A. Kossen

Slecht contact bij klacht

Reactie JAXXCHOICE:

Goedemiddag, wat vervelend om te horen. Jullie service staat uit bij onze leverancier. Zij zijn 2 weken dicht geweest i.v.m. de feestdagen. Mijn collega houdt het nauw in de gaten en laat het jullie... Goedemiddag, wat vervelend om te horen. Jullie service staat uit bij onze leverancier. Zij zijn 2 weken dicht geweest i.v.m. de feestdagen. Mijn collega houdt het nauw in de gaten en laat het jullie weten zodra zij een antwoord ontvangt! Met vriendelijke groet, JaxxChoice.

Jacobi

De lever tijd binnen 8 weken waar gemaakt super.Bank mooie kwaliteit zit goed.

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor je leuke review Marion! Fijn om te horen dat je jouw nieuwe bank snel in huis had. Heel veel zitplezier gewenst! Groetjes van JaxxChoice.

Caylin

Goede service en levering. Bank is prachtig en makkelijk in elkaar te zetten. Prijs/kwaliteit verhouding is goed en klantenservice ook.

Reactie JAXXCHOICE:

Wat worden wij blij van jouw review Caylin! Hartstikke bedankt en héél veel zitplezier met Niek :) Groetjes van JaxxChoice.

Loods5

We zijn heel blij met de bank, mooie kleur, goede stof, makkelijk in elkaar te zetten en goede service! Niks op aan te merken.

Reactie JAXXCHOICE:

Hartstikke leuk om te lezen, bedankt! Heel veel zitplezier gewenst van JaxxChoice!

Puck

Mooie bank , keurig geleverd.

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor je review Puck! Heel veel zitplezier gewenst! Groetjes van JaxxChoice.

Jorine van Grieken

Prachtige bank, vriendelijke communicatie bij bestellen, zit heerlijk!

Reactie JAXXCHOICE:

Wat fijn om te horen! Heel veel zitplezier gewenst! Groetjes van JaxxChoice.

obbink

Helaas slechte ervaring met Jaxxchoise.
Verkopen mooie banken, helaas is de kwaliteit verre van goed.
Onze bank van 5 maanden oud ziet eruit alsof die al een aantal jaar oud is.
Na...
Helaas slechte ervaring met Jaxxchoise.
Verkopen mooie banken, helaas is de kwaliteit verre van goed.
Onze bank van 5 maanden oud ziet eruit alsof die al een aantal jaar oud is.
Na een eerder service afspraak de plooiforming verholpen voor even.
Nu 2de service melding gemaakt, maar helaas komt Jaxxchoise niet met een oplossing.
Als reactie krijg je te horen dat plooiforming wel mee valt.
Voor hun valt het misschien mee, maar voor een bank van 5 maanden valt dit niet mee en zal het alleen maar erger worden. (zie foto's)

Reactie JAXXCHOICE:

Wij begrijpen dat plooivorming lastig is. Dit kan door gebruik inderdaad voorkomen. We vinden het natuurlijk heel vervelend om te horen dat u niet tevreden bent en zijn dan ook nog in contact met u... Wij begrijpen dat plooivorming lastig is. Dit kan door gebruik inderdaad voorkomen. We vinden het natuurlijk heel vervelend om te horen dat u niet tevreden bent en zijn dan ook nog in contact met u om een passende oplossing te vinden.

Klacht geweldig opgelost door Jansen Totaal Wonen in Huissen!

Klacht geweldig opgelost door Jansen Totaal Wonen in Huissen!

Onlangs kreeg ik een hoekbank uitgeleverd van het merk JaxxChoice door Jansen Totaal Wonen waarop we helaas een reclamatie op moesten ingedienen. Jansen Totaal Wonen heeft de reclamatie direct en heel snel opgepakt en heeft een geweldige oplossing geboden. In één woord Top en naar grote tevredenheid!

Reactie JAXXCHOICE:

Wat fijn om te horen dat alles goed is opgelost! Wij wensen je heel veel zitplezier met bank Scott! Groetjes van JaxxChoice.

Roxanne

Goed advies gekregen in de showroom, snel contact via whatsapp en mail. Super blij met onze nieuwe bank, ook hierbij goede communicatie met het bezorg bedrijf.

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor de leuke review! Heel veel zitplezier gewenst met onze Niek, groetjes van JaxxChoice.

Benny Wenting

Goed geregeld en komen afspraak na.

Reactie JAXXCHOICE:

Bedankt voor de review en heel veel zitplezier!