Edmée Moerkerken/Farm Frites
Snelle levering, mooie kwaliteit en werkt goed op hout
i am very satisfied with the service, the time-line and the final product
Goede hulp en service bij het omzetten van ons logo naar een brandstempel. De stempel werk goed.
Heele mooie ervaring.Onvervahte snele reaktie
Excellent customer service and a quality product
Everything perfect. Quick delivery, great product!
25mm electric branding iron for woodturning
Mooie stempel. Geeft zelfs op deze kleine schaal en prima afdruk die goed duidelijk is.
Ik bestelde al 2 x als cadeau een stempel met brander. Deze werden zorgvuldig gemaakt en verzonden. Ook het contact met de klantenservice loopt vlot en soepel! Kortom top service! moest ik zelf een brander met logo kunnen gebruiken zou ik deze zeker hier bestellen! kortom Top!
Goed. Snelle levering.
Very good!
Goede ervaring, snelle service, prima product
Bijzonder goed product! Ik stempel onze klompen.
Vlotte communicatie, behandeling en afhandeling van ontwerp en bestelling.
JH Machining verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JH Machining heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering, mooie kwaliteit en werkt goed op hout
i am very satisfied with the service, the time-line and the final product
Heele mooie ervaring.Onvervahte snele reaktie
Excellent customer service and a quality product
Everything perfect. Quick delivery, great product!
25mm electric branding iron for woodturning
Goed. Snelle levering.
Very good!
Goede ervaring, snelle service, prima product
Bijzonder goed product! Ik stempel onze klompen.
Vlotte communicatie, behandeling en afhandeling van ontwerp en bestelling.
JH Machining heeft de volgende resultaten bereikt: