Remy Elfrink
uitstekend, snelle levering enzoals besteld
Mooie stempel ontvangen
Zeer tevreden, snel, helder en denken mee, de stempel ziet er mooi uit
Keurig op tijd, fraai product, mooie afwerking, kortom top!
Top service, bij de bestelling was er iets fout gegaan door een misverstand en dan hebben mij direct na de mail contact met mij genomen via de telefoon en een oplossing voor mij gezocht en zo is alles goed gekomen, de stempel werkt perfect, zeker een aanrader, en vooral dat ze ervoor willen waken dat ze het best service willen geven aan hun klanten, was het overal maar zo een goede service.
Goed, ze hebben mooi product geleverd
Top. Alles zoals gevraagd.
Erg tevreden. Leveringstijd is top en het product werkt goed!
Goede producten en snelle levering
Aanschaf brandmerk gereedschap.
Prima stempel met logo
We zijn erg blij met de stempel, kunnen nu zelf ons logo overal op branden.
Prima apparaat....
Ik ben heel blij met mijn stempel. Ik had al eerder een stempel besteld en de service is goed. Er was wat verwarring over de positie van het logo op mijn stempel maar dat is keurig opgelost!
JH Machining verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JH Machining heeft de volgende resultaten bereikt:
uitstekend, snelle levering enzoals besteld
Mooie stempel ontvangen
Zeer tevreden, snel, helder en denken mee, de stempel ziet er mooi uit
Keurig op tijd, fraai product, mooie afwerking, kortom top!
Goed, ze hebben mooi product geleverd
Top. Alles zoals gevraagd.
Erg tevreden. Leveringstijd is top en het product werkt goed!
Goede producten en snelle levering
Aanschaf brandmerk gereedschap.
Prima stempel met logo
We zijn erg blij met de stempel, kunnen nu zelf ons logo overal op branden.
Prima apparaat....
JH Machining heeft de volgende resultaten bereikt: