9 /10

checkbox94% beveelt JAXXCHOICE aan!

Persoonlijk advies
Prijs-kwaliteitverhouding

Pim

Heel fijn en professioneel geholpen door Mandy bij het bestellen van onze nieuwe bank!

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor de mooie review Pim! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank namens team JaxxChoice :)

Stefan Kreunen

Goed geadviseerd door Mandy, snelle berekening. Heel erg meedenkend.

Izzy Bank

Antwoord JAXXCHOICE

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring Stefan! Fijn te horen dat je goed bent geadviseerd door Mandy in onze Store. Wij wensen je alvast heel veel zitplezier met bank Izzy straks, namens het team van JaxxChoice :)

Danny en Sebrenne van Verseveld

Vandaag onze prachtige bank besteld bij verkoopster Iris. Deze verkoopster is niet alleen heel enthousiast en meedenkend maar ook erg professioneel! Ze heeft alle zorg bij ons wegnemen en ons van A tot Z geholpen bij de keuze van onze prachtige bank! Wij hebben rustig kunnen nadenken onder het genot van een lekkere cappuccino. Elk filiaal verdiend een Iris wat een topper!

Van Verseveld

Professioneel en vriendelijk

Chiel

SterSterSterSterLege ster

Fijn geholpen door Mandy in vestiging Huissen, blij met onze hoekbank die we besteld hebben!

Hoekbank Rikki

Antwoord JAXXCHOICE

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring Chiel! Super te horen dat je fijn bent geholpen door onze collega Mandy in onze Store in Huissen. Alvast heel veel zitplezier gewenst met je nieuwe hoekbank! Groetjes van JaxxChoice :)

John

Top service!

Mikk

Mos

Erg kundig, vlot en vriendelijk geholpen door Vera!

Bank Loren

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor je mooie review! Super te horen dat je kundig en vriendelijk bent geholpen door onze collega Vera in de Store. Groetjes van het team van JaxxChoice :)

Veerle

SterSterSterSterLege ster

Ik heb vandaag een bank besteld bij dit bedrijf. De mailing verliep heel vlot en vriendelijk. Het meisje wat me antwoordde deed dit heel correct en vriendelijk. ik hoop als dat de bank even goed is als de service bij bestelling dan ga ik een zeer tevreden klant zijn Maar momenteel ben ik in afwachting van mijn Izzy bank

bank Izzy 2,5 zit met longchair in teddystof

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor je mooie review Veerle! Wat fijn te horen dat je vriendelijk te woord bent gestaan aan de telefoon. Het aftellen kan beginnen! Wij wensen je alvast heel veel zitplezier met bank Izzy, een echte topper als je het ons vraagt :) Groetjes van JaxxChoice.

Johan

Veel keus en deskundig advies van Femmie.

Bank maes

Antwoord JAXXCHOICE

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring Johan! Fijn te lezen dat je deskundig bent geadviseerd door onze collega Femmie en dat ook ons aanbod goed is bevallen. Groetjes van JaxxChoice :)

Rutger van Dijk

Advies gehad van Vera Laracker. Vriendelijk, deskundig, warme persoonlijkheid, informeel netjes. Prima ambassadeur. Goede uitleg.

Jaxx Choice Liva

Antwoord JAXXCHOICE

Wát een mooie woorden over onze collega Vera! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring Rutger, namens het team van JaxxChoice :)

Weijers

Prima service en uitleg over de producten.

Antwoord JAXXCHOICE

Hartstikke bedankt voor je mooie review, namens het team van JaxxChoice :)

Dirk

Hele fijne service!

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor je mooie 5 sterren review Dirk, namens het team van JaxxChoice!

Stefan en Carlijn

Erg goed geholpen door Mandy bij jaxx choice in Huissen! Goede service, vriendelijk en een mooie collectie banken, top!

Bank izzy

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor jullie mooie review Stefan & Carlijn! Erg leuk om te lezen dat jullie goed zijn geholpen door Mandy in onze Store en dat onze collectie banken goed is bevallen. Groetjes van JaxxChoice :)

Familie Nijenhuis

We zijn heel fijn te woord gestaan en begeleid door Mandy & Celeste. Duidelijk verhaal, goede voorbeelden en er werd meegedacht met onze wensen.

Antwoord JAXXCHOICE

Fijn te horen dat jullie vriendelijk te woord zijn gestaan door onze collega's Mandy & Celeste en dat er goed met jullie wensen is meegedacht. Dankjewel voor het delen van jullie ervaring, namens JaxxChoice :)

H.

We zijn meerdere keren langs geweest en ieder keer weer goed geholpen doorr Mandy. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Antwoord JAXXCHOICE

Wat fijn dat jullie meerdere keren goed geholpen zijn door Mandy in onze winkel en dat jullie tevreden zijn over onze prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt voor het delen van jullie ervaring namens het team van JaxxChoice!

Geantwoord op

JAXXCHOICE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

JAXXCHOICE heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 18 september 2018

JAXXCHOICE

Een modern en betaalbaar interieurmerk. Dat is JaxxChoice. Geef persoonlijkheid aan jouw interieur met een bank, fauteuil of tafel van JaxxChoice. Door comfort en stijl te combineren komen woondromen tot leven.

Karstraat 95

6851 DG Huissen

Persoonlijk advies
Prijs-kwaliteitverhouding

Pim

Stefan Kreunen

Goed geadviseerd door Mandy, snelle berekening. Heel erg meedenkend.

Izzy Bank

John

Top service!

Mikk

Mos

Erg kundig, vlot en vriendelijk geholpen door Vera!

Bank Loren

Veerle

bank Izzy 2,5 zit met longchair in teddystof

Johan

Veel keus en deskundig advies van Femmie.

Bank maes

Rutger van Dijk

Jaxx Choice Liva

Weijers

Prima service en uitleg over de producten.

Antwoord JAXXCHOICE

Hartstikke bedankt voor je mooie review, namens het team van JaxxChoice :)

Dirk

Hele fijne service!

Antwoord JAXXCHOICE

Bedankt voor je mooie 5 sterren review Dirk, namens het team van JaxxChoice!

Stefan en Carlijn

Bank izzy