Betrokken, plezierig en kundig
De meelevende manier en eenvoudig communiceren met de oudere
Paul is erg duidelijk, direct, is geinteresseerd en heeft in de behandelingen het op dat moment meest spelende lichamelijke ongemak/vastzitten aangepakt.
Als andere hardlopers zeggen dat ze ergens last van hebben
Luisterd goed en legt goed uit.
Luisterde naar wat ik wilde en de behandeling was goed en effectief
Als mensen klachten hebben die ik ook heb, bij mij is het lastig behandelen door onderliggende klachten. maar weet zeker dat het bij anderen wel goed helpt
Deskundig, duidelijk, prettig in de omgang.
Hij weet wat hij doet en heeft een menselijke benadering
Ze neemt haar werk erg serieus en geeft goede uitleg.
Vakkundig en sociaal.
Hij is heel kundig, betrokken, luistert goed en maakt een goed persoonlijk plan voor je.
Betrokken. Luistert goed.
Deskundig en vriendelijk en geduldig
Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:
Betrokken, plezierig en kundig
De meelevende manier en eenvoudig communiceren met de oudere
Als andere hardlopers zeggen dat ze ergens last van hebben
Luisterd goed en legt goed uit.
Luisterde naar wat ik wilde en de behandeling was goed en effectief
Deskundig, duidelijk, prettig in de omgang.
Hij weet wat hij doet en heeft een menselijke benadering
Ze neemt haar werk erg serieus en geeft goede uitleg.
Vakkundig en sociaal.
Betrokken. Luistert goed.