8.8 /10

checkbox97% beveelt Jordens Kunststoffen BV aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Afwerking
Bereikbaarheid & communicatie

Jordens

SterSterSterSterLege ster

Prima bedrijf. Vriendelijk en kundig personeel. Maar afspraken maken loopt over zoveel punten dat dit bijna altijd fout loopt.Jammer

Vriendelijk en goed in het werk
Overige opmerkingen
Afspraken goed noteren en nakomen. Niet de schuld bij andere collega's neerleggen
Duidelijkere communicatie binnen het bedrijf. Zodat de planning goed kan verlopen

frank

op zich prima, goede spullen vriendelijke mensen

de deur was in eerste instantie niet echt perfect gemonteerd (scheve brievenbus en moeilijk te openen en te sluiten). Hadden de monteurs ook wel zelf kunnen zien? Naderhand prima opgelost.
afspraken goed nagekomen, vriendelijke mensen, goede spullen

René Hijmans

SterSterSterSterLege ster

Uiteindelijk komt het altijd goed......

Uiteindelijk komt het altijd goed. Maar nog nooit in 1 keer, ik heb de afgelopen 8 jaar 7 offertes laten uitvoeren.
De knop van de deur zit los, daar kon hij verder niets aan doen. Hij had zijn collega ook gevraagd, die lukte het ook niet. daarvoor moest ik maar contact opnemen met afd. service of de verkoper, zei de monteur. Dit kan toch niet, ik koop een deur van 7500 euro. Op dat moment dacht ik, ok ga ik doen. Later dacht ik waarom regelt de monteur die afspraak niet............
Nooit discussie, het komt altijd goed

Jordens kunststoffen

Prima ervaring

Fijne vaklui, beleefd.
Overige opmerkingen
Betere communicatie zou wenselijk zijn. Nu was er een afspraak voor de werkzaamheden, en bleek het kozijn niet klaar te zijn. Dan is niet erg, maar was niet gecommuniceerd met mij. Dag vrij gehouden voor nop. Dat is een verbeterpunt.

Veth

Vooral zo doorgaan
Communicatie, service, vriendelijkheid/beleefdheid

Pelkman

SterSterSterSterLege ster

Super monteurs, vriendelijk en kundig. Ondanks wat verschuivingen in de planning, wat kan gebeuren, zijn wij tevreden voor nu met het eindresultaat

- vakkundige monteurs - goed voortraject, kundige adviseurs - mooi eindproduct
- betere communicatie als iets wijzigt in de planning

Jeffrey Zonneveld

Monteurs zijn vakkundig, vriendelijk en werken goed door! We hadden geen poort in de achtertuin dus hadden ze direct een kraanwagen geregeld, zodat alsnog zsm de kozijnen geplaatst konden worden. Echt klasse!! Zeer tevreden van moment van offerte tot oplevering. We zijn superblij met onze nieuwe kozijnen en rolluiken. We willen tzt ook onze voordeur gaan vervangen dus we weten al wie we hiervoor gaan benaderen 😊.

Overige opmerkingen
Goeie prijs cq kwaliteit!
Komt afspraken goed na!

Familie Koedood

Zeer kundig en vriendelijk personeel

Deskundig, afspraak is afspraak, prettige klantbeleving, netheid
Blijf zo doorgaan

Anouk Zeelte

We hebben een prettige ervaring met het offreren en plaatsen van de kozijnen.

Deskundigheid en netheid
Na het plaatsen van de kozijnen moesten de cilinders nog geplaatst worden en dit duurde erg lang. Dit was niet helemaal goed gegaan en er moesten nieuwe cilinders besteld worden. Dit duurde wederom erg lang.

Janneke

Top!

Jeroen

Goede en snelle plaatsing
Graag de inbusjes komen vervangen voor zwarte
Chrome inbusschroefjes vervangen voor zwarte.

R. Koppe

Nette service, goed produkt. Afwerking doen we zelf, maar de dakkapel staat er netjes op en ook netjes alles achtergelaten. Even wat onduidelijkheid in de communicatie waardoor ik een paar keer moest bellen voordat ik werd teruggebeld, maar dat kan gebeuren. Verder echt top ervaring.

Geen, ben tevreden.
Vriendelijke monteurs die hun vak begrijpen, nette werkers.

Jordens Kunststoffen BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 7 juli 2016

Jordens Kunststoffen BV

Jordens staat al 35 jaar voor het bieden van zekerheid en hoge kwaliteit aan haar klanten. Kwaliteit bieden wij in de vorm van hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid in de vorm van continuïteit op het gebied van het geven van service. Wij bieden bovendien 10 jaar garantie op onze producten!

Anth. van Leeuwenhoekstraat 2-4

op zich prima, goede spullen vriendelijke mensen

afspraken goed nagekomen, vriendelijke mensen, goede spullen

René Hijmans

SterSterSterSterLege ster

Uiteindelijk komt het altijd goed......

Nooit discussie, het komt altijd goed

- vakkundige monteurs - goed voortraject, kundige adviseurs - mooi eindproduct
- betere communicatie als iets wijzigt in de planning

Jeffrey Zonneveld

Overige opmerkingen
Goeie prijs cq kwaliteit!
Komt afspraken goed na!

Familie Koedood

Zeer kundig en vriendelijk personeel

Deskundig, afspraak is afspraak, prettige klantbeleving, netheid
Blijf zo doorgaan

Anouk Zeelte

We hebben een prettige ervaring met het offreren en plaatsen van de kozijnen.

Deskundigheid en netheid

Top!

Jeroen

Goede en snelle plaatsing
Graag de inbusjes komen vervangen voor zwarte
Chrome inbusschroefjes vervangen voor zwarte.

R. Koppe

Geen, ben tevreden.
Vriendelijke monteurs die hun vak begrijpen, nette werkers.

Jordens Kunststoffen BV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10