerking buiten heel netjes en strak, dakkapel ziet er heel goed uit.


Janssen

8/10

Goed

Verbeterpunten of tips

Betere omschrijving werkzaamheden

Sterke punten

Er wordt goed werk geleverd

Overige opmerkingen

Veiligheid werkzaamheden kan beter


Paul Hamm

8/10

Flexibel, en duidelijk proces. Vriendelijk personeel. Goede kennis van zaken.
Uitvoering erg snel, in 2 dagen klaar. Wellicht iets netter werken...

Verbeterpunten of tips

Bouwteam is erg snel en natuurlijk druk bezig. Iets nettere afwerking zou een verbeterpunt zijn. Aansluiting balken, troep in de dakgoot etc.
Niets schokkends.

Sterke punten

Snelheid, goede communicatie, goede kwaliteit.

Overige opmerkingen

Niets op aan te merken


P. Vermeulen

9/10

Deskundige, uitvoerige uitleg over diverse onderdelen van de schuifpui, vriendelijk en klantgericht personeel

Verbeterpunten of tips

Ondanks de goede nazorg was er toch wel enige communicatie stoornis tussen de planning en het uitvoerend personeel

Sterke punten

er wordt alle moeite gedaan om de klant tegemoet te komen bij de afwerking van de gemonteerde schuifpui

Overige opmerkingen

Door de bank genomen vind ik dit bedrijf zeer betrouwbaar en deskundig in uitleg en uitvoering van de werkzaamheden


Fam ter Haar

10/10

Jordens heeft bij ons een schuifpui, kunststof kozijnen en keraliet geplaatst

Verbeterpunten of tips

N. V. 't.

Sterke punten

Niet alles ging gelijk de eerste keer goed, maar iedereen doet zijn uiterste best om alles alsnog netjes op te lossen.

Overige opmerkingen

Geen klachten


Hoppenbrouwer

8/10

Ben al jaren klant, dus over het algemeen zeer tevreden.

Verbeterpunten of tips

Communicatie zou veel beter kunnen

Sterke punten

Prima product tegen concurrende prijs

Overige opmerkingen

Geen