Iris Scholten
Hele fijne mensen die er werken, een gezellig praatje en servicegericht. Verder mooie kwaliteit aan kleding en sieraden en net een beetje anders dan de standaard :-)
De producten lagen al snel klaar in de winkel, er wordt goed met je meegedacht en fijn dat je iets makkelijk kan ruilen.
Super snel bestelling in huis en zeer correct
Goede service, vragen op WhatsApp werden goed beantwoord waardoor het zoeken van het juiste product makkelijk werd
Zeer snel geleverd, reageren snel op je vragen.
Prima, goede service op eigen initiatief!
Super! Snelle levering, bij vragen direct antwoord, duidelijke website en mooie kleding.
Top in communicatie en levering
Zeer snelle verzending, persoonlijk kaartje erbij.
Telefonische advisering niet correct. Enige miscommunicatie betreffende retourneren en verkrijgen label. De intenties van alle medewerksters zijn goed. Maar de onderlinge afstemming kan geoptimaliseerd worden. Uiteindelijk is een en ander naar tevredenheid afgehandeld.
Zeer goed
Vriendelijke mensen
Ik ben heel tevreden
Was blij met de dame die mij geholpen heeft. Met broek bestellen , lukte mij niet via de site ,waardoor wij verder gingen via wats up,heel fijn dat ze dit wilde doen.heb hierdoor een mooie broek kunnen bestellen,waar ik heel blij mee ben.super bedankt voor jullie inzet .
Jewelz & More verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jewelz & More heeft de volgende resultaten bereikt:
Super snel bestelling in huis en zeer correct
Zeer snel geleverd, reageren snel op je vragen.
Prima, goede service op eigen initiatief!
Top in communicatie en levering
Zeer snelle verzending, persoonlijk kaartje erbij.
Zeer goed
Vriendelijke mensen