Anouk & Lars
Zeer fijn en kundig geholpen, spontane medewerkers met goed advies over de bank!
- Product of service:
- Tebe bank
Goed geholpen
Fijn geholpen door Femmie. Mooie en nette winkel.
Prima, heel fijn en goed geholpen door Femmie.
We hebben een heel fijn bezoek gehad aan JT Wonen te Huissen. Mare heeft ons ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van de juiste maat en stof van de bank. Er is bizar veel keuze, dus de hulp was heel erg welkom. Dit zie je zeker niet bij alle woonwinkels zo!
Zeer netjes geholpen en advies gekregen. Zodat ik precies wist welke bank en model bij mij paste.
Fijn geholpen met gericht advies. Daadwerkelijk mee gedacht met plaatsing in de ruimte.
Goed bedrijf fijne service
Hartstikke fijn geholpen door Mandy voor een nieuwe bank!
Fijn en snel geholpen door Mare! Dankjewel :) Nog even wachten op de bank, maar nu al zin in!
Hele fijne ervaring met Mandy! Via whatsapp alles kunnen vragen. Niks is te veel gevraagd. Snelle antwoorden. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Bedankt!
Mandy heeft ons uitstekend geholpen. We voelde ons welkom en besloten ook om hier een mooie bank te komen.
Prettig geholpen door Paulien Campman bij Jansen Totaal wonen
JaxxChoice verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JaxxChoice heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen
Fijn geholpen door Femmie. Mooie en nette winkel.
Prima, heel fijn en goed geholpen door Femmie.
Goed bedrijf fijne service
Hartstikke fijn geholpen door Mandy voor een nieuwe bank!
Prettig geholpen door Paulien Campman bij Jansen Totaal wonen
JaxxChoice heeft de volgende resultaten bereikt: