Lisa
Goede service, heldere uitleg van de voorwaarden Persoonlijk advies had wat meer gemogen
- Product of service:
- Loren
Heel fijn en goed geholpen en super blij met onze nieuwe mooie bank.
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij JAXXCHOICE! Wij zijn heel fijn geholpen door Femmie en kunnen nu al niet wachten op onze bank!
Prima bedrijf
Vandaag heel fijn geholpen door Vera in Huissen. Had de rust om ons zelf te laten kiezen en wist waarover ze praatte. Kan niet wachten tot de bank geleverd is!🥰
Snelle reactie, vriendelijke mails
JaxxCHOICE is een grote mooie en nette zaak met volop keuze en opties. Er hangt een ontspannen sfeer en je wordt gastvrij ontvangen. We waren nog maar net binnen en toen hoorden Vera dat we op anderhalf uur rijden vandaan kwamen. Zij gaf aan dat we mochten lunchen op kosten van de zaak. Dit was top geregeld en de lunch was heerlijk. Wat een luxe! We zijn geholpen door Vera Laracker. Zij nam uitgebreid de tijd voor ons en gaf ons goed advies en dacht met ons mee. We gaven aan wat we gaan veranderen in ons huis en zij gaf goede tips en inzichten. We zijn zeer professioneel geholpen door Vera. Interieur styliste in spé. We zijn geslaagd voor een mooie Lavi bankstel. Het lange rijden is ook zeer zeker de moeite waard geweest. We kunnen niet wachten totdat onze nieuwe bank bezorgd wordt.
JaxxChoice is een nette , mooie en overzichtelijke winkel met volop keus. We zijn zeer goed geholpen door Vera Laracker. Toen we aangaven dat we van ver kwamen rijden, mochten we lunchen op kosten van de zaak. Dit was super geregeld en hebben we heerlijk geluncht. Vera gaf ons zeer vakkundig, goed advies en dacht met ons mee. Ze nam echt de tijd voor ons. We waren erg blij met haar als styliste in de dop. We zijn dan ook geslaagd voor een schitterende Lavi bank. We kunnen niet wachten totdat onze bank binnen komt.
Heel vriendelijk en duidelijk geholpen door Femmie.
Wij zijn erg goed ontvangen en geholpen door Mandy. Goede en vriendelijke service! Daardoor hebben wij binnenkort een mooie bank in ons huis staan.
Heel fijn en professioneel geholpen door Mandy bij het bestellen van onze nieuwe bank!
Goed geadviseerd door Mandy, snelle berekening. Heel erg meedenkend.
Vandaag onze prachtige bank besteld bij verkoopster Iris. Deze verkoopster is niet alleen heel enthousiast en meedenkend maar ook erg professioneel! Ze heeft alle zorg bij ons wegnemen en ons van A tot Z geholpen bij de keuze van onze prachtige bank! Wij hebben rustig kunnen nadenken onder het genot van een lekkere cappuccino. Elk filiaal verdiend een Iris wat een topper!
Professioneel en vriendelijk
Fijn geholpen door Mandy in vestiging Huissen, blij met onze hoekbank die we besteld hebben!
JAXXCHOICE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JAXXCHOICE heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel fijn en goed geholpen en super blij met onze nieuwe mooie bank.
Prima bedrijf
Snelle reactie, vriendelijke mails
Heel vriendelijk en duidelijk geholpen door Femmie.
Goed geadviseerd door Mandy, snelle berekening. Heel erg meedenkend.
Professioneel en vriendelijk
JAXXCHOICE heeft de volgende resultaten bereikt: