8.8 /10

checkbox97% beveelt Jordens Kunststoffen BV aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Afwerking
Bereikbaarheid & communicatie

Oelmann

Duidelijk voorgesprek, offerte. Goed mail contact en een mooi eindresultaat. Blij met onze nieuwe voordeur, de mannen hebben keurig werk geleverd en het netjes achtergelaten. Vriendelijke werkers ondanks de kou, waren blij met een warme cappuccino.

Duidelijke communicatie, mooi eindresultaat
Bedankt voor het mooie eindresultaat

Anne

Betrouwbaar en problemen worden goed opgelost

Overige opmerkingen
Samenwerking van monteurs en kantoorpersoneel zou beter kunnen zodat de monteurs geen excuses hoef aan te bieden bij klant als kantoor iets vergeten is
Betere voorbereiding op leveringen zodat het in 1 keer afgewerkt kan worden en er niet voor hoef terug te komen
Zeer goed montage personeel wat vriendelijk is naar de klant

Angela Smit

Prima bedrijf! De vakmensen die de kozijnen en het dakkapel kwamen vervangen hebben echt goed werk verricht en zijn allemaal erg vriendelijk! De communicatie en planning van het bedrijf kan wel wat beter! Ze hadden het echt veel te strak ingepland waardoor wij onverwachts toch nog 2 extra dagen moesten vrij maken. Ook waren er nog wat kleine andere miscommunicatie puntjes. Ik moet wel zeggen dat ze alles uiteindelijk goed en netjes hebben opgelost! Ik zal ze daarom dus zeker aanbevelen.

De communicatie kan iets beter. Vooral met de mensen die de kozijnen en dakkapel komen vervangen!
Vriendelijk personeel. Flexibel met afspraken maken zoals bv eerder de stijger verzorgen.
Overige opmerkingen
Dank jullie wel voor de goede zorgen. Zo'n grote verbouwing is best stressvol en dat is echt minimaal geweest door het vriendelijke personeel en de goede zorgen!

Chow

De ervaring was goed. Eerste afspraak werd uitgesteld door de sneeuw begin januari en de afspraak werd meteen op een nieuw datum gezet. Bij aankomst waren de mannen vriendelijke en vertelde kort nog een keer hoe ze te werk gingen. Na een koffie die we hadden aangeboden gingen ze aan de slag en voor we het wisten zat de dakkapel erop en waren de mannen na het nabespreken en aftekenen er weer vandoor

Geen traploper adviseren want die was glad

Vakkundig bedrijf
Klantvriendelijk en service gericht personeel

Rob van Gameren

SterSterSterSterLege ster

Weer netjes geholpen en blij met het resultaat.

Degene die de dakkapel op kwam meten heeft achter het schot gekeken en had moeten zien dat er verwarmingsbuizen door het schuine dak naar zolder liepen. We hadden ze eerder al kunnen verwijderen voordat de monteurs langs kwamen.
Snelle montering en meedenkend in oplossingen.
Zou zo weer aan de deur kloppen bij Jordens

Particulier

Super

Alles. Van begin tot eind keurig alle afspraken nagekomen, heel prettig personeel en duidelijke communicatie.
Geen overige opmerkingen

Liesbeth Deckers

Zou het bedrijf zeker aanraden, zeer tevreden met de service en het resultaat.

Overige opmerkingen
Zeer tevreden over de wijze waarop het hele proces is verlopen, van bestelling in de showroom tot de installatie. Zeer deskundig allemaal.

Schipper

Heel tevreden van begin tot eind. Vriendelijk en deskundig personeel wat netjes en snel werkt. Aanrader om met Jordens in zee te gaan!

Correct, kwalitatief heel goed en netjes
Ga zo door

A. van der Zwan

Jordens heeft na te vredenheid nu ook de de eerste etage kunstoframen geplaatst, plus dakraam

N.v.t
Zeer tevreden
Vakkundig personeel. Komen afspraken na. Service gericht.

BM van Haaren

Zeer vertrouwd na een eerder karwei. Goede communicatie. Vriendelijk personeel.

Bereikbaarheid. Goede communicatie. Fijn personeel.
Zie boven

Leo de Wolf

Fam. Nunumete-Hall

In 2025 hebben we een dakkapel (mei) en alle kozijnen laten vervangen (oktober) door Jordens Kunststoffen en we zijn heel erg blij met het resultaat. Samenwerking en communicatie was TOP! Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en hebben al vele complimenten ontvangen. Er moet nog één ding worden aangepast maar dat komt zeker goed!

goede communicatie en korte lijntjes- heel fijn samenwerken op deze manier

Bots

duidelijk, netjes, mooie screen

alles prima

Jordens kunststoffen bv

In oktober zijn er bij ons nieuwe kozijnen geplaatst door Theo, Marcel, Dennis en Leonard. Ze hebben kei hard gewerkt en super netjes. Ze waren vakkundig en hebben heerlijk met ze gelachen. Wij zijn super tevreden. Ook Marijn heeft ons super fijn geholpen in de showroom. Komen jullie nog eens worstenbroodjes eten 😂

Overige opmerkingen
Heel blij met het eindresultaat en de nazorg.
Netjes en vakkundig.
Geen tips, gewoon tevreden

Jordens Kunststoffen BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 7 juli 2016

Jordens Kunststoffen BV

Jordens staat al 35 jaar voor het bieden van zekerheid en hoge kwaliteit aan haar klanten. Kwaliteit bieden wij in de vorm van hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid in de vorm van continuïteit op het gebied van het geven van service. Wij bieden bovendien 10 jaar garantie op onze producten!

Anth. van Leeuwenhoekstraat 2-4

Vakkundig bedrijf
Klantvriendelijk en service gericht personeel

Rob van Gameren

SterSterSterSterLege ster

Weer netjes geholpen en blij met het resultaat.

Snelle montering en meedenkend in oplossingen.
Zou zo weer aan de deur kloppen bij Jordens

Particulier

Super

Geen overige opmerkingen

Liesbeth Deckers

Zou het bedrijf zeker aanraden, zeer tevreden met de service en het resultaat.

Schipper

Correct, kwalitatief heel goed en netjes
Ga zo door

A. van der Zwan

N.v.t
Zeer tevreden
Vakkundig personeel. Komen afspraken na. Service gericht.

BM van Haaren

Zeer vertrouwd na een eerder karwei. Goede communicatie. Vriendelijk personeel.

Bereikbaarheid. Goede communicatie. Fijn personeel.
Zie boven

duidelijk, netjes, mooie screen

alles prima

Jordens kunststoffen bv

Overige opmerkingen
Heel blij met het eindresultaat en de nazorg.
Netjes en vakkundig.
Geen tips, gewoon tevreden