AN Advies
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Voldoende keus. Duidelijke uitleg.
- Aangekocht product
- Velgen set
98% beveelt JD Wheelspecialists | JDRaeder.de aan!
98% beveelt JD Wheelspecialists | JDRaeder.de aan!
Snelle levering, goede communicatie en producten zoals omschreven
Top!
Heb maar 2 van de 4 ontvangen had al een ticket gemaakt over track and trace nog geen reactie op gehad
Aankoop voor de 2de keer bij deze firma. Je krijgt altijd en snel een antwoord op al uw vragen met de nodige expertise. Prijzen zijn zeer gunstig en materiaal is ook voor de tweede keer perfect in orde.
Zeer kundig, professioneel en flexibel toen ik de verkeerde velgen besteld scheen te hebben. Ik kon ze direct omruilen en werd op een fijne manier geholpen.
Goede informatie op de wesite, besteld en snel gelevrrd
De informatie op de website is duidelijk en de informatie bij en na het bestellen is prima.
Uiterst prettig
Goede ervaring geen problemen gehad
Velgen + banden correct, zoals beschreven.
Super service
Snelle levering, topkwaliteit
Snelle service en levering van mooie velgen en banden!
JD Wheelspecialists | JDRaeder.de verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JD Wheelspecialists | JDRaeder.de heeft de volgende resultaten bereikt:
Top!
Goede informatie op de wesite, besteld en snel gelevrrd
Uiterst prettig
Goede ervaring geen problemen gehad
Velgen + banden correct, zoals beschreven.
Super service
Snelle levering, topkwaliteit
Snelle service en levering van mooie velgen en banden!
JD Wheelspecialists | JDRaeder.de heeft de volgende resultaten bereikt:
JD Wheelspecialists | JDRaeder.de