Lilian Groot
Alles bestens!
ben nog niet helemaal tevreden, omdat het moeilijk inschatten is hoelang je deze moet opwarmen, zeker voor de verschillende houtsoorten waarvoor ik het gebruik
Duidelijke website, snelle levering, mooi resultaat. Goed geholpen bij vragen. Echter is de kwaliteit van de brandstempel niet fantastisch. Stoppen vlogen erdoor & probleem zat in schakelaartje, is opgelost inmiddels (door onszelf). Hij doet het nu en het resultaat is erg leuk.
Ik nam eerst contact met ze op via de contactknop op hun website over een ontwerp, maar kreeg geen reactie, dus ik was niet onder de indruk. Daarna nam ik contact met ze op via WhatsApp en kreeg snel antwoord dat mijn ontwerp prima was en goed zou werken op een stempel van 50 mm. Ik heb er een besteld en die werd vrij snel geleverd. De kwaliteit is goed. Het duurt ongeveer 20 minuten om hem op te warmen. Ik moet nog oefenen om een goede stempel te krijgen die niet te verbrand of te licht is, enz. Ik geef 4,5 sterren in plaats van 5 omdat er bij mijn eerste contactpoging geen reactie kwam.
Na eerst mijn logo op een coin te hebben gehad. ben ik overgestapt naar een brandstempel. na goed advies is de maat bepaald en een kleine correctie in het logo, dit omdat de details bij een brandstempel iets anders naar voren komen . is de stempel gemaakt! En het op hout gebrande resultaat, is echt fantastisch.
werkt heel goed met wax
Excellent product and great customer service
Ik ben zeer tevreden over mijn brandstempel met eigen logo
Zeer positief, vlot, integer
Helaas heb ik via hun website geen antwoord gekregen op mijn vraag. Als ze niet kunnen reageren, vertrouw ik er niet op dat ze kunnen maken wat ik wil.
Levering was erg snel en de brandstempel werkt perfect op mn houten bijenkasten.
Super kwaliteit, service en levering!
Hier zijn geen andere woorden voor dan PERFECT. had eerst mijn twijfels of alles mooi ging doorkomen omwille van de fijne lijnen die in het logo zitten. Maar nee, logo is perfect te zien. zelfs de kleine lijntjes. Echte aanrader voor die een brandstempel zou willen.
Der Stempelkopf macht eine solide Arbeit. Einzig die Basismaschine von Toolcraft ist sehr billig verarbeitet.
JH Machining verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JH Machining heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles bestens!
werkt heel goed met wax
Excellent product and great customer service
Ik ben zeer tevreden over mijn brandstempel met eigen logo
Zeer positief, vlot, integer
Super kwaliteit, service en levering!
JH Machining heeft de volgende resultaten bereikt: