9.1 /10

checkbox96% beveelt JaxxChoice aan!

Persoonlijk advies
Prijs-kwaliteitverhouding

Anouk & Lars

Zeer fijn en kundig geholpen, spontane medewerkers met goed advies over de bank!

Tebe bank

Van de Mark

Stoel

Antwoord JaxxChoice

Dank voor je review, Ans!

Stefan Houkes

Bank bij Mandy

Antwoord JaxxChoice

Hi Stefan, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met je nieuwe bank! Met vriendelijke groet, team JaxxChoice

Karel

Fijn geholpen door Femmie. Mooie en nette winkel.

Antwoord JaxxChoice

Hi Karel, Hartelijk dank voor je review en complimenten voor onze winkel. Veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, team JaxxChoice

Derks

SterSterSterSterLege ster

Prima, heel fijn en goed geholpen door Femmie.

Antwoord JaxxChoice

Hi Patricia, Hartelijk dank voor je review! Met vriendelijke groet, team JaxxChoice

JT Wonen

We hebben een heel fijn bezoek gehad aan JT Wonen te Huissen. Mare heeft ons ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van de juiste maat en stof van de bank. Er is bizar veel keuze, dus de hulp was heel erg welkom. Dit zie je zeker niet bij alle woonwinkels zo!

U-bank Lotta

Antwoord JaxxChoice

Hi Iris, Wat leuk om te lezen dat jullie een fijne ervaring hebben gehad en goed zijn geholpen door onze collega Mare. Bedankt voor de complimenten! Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe bank Lotta! Met vriendelijke groet, team JaxxChoice

Energie Positief /Dennis Sanders

Zeer netjes geholpen en advies gekregen. Zodat ik precies wist welke bank en model bij mij paste.

Antwoord JaxxChoice

Hi Dennis, Super bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te lezen dat je prettig bent geholpen! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe bank Lotta. Met vriendelijke groet, team JaxxChoice

Timo

SterSterSterSterLege ster

Fijn geholpen met gericht advies. Daadwerkelijk mee gedacht met plaatsing in de ruimte.

Antwoord JaxxChoice

Hi Timo, Heel erg bedankt voor je review! Veel plezier met de nieuwe bank Lotta. Met vriendelijke groet, team JaxxChoice

Stephanie

Goed bedrijf fijne service

Bank Lorren

Antwoord JaxxChoice

Hi Stephanie, Hartelijk dank voor je review! Heel veel plezier met je nieuwe bank Loren! Met vriendelijke groet, team JaxxChoice

Lotte

Hartstikke fijn geholpen door Mandy voor een nieuwe bank!

Antwoord JaxxChoice

Hi Lotte, Heel erg bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe bank. Met vriendelijke groet, team JaxxChoice

Mirte

Fijn en snel geholpen door Mare! Dankjewel :) Nog even wachten op de bank, maar nu al zin in!

Izzy bank

Antwoord JaxxChoice

Hi Mirte, Bedankt voor je review en complimenten richting onze collega Mare. Wij wensen je heel veel plezier met bank Izzy! Met vriendelijke groet, team JaxxChoice

Siham Zabit

Hele fijne ervaring met Mandy! Via whatsapp alles kunnen vragen. Niks is te veel gevraagd. Snelle antwoorden. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Bedankt!

Liva bank in kleur 684

Antwoord JaxxChoice

Bedankt voor de mooie 5-sterrenreview, Siham. Fijn om te lezen dat onze collega Mandy je zo prettig heeft geadviseerd. Veel plezier gewenst van bank Liva! Vriendelijke groet, team JaxxChoice

Romy

SterSterSterHalve sterLege ster

Mandy heeft ons uitstekend geholpen. We voelde ons welkom en besloten ook om hier een mooie bank te komen.

Bank Lotta

Antwoord JaxxChoice

Bedankt voor het delen van je ervaring, Romy. Fijn om te lezen dat onze collega Mandy jullie zo prettig heeft geholpen. We wensen jullie veel plezier van bank Lotta! Vriendelijke groet, team JaxxChoice

M.Jansen

Bank en eetkamerstoelen

Antwoord JaxxChoice

Hi, Dank voor je review! Veel plezier met je nieuwe aankopen! Met vriendelijke groet, team JaxxChoice

Jansen Totaal wonen

Prettig geholpen door Paulien Campman bij Jansen Totaal wonen

Hoekbank

Antwoord JaxxChoice

Hi, Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! Veel plezier met je nieuwe bank! Met vriendelijke groet, team JaxxChoice

Geantwoord op

JaxxChoice verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

JaxxChoice heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 18 september 2018

JaxxChoice

Een modern en betaalbaar interieurmerk. Dat is JaxxChoice. Geef persoonlijkheid aan jouw interieur met een bank, fauteuil of tafel van JaxxChoice. Door comfort en stijl te combineren komen woondromen tot leven.

Karstraat 95

Tebe bank

Van de Mark

Stoel

Antwoord JaxxChoice

Dank voor je review, Ans!

Stefan Houkes

Bank bij Mandy

Karel

Fijn geholpen door Femmie. Mooie en nette winkel.

Derks

SterSterSterSterLege ster

Prima, heel fijn en goed geholpen door Femmie.

JT Wonen

U-bank Lotta

Energie Positief /Dennis Sanders

Timo

Stephanie

Goed bedrijf fijne service

Bank Lorren

Lotte

Hartstikke fijn geholpen door Mandy voor een nieuwe bank!

Mirte

Izzy bank