9 /10

checkbox94% beveelt JAXXCHOICE aan!

9.6/10
Persoonlijk advies
Prijs-kwaliteitverhouding

Lisa

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede service, heldere uitleg van de voorwaarden Persoonlijk advies had wat meer gemogen

Loren

Antwoord JAXXCHOICE

Hoi Lisa, hartstikke bedankt voor je eerlijke feedback. Dit nemen wij uiterst serieus. Groetjes van JaxxChoice :)

Helen

Heel fijn en goed geholpen en super blij met onze nieuwe mooie bank.

Antwoord JAXXCHOICE

Hartstikke bedankt voor je mooie review Helen, namens het team van JaxxChoice! :)

Demi

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij JAXXCHOICE! Wij zijn heel fijn geholpen door Femmie en kunnen nu al niet wachten op onze bank!

Antwoord JAXXCHOICE

Hartstikke bedankt voor het delen van je ervaring Demi! Aftellen maar! Groetjes van JaxxChoice :)

Sander

Prima bedrijf

Bank frenkie

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor je mooie review Sander, namens het team van JaxxChoice :)

Nicolette

Vandaag heel fijn geholpen door Vera in Huissen. Had de rust om ons zelf te laten kiezen en wist waarover ze praatte. Kan niet wachten tot de bank geleverd is!🥰

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Nicolette. Heel fijn te horen dat je goed en in alle rust bent geholpen door Vera in onze JaxxChoice Store in Huissen. Het aftellen kan beginnen! Groetjes van JaxxChoice :)

Hanneke

Snelle reactie, vriendelijke mails

Bank livia

Antwoord JAXXCHOICE

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden Hanneke. Groetjes van het team van JaxxChoice :)

Ferry en Francisca

JaxxCHOICE is een grote mooie en nette zaak met volop keuze en opties. Er hangt een ontspannen sfeer en je wordt gastvrij ontvangen. We waren nog maar net binnen en toen hoorden Vera dat we op anderhalf uur rijden vandaan kwamen. Zij gaf aan dat we mochten lunchen op kosten van de zaak. Dit was top geregeld en de lunch was heerlijk. Wat een luxe! We zijn geholpen door Vera Laracker. Zij nam uitgebreid de tijd voor ons en gaf ons goed advies en dacht met ons mee. We gaven aan wat we gaan veranderen in ons huis en zij gaf goede tips en inzichten. We zijn zeer professioneel geholpen door Vera. Interieur styliste in spé. We zijn geslaagd voor een mooie Lavi bankstel. Het lange rijden is ook zeer zeker de moeite waard geweest. We kunnen niet wachten totdat onze nieuwe bank bezorgd wordt.

Lavi bankstel

Antwoord JAXXCHOICE

Goedemorgen Ferry & Francisca, wat super leuk om te lezen dat jullie onze collega Vera zo in het zonnetje zetten en jullie bezoek aan onze JaxxChoice Store in Huissen helemaal de moeite waard was! Hartelijk dank voor het delen van jullie positieve ervaring namens het team van JaxxChoice :)

Ferry en Francisca

JaxxChoice is een nette , mooie en overzichtelijke winkel met volop keus. We zijn zeer goed geholpen door Vera Laracker. Toen we aangaven dat we van ver kwamen rijden, mochten we lunchen op kosten van de zaak. Dit was super geregeld en hebben we heerlijk geluncht. Vera gaf ons zeer vakkundig, goed advies en dacht met ons mee. Ze nam echt de tijd voor ons. We waren erg blij met haar als styliste in de dop. We zijn dan ook geslaagd voor een schitterende Lavi bank. We kunnen niet wachten totdat onze bank binnen komt.

Lavi

Antwoord JAXXCHOICE

Van jullie review worden we heel blij! We vinden het fijn om te lezen dat jullie onze JaxxChoice Store als overzichtelijk hebben ervaren, dat onze service tot zo ver goed is bevallen en dat Vera jullie uitgebreid heeft geadviseerd bij het maken van de juiste keuze. Hartstikke bedankt voor het delen van jullie ervaring en nu is het aftellen naar het moment dat Lavi in jullie woonkamer staat! Groetjes van JaxxChoice :)

Chris Witjes

Heel vriendelijk en duidelijk geholpen door Femmie.

Antwoord JAXXCHOICE

Chris, hartelijk dank voor je vriendelijke woorden over onze collega Femmie. Groetjes van JaxxChoice :)

Sterre

Wij zijn erg goed ontvangen en geholpen door Mandy. Goede en vriendelijke service! Daardoor hebben wij binnenkort een mooie bank in ons huis staan.

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor je mooie review Sterre! Heel fijn te horen dat jullie goed zijn ontvangen en geholpen door onze collega Mandy in de Store. Het aftellen kan beginnen! Groetjes van JaxxChoice :)

Pim

Heel fijn en professioneel geholpen door Mandy bij het bestellen van onze nieuwe bank!

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor de mooie review Pim! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank namens team JaxxChoice :)

Stefan Kreunen

Goed geadviseerd door Mandy, snelle berekening. Heel erg meedenkend.

Izzy Bank

Antwoord JAXXCHOICE

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring Stefan! Fijn te horen dat je goed bent geadviseerd door Mandy in onze Store. Wij wensen je alvast heel veel zitplezier met bank Izzy straks, namens het team van JaxxChoice :)

Danny en Sebrenne van Verseveld

Vandaag onze prachtige bank besteld bij verkoopster Iris. Deze verkoopster is niet alleen heel enthousiast en meedenkend maar ook erg professioneel! Ze heeft alle zorg bij ons wegnemen en ons van A tot Z geholpen bij de keuze van onze prachtige bank! Wij hebben rustig kunnen nadenken onder het genot van een lekkere cappuccino. Elk filiaal verdiend een Iris wat een topper!

Antwoord JAXXCHOICE

Van deze review worden wij heel blij! Wat super leuk om te horen dat jullie enthousiast en uitgebreid zijn geholpen door onze collega Iris in onze Store in Duiven en dat jullie haar zo in het zonnetje zetten met deze vriendelijke woorden. Wij wensen jullie alvast heel veel zitplezier met bank Lavi, het aftellen kan beginnen! Groetjes van het team van JaxxChoice :)

Van Verseveld

Professioneel en vriendelijk

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons, namens het team van JaxxChoice :) We wensen je alvast heel veel zitplezier met bank Lavi!

Chiel

SterSterSterSterLege ster

Fijn geholpen door Mandy in vestiging Huissen, blij met onze hoekbank die we besteld hebben!

Hoekbank Rikki

Antwoord JAXXCHOICE

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring Chiel! Super te horen dat je fijn bent geholpen door onze collega Mandy in onze Store in Huissen. Alvast heel veel zitplezier gewenst met je nieuwe hoekbank! Groetjes van JaxxChoice :)

Geantwoord op

JAXXCHOICE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

JAXXCHOICE heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 18 september 2018

JAXXCHOICE

Een modern en betaalbaar interieurmerk. Dat is JaxxChoice. Geef persoonlijkheid aan jouw interieur met een bank, fauteuil of tafel van JaxxChoice. Door comfort en stijl te combineren komen woondromen tot leven.

Karstraat 95

Lisa

SterSterSterHalve sterLege ster

Loren

Helen

Heel fijn en goed geholpen en super blij met onze nieuwe mooie bank.

Demi

Sander

Prima bedrijf

Bank frenkie

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor je mooie review Sander, namens het team van JaxxChoice :)

Nicolette

Hanneke

Snelle reactie, vriendelijke mails

Bank livia

Lavi bankstel

Lavi

Chris Witjes

Heel vriendelijk en duidelijk geholpen door Femmie.

Sterre

Pim

Stefan Kreunen

Goed geadviseerd door Mandy, snelle berekening. Heel erg meedenkend.

Izzy Bank

Danny en Sebrenne van Verseveld