Chow
- Overige opmerkingen
- Feestdagen de showroom open (Pasen) super.
- Verbeterpunten of tips
- Ga zo door, super goed bezig.
- Sterke punten
- Goede verkoopadviseur ;) Aardige, nette monteurs.
1936 reviewsSchrijf review
97% beveelt Jordens Kunststoffen BV aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super goed.
Hebben inmiddels meerdere klussen bij ons gedaan over de afgelopen jaren. Telkens goed uitgevoerd waarbij in de planning goed rekening werd gehouden met onze agenda.
Top! Goede communicatie en het kozijn is netjes geplaatst.
snelle en nette service
opnieuw tevreden
Zeer prettig
Goede uitvoering van de werkzaamheden aan 2 gevels onder leiding van voorman Daniel van der Vl.
Goed, deskundig, netjes
Goed geholpen met advies, alle afspraken keurig op tijd nagekomen, nette monteurs.
Prachtige kunststof kozijnen. Verkoop goede communicatie. Planning vreselijk. Lange wachttijd plaatsing.
Wij zijn ongelooflijk tevreden, prima mensen voeren het werk uit en doen er alles aan om de opdrachtgever tevreden te stellen. Indien er iets moet gebeuren ,dan bellen we Jordens.
goed en deskundig
Na twee jaar loop ik nog achter feitjes aan
Slechte service nazorg
Jordens Kunststoffen BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Jordens Kunststoffen BV
Anth. van Leeuwenhoekstraat 2-4
3331 ET Zwijndrecht
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super goed.
Top! Goede communicatie en het kozijn is netjes geplaatst.
snelle en nette service
opnieuw tevreden