Hele leuke, ontspannen en leerzame workshop. We hebben enorm gelachen!
Gemeente Vlaardingen
Prettig en duidelijk in de communicatie. Goede trainers en leuke interactieve workshops. Ik wil hier graag vaker gebruik van maken.
Boskalis
Snel en fijn contact bij het aanvragen van de workshop. Goede uitvoering door de training met een praktische insteek waardoor je het makkelijk in je dagelijkse dag kan implementeren.
STAR Study Association Rotterdam
We hebben een Moeilijke Gesprekken training gevolgd met trainster Paola.
Isabeau Ernest
We hebben in totaal twee workshops afgenomen bij Job Education. Er is sprake van een prettige en snelle communicatie. De workshops zijn interactief en worden goed beoordeelt door collega's!
Fleur, Gemeente Tilburg
Heel fijne samenwerking gehad met Peter van Job Education. Goede, snelle communicatie, dachten goed mee in de organisatie van onze projectweek. Daarnaast zijn de trainingen én trainers heel goed...Heel fijne samenwerking gehad met Peter van Job Education. Goede, snelle communicatie, dachten goed mee in de organisatie van onze projectweek. Daarnaast zijn de trainingen én trainers heel goed beoordeeld door onze medewerkers en zijn we momenteel weer in gesprek voor een andere training. Ik zou Job Education zeker aanbevelen, heel professioneel en een fijne organisatie om mee te werken!
IVOW
Fijn contact en een sterke workshop over Feedback.
Jacques van de Brink
De workshop en het proces voor de workshop waren goed. Wij mistten alleen nog wat verdieping op het thema intrinsieke motivatie. Verder een prima sessie gehad. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Gerard Bussen
Bedankt voor de workshops!
Martine van Wanderen
Fijne organisatie die een mooie workshop over kwetsbaarheid binnen teams heeft georganiseerd voor ons MT. Het voortraject gaf veel vertrouwen en de sessie zelf was een bevestiging daarvan. Dank en...Fijne organisatie die een mooie workshop over kwetsbaarheid binnen teams heeft georganiseerd voor ons MT. Het voortraject gaf veel vertrouwen en de sessie zelf was een bevestiging daarvan. Dank en tot snel.