Marc van de Weerd / MAX-AI
- Sterke punten
- Mooie spullen en jordens is alle afspraken ook netjes nagekomen
- Verbeterpunten of tips
- geen, was erg blij met hoe het liep
- Overige opmerkingen
- aardige monteurs die netjes werkte
97% beveelt Jordens Kunststoffen BV aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super
Wij hebben de firma Jordens drie keer over de vloer gehad en wij zijn zeer tevreden!
Werken netjes, schoon, vriendelijk personeel! Super tevreden!
Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt voor Jordens. Wat een fijn bedrijf vanaf het begin tot het eind goed geïnformeerd, elke keer als ik belde voor vragen altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan, niets is te veel en alles werd goed uitgelegd. Vol lof voor de heren (Johan, Kevin, Bor, Jayden, Stanley en Cley) die de kozijnen en schuifpui hebben geplaatst, harde werkers met hart en ziel voor hun werk en ook erg kundig. Niets is te veel. Super bedankt voor alles ben heel erg tevreden. Uitstekende service!!
Nadat we al de pui hadden laten plaatsen nu ook de kozijnen en de voordeur laten doen. Kenny en Matthijs hebben voortreffelijk werk geleverd.
Het opnemen van de offerte ging prima, en de kozijnen lijken van goede kwaliteit en netjes geplaatst. Planning en communicatie lieten helaas erg veel te wensen over. Een week voor de afgesproken plaatsing werd er gebeld dat de kozijnen waren gevallen in het magazijn, dus met spoed werden er nieuwe kozijnen gemaakt. Een nieuwe plaatsingsdatum afgesproken met de garantie van meneer dat werkzaamheden dan zouden beginnen. Helaas bleek dit 2 dagen later dan gepland pas te gebeuren.
In 1e instantie ietsje wantrouwend voor ons vanwege de vooraf betalings voorwaarden was voor ons nieuw en toch wel eng. Dat is allemaal goed gekomen. wat was afgesproken is allemaal netjes nagekomen. correct en kundig personeel netjes en zeer schoon opgeleverd. Dit was het lange wachten wel waard.
Wij zijn zeer positief vanaf begin tot het eind. Vriendelijke medewerkers.
Heel prettig contact en mooie showroom
redelijk
goede service en vriendelijk personeel en eveneens zeer vakkundig. Ze doen wat ze zeggen en geen enkele verassing met levering.
Het plaatsen van een schuifpui.
Mooi en eerlijk bedrijf
Jordens Kunststoffen BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Jordens Kunststoffen BV
Anth. van Leeuwenhoekstraat 2-4
3331 ET Zwijndrecht
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super
Werken netjes, schoon, vriendelijk personeel! Super tevreden!
Wij zijn zeer positief vanaf begin tot het eind. Vriendelijke medewerkers.
Heel prettig contact en mooie showroom
redelijk
Het plaatsen van een schuifpui.
Mooi en eerlijk bedrijf
Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt: