Vriendelijk luisterd naar je en masseert op de juiste plek
Erg fijn contact tijdens de behandelingen, duidelijke en goede instructies en adviezen.
Deskundig en toegankelijk. Ik werd serieus genomen
Deskundig advies, luistert goed, nam de tijd voor je, vriendelijk en spontaan
Vriendelijk, geduldig, goed uitleg en streng als het nodig is
Ze is enthousiast, gaat heel.goed met kinderen om
Je wordt supergoed door haar behandeld en geholpen ze staat ook altijd met veel enthousiasme te werken
Ik voelde mij meteen op mijn gemak en had na 1 behandeling al resultaat! De behandeling is in goed overleg gestopt totdat de klacht weer erger wordt! Heel tevreden!!
Ze neemt de tijd en is super lief!
Een capabele vriendelijke dame, ik beveel haar aan
Ze was oprecht, goed luister oor, gaf goede uitleg en zeer meedenkend en meelevend!
Hij is duidelijk in wat het plan is en hij geeft je ook zelfvertrouwen dat het gaat lukken.
Als mensen een fysio nodig hebben voor nek en schouder klachten.
Vriendelijk serieus vakbekwaam Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal
Michel denkt met je mee, denkt vooruit, legt veel uit, is oprecht behulpzaam en gemotiveerd om je zeer goede stappen te laten zetten en heeft me de motivatie en het vertrouwen gegeven dat er een betere uitkomst en weg mogelijk was. Ook is Michel eerlijk en positief direct, waardoor het een helder en duidelijk pad is en je echt weet waar je staat. Overall dus heel positief en dankbaar!
Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:
Deskundig en toegankelijk. Ik werd serieus genomen
Deskundig advies, luistert goed, nam de tijd voor je, vriendelijk en spontaan
Vriendelijk, geduldig, goed uitleg en streng als het nodig is
Ze is enthousiast, gaat heel.goed met kinderen om
Ze neemt de tijd en is super lief!
Een capabele vriendelijke dame, ik beveel haar aan
Als mensen een fysio nodig hebben voor nek en schouder klachten.
Vriendelijk serieus vakbekwaam Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt: