vriendelijk behulpzaam deskundig goed kunnen invoelen / luisteren
Persoonlijke aandacht, veel interesse en neemt de tijd voor het behandelplan.
Zij legde het allemaal heel goed uit. En deed in overleg de behandelingen.
Vriendelijke en kundige fysiotherapeut
Prima begeleiding
Wanneer spanningshoofdpijn oid de oorzaak is, is de behandeling mogelijk een fijne ondersteuning om klachten te verminderen.
Zeer professioneel en klantvriendelijk
Gewoon goed en vakbekwaam, luister naar mijn klachten
je wordt serieus genomen, bespreek de klachten en voortgang en daarnaast is het een fijne gast.
Duidelijke uitleg over wat de oorzaak van mijn klacht was, door zijn zelfvertrouwen wist ik dat ik in goede handen was en dat ik zou beter worden. Hij was heel professioneel en aardig. En mijn rugklachten werden snel beter. Ik ben heel tevreden en zou zeker terugkomen als ik in de toekomst weer last van mijn rug (of anders) krijg.
Ik heb de fysiotherapie al aangeraden in het moeder-kindhuis waar ik woonde. Ze gaf me ontzettend goede tips and ik zag mijn zoontje ook echt vooruit gaan.
Zijn uitleg
Prettig contact. Duidelijke uitleg over het probleem.
goed overleg gehad met de oefeningen
We kijken altijd samen wat wel en wat niet kan. Ze zal nooit haar idee opdringen aan mij.
Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:
vriendelijk behulpzaam deskundig goed kunnen invoelen / luisteren
Persoonlijke aandacht, veel interesse en neemt de tijd voor het behandelplan.
Zij legde het allemaal heel goed uit. En deed in overleg de behandelingen.
Vriendelijke en kundige fysiotherapeut
Prima begeleiding
Zeer professioneel en klantvriendelijk
Gewoon goed en vakbekwaam, luister naar mijn klachten
Zijn uitleg
Prettig contact. Duidelijke uitleg over het probleem.
goed overleg gehad met de oefeningen
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt: