HANS TERRYN
- Sterke punten
- Service en correcte info
- Aangekocht product
- 4 velgen en banden
98% beveelt JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de aan!
98% beveelt JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de aan!
Zeer positief!
snelle levering prima prijzen
Inmiddels de derde keer dat ik hier velgen koop. Nu onwaarschijnlijk laag geprijsde velgen gekocht. Omschrijving gebruikt zonder beschadiging klopt echter niet. Binnen in een van de velgen zitten twee diepe kerven over de hele velg in het rond. Duidelijk de oorzaak waarom deze in de opruiming gingen. Beter hadden jullie hiervan ook een foto kunnen maken zodat je kunt kiezen of je dit wil. Wellicht had ik dan toch andere gekozen gezien ik nu geen idee heb of dit op termijn gaat corroderen of mogelijk de velg hieraan kapot gaat.
Snel en betrouwbaar
Product description and photos are accurate and precisely matched delivered items.
Extra, zeer tevrede
Kwaliteit geleverde producten en zeer snelle levering. Bedankt.
Kompleet volgens afspraak
Zeer goed product, snelle levering!
Velgen met zomerbanden waren zeer netjes en snel qua levering.
Op de website prima te vinden wat je wilt hebben. Bestelling makkelijk te plaatsen. Jeroen reageerde snel en deskundig op vragen via de chat. Velgen met banden goed verpakt binnen 3 werkdagen binnengekomen. Gekregen wat werd beloofd.
na contact een nette telefonsiche uitleg en offerte gekregen. afspraak gemaakt op basis van vertrouwen.
Duidelijke website, goede beschrijving , snelle levering en goede kwaliteit. Echt geen enkele negatieve opmerking van mijn kant .
Overzichtige site met realistische prijzen voor de producten.
JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de heeft de volgende resultaten bereikt:
JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de
De Bleek 11
7468 DK Enter
Zeer positief!
snelle levering prima prijzen
Snel en betrouwbaar
Extra, zeer tevrede
Kwaliteit geleverde producten en zeer snelle levering. Bedankt.
Kompleet volgens afspraak
Zeer goed product, snelle levering!
Velgen met zomerbanden waren zeer netjes en snel qua levering.
Overzichtige site met realistische prijzen voor de producten.
JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de heeft de volgende resultaten bereikt:
JD Banden & Velgen B.V. | JDRaeder.de