Het kennis niveau en de uiteindelijke zeer doelgerichte behandeling hebben mij enorm geholpen

Goede service, behulpzaam. Ze legde duidelijk de oorzaak van mijn klachten.

Was zeer duidelijk en kundig , gaf in een paar weken zeer goed resultaat

Stijn keek goed wat haalbaar was, legde de oefeningen goed uit in de zaal en de oefeningen waren thuis ook goed uit te voeren. Helaas kon Stijn mij niet van de klachten af helpen maar adviseerde mij wel om een doorverwijzing te halen. In dit traject zit ik nu en moet er een mri gemaakt worden. Kundig en zeer vriendelijke fysio

Deskundigheid, duidelijke uitleg

Deskundigheid en een helder behandelplan voor de kwetsuur.

Diny heeft mij echt geholpen, niet alleen bij het verbeteren van mijn klachten, maar ook bij het begrijpen van de werking van mijn lichaam en wat normaal is na bijvoorbeeld een bevalling.

M. de Zeeuw

Mara luistert heel goed en bekijkt heel goed hoe je beweegt ! Steeds afwisseling van de therapie ! Geeft handige tips ! Heel prettig !

SterSterSterHalve sterLege ster

Vriendelijkheid en goede adviezen

Richard de Laat

Vriendelijk en kundig.

Deskundig, zorgvuldig, benaderbaar

Bij vorige behandelingen door Bas al zeer goede resultaten behaald. Ik kan nu weer een aantal dagen zonder pijn door de bergen lopen. Top!

Ed van der Made

Juiste oplossing voor het probleem

Oprecht betrokken. Professioneel. Kundig.

De fysiotherapeut wist precies wat er aan de hand was,dus kon het goed brhandelen

Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 augustus 2020

Jau Centrum in Beweging

Bij Jau® kun je terecht voor Fysiotherapie, Preventie en Diagnostiek. Wij bieden een totaalpakket aan waarmee we jou kunnen helpen bij een lichamelijke beperking of klacht, maar ook als het gaat om het verbeteren van je huidige gezondheid of leefstijl. Daarnaast helpen we jou om inzicht te krijgen in jouw gezondheid.

Lucia Eijckenstraat 78

4921 AN Made

Goede service, behulpzaam. Ze legde duidelijk de oorzaak van mijn klachten.

Was zeer duidelijk en kundig , gaf in een paar weken zeer goed resultaat

Deskundigheid, duidelijke uitleg

Deskundigheid en een helder behandelplan voor de kwetsuur.

M. de Zeeuw

SterSterSterHalve sterLege ster

Vriendelijkheid en goede adviezen

Richard de Laat

Vriendelijk en kundig.

Deskundig, zorgvuldig, benaderbaar

Ed van der Made

Juiste oplossing voor het probleem

Oprecht betrokken. Professioneel. Kundig.

Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10