Juiste diagnose met aansluitend juiste behandeling.

Aardig, kundig en goed gevoel over.

Vriendelijke fysiotherapeut. Denkt goed mee over alles.

Ze is een lieve betrokken dame.. voelde me erg op mn gemak en heeft er goed voor gezorgd dat het goed is gekomen

Ondanks mijn verminderde klachten toch een uitgebreid onderzoek Hij begreep goed wat de klachten voor mij betekende en hoe ik hier mee om kan gaan.

Duidelijk, en weet oefeningen gaat op te stemmen op klachten

Bas van Jau is een ontzettend leuke en kundige kerel. Steeds uitleg gegeven van zowel de spiergroepen als oefeningen en effecten. Top!

Een vriendelijke man. En doet goed wat hij moet doen.

Ze was heel rustig en wist de gevoelige punten precies te pakken

Seb Luijten

Kundig, duidelijk en vriendelijk

Marc is een hele fijne therapeut, heerlijk rustig en geeft duidelijke uitleg

Goede begeleiding en duidelijke uitleg. Goede communicatie ,begripvol.

Tiny van Gool

Deskundigheid, vertrouwenwekkend en vriendelijk. Dankzij Merel Zijlstra is mijn fysiek probleem goed aangepakt en inmiddels zo ver verholpen dat een vervolg op dit moment niet meer nodig is. Wel blijf ik de door haar aangeduide dagelijkse oefeningen uitvoeren. Deze hadden de afgelopen weken veel baat. Bedankt voor de goede zorgen.

Een fijne, rustige en zeer kundige fysiotherapeut die je serieus neemt en een prima behandeling/adviezen heeft gegeven met een goed resultaat

Laagdrempelig en kundige werknemers

Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 augustus 2020

Jau Centrum in Beweging

Bij Jau® kun je terecht voor Fysiotherapie, Preventie en Diagnostiek. Wij bieden een totaalpakket aan waarmee we jou kunnen helpen bij een lichamelijke beperking of klacht, maar ook als het gaat om het verbeteren van je huidige gezondheid of leefstijl. Daarnaast helpen we jou om inzicht te krijgen in jouw gezondheid.

Lucia Eijckenstraat 78

4921 AN Made

Juiste diagnose met aansluitend juiste behandeling.

Aardig, kundig en goed gevoel over.

Vriendelijke fysiotherapeut. Denkt goed mee over alles.

Duidelijk, en weet oefeningen gaat op te stemmen op klachten

Een vriendelijke man. En doet goed wat hij moet doen.

Ze was heel rustig en wist de gevoelige punten precies te pakken

Seb Luijten

Kundig, duidelijk en vriendelijk

Marc is een hele fijne therapeut, heerlijk rustig en geeft duidelijke uitleg

Goede begeleiding en duidelijke uitleg. Goede communicatie ,begripvol.

Tiny van Gool

Laagdrempelig en kundige werknemers