9.1 /10

checkbox95% beveelt JaxxChoice aan!

Persoonlijk advies
Prijs-kwaliteitverhouding

Matt

Fijne vriendelijke service

Loren bankstel

Antwoord JaxxChoice

Bedankt voor het delen van je ervaring, Matt!

Guido Nieuwenhuis

Helemaal naar tevredenheid met goede hulp, advies en inspiratie door Femmie geholpen

Bankstel

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview, Guido! Veel plezier gewenst van de nieuwe bank. Vriendelijke groet, team JaxxChoice

Hanneke Willems

Super goed!

Antwoord JaxxChoice

Bedankt voor het delen van je ervaring, Hanneke!

Beukers

Top

Antwoord JaxxChoice

Bedankt voor de mooie review!

Markus

Snelle deal en reactie

Hoekbank en fauteuil

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview, Markus!

Sara

Wij hebben tot nu toe een erg goede ervaring gehad met JaxxChoice. Na het zien van het merk bij een Loods5 vestiging zijn wij het brede assortiment gaan bekijken in Huissen. Hier zijn wij vriendelijk en goed geholpen door Vera. Zij heeft samen met ons alle opties doorlopen en zijn tot een mooie samenstelling gekomen.

Izzy

Antwoord JaxxChoice

Bedankt voor het delen van je ervaring, Sara. Fijn om te horen dat je zo prettig geholpen bent door onze collega Vera in de Store in Huissen. We wensen je veel plezier van de nieuwe Izzy bank! Vriendelijke groet, team JaxxChoice

Daan Schuurman

Zojuist een bank gekocht, we zijn erg goed geholpen door mevrouw ( Mandy) Gerrits! Heldere en zeer vriendelijke communicatie. De winkel ademt een prettige sfeer uit en qua keuze banken hebben ze in onze beleving goed door waar de klant behoefte aan heeft.

Kady bankstel

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor de review, Daan! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Mandy! Veel plezier gewenst van jullie nieuwe Kady bank. Vriendelijke groet, team JaxxChoice :)

Bouwine

Heel fijn

Product of service:
Izzy bank en Abbie fauteuil.

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview!

Hoogeboom

Mooie banken! Leuk, ongedwongen en zeer vriendelijk contact met verkoopster gehad bij aanschaf nieuwe bank. Duidelijk advies gekregen, prettige winkelervaring.

Bank Liva

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat je het bezoek aan onze Store als prettig hebt ervaren en onze collega je zo goed heeft geadviseerd. Veel plezier gewenst van je nieuwe Liva bank! Vriendelijke groet, team JaxxChoice

Mohamed

Uitstekend geholpen door Mandy bij de aankoop van een nieuwe bank. Heel vriendelijk en professioneel! Zeker niet voor niets vanuit Amsterdam gereden naar de showroom in Huissen.

Izzy bank

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring, Mohamed! Fijn om te horen dat je zo prettig geadviseerd bent door onze collega Mandy. Veel plezier gewenst van je nieuwe Izzy bank! Vriendelijke groet, team JaxxChoice :)

Menno

SterSterSterSterLege ster

Prima. Snel geholpen. Voor sluitingstijd nam de werknemer de tijd om ons te woord te staan. De dag erna kregen we de offerte. Alles was best snel geregeld, omdat we zelf wel redelijk wisten wat we wilden. Benieuwd naar het eindresultaat.

Antwoord JaxxChoice

Bedankt voor je mooie review, Menno! Fijn om te horen dat jullie zo prettig en snel geholpen zijn. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank! Vriendelijke groet, team JaxxChoice

Rikken

Vriendelijk, wordt snel geholpen

Jaxxs choice kady

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor de mooie review!

Jasmijn

Zeer goede klantenservice. Vera helpt en denkt goed mee, en reageert snel op de mail.

Bank Fenn

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor je review, Jasmijn! Fijn om te horen dat onze collega Vera jullie zo prettig heeft geholpen! Veel plezier gewenst van bank Fenn. Vriendelijke groet, team JaxxChoice

Michelle

SterSterSterSterLege ster

Heel goed geholpen door Marco. Hij denkt goed met ons mee en geeft eerlijk advies. Zeker aan te raden. Nu hopen dat de levering en gebruik ook zo goed verloopt.

Kady

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor je review, Michelle! Fijn om te horen dat onze collega Marco jullie zo prettig heeft geholpen. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe Kady bank! Vriendelijke groet, team JaxxChoice

N. K.

We zijn goed geholpen door mevrouw Gerrits. Ze luisterde goed naar onze wensen.

Lotta Bank

Antwoord JaxxChoice

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Vriendelijke groet, team JaxxChoice :)

Geantwoord op

JaxxChoice verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

JaxxChoice heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 18 september 2018

JaxxChoice

Een modern en betaalbaar interieurmerk. Dat is JaxxChoice. Geef persoonlijkheid aan jouw interieur met een bank, fauteuil of tafel van JaxxChoice. Door comfort en stijl te combineren komen woondromen tot leven.

Karstraat 95

6851 DG Huissen

Persoonlijk advies
Prijs-kwaliteitverhouding

Matt

Fijne vriendelijke service

Loren bankstel

Antwoord JaxxChoice

Bedankt voor het delen van je ervaring, Matt!

Guido Nieuwenhuis

Bankstel

Hanneke Willems

Super goed!

Antwoord JaxxChoice

Bedankt voor het delen van je ervaring, Hanneke!

Beukers

Top

Antwoord JaxxChoice

Bedankt voor de mooie review!

Markus

Snelle deal en reactie

Hoekbank en fauteuil

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview, Markus!

Sara

Izzy

Daan Schuurman

Kady bankstel

Bouwine

Heel fijn

Product of service:
Izzy bank en Abbie fauteuil.

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview!

Hoogeboom

Rikken

Vriendelijk, wordt snel geholpen

Jaxxs choice kady

Antwoord JaxxChoice

Hartelijk dank voor de mooie review!

Jasmijn

Bank Fenn

Michelle

Kady

N. K.

We zijn goed geholpen door mevrouw Gerrits. Ze luisterde goed naar onze wensen.

Lotta Bank

JaxxChoice heeft de volgende resultaten bereikt: