Slotboom Danny

SterSterSterSterLege ster

Voor normale behandelingen zou ik haar zeker aanraden. Ze is een fijn persoon en geeft goed advies. Helaas kon ze mij niet helpen.

Hele rustige fysio, aangenaam in omgang. Dat we geen gewenst resultaat hebben bereikt, daar kan de fysiotherapeut niets aan doen. Ik zit nu nav klachten in het medisch circuit. Mocht daar aansluitend nog fysio nodig zijn ga ik weer naar haar terug.

Duidelijke en vooral menselijke uitleg

Als het met de persoon een klik geeft

C. Bakker

Anne Carine is een geweldig lief persoon. Zij geeft mijn man zeer goede fysio. Is zeer bekwaam. En heeft altijd een luisterend oor. Wij zijn heel blij en gelukkig met haar. En ook met Mara van der Pluijm. Het zijn allebei TOPPERTJES!!!!!

Duidelijke uitleg en stelde me op mijn gemak

De persoon zelf en het traject

Goede uitleg, vriendelijk, en het geven van goede tips ??

Ze speelde in op zijn pijn en wat lukte qua oefeningen en pastte zo nodig aan.

Goede en professionele begeleiding heel fijn

Frans Martens

Ik ben zeer tevreden over de therapeute Merel. Zeer professineel en begaand. Bij wat tegenslag werden gelijk de oefeningen aangepast of kreeg ik andere. Ik ben compleet herstelt en weer volledig aan het werk en binnen een tijd die de meeste nier verwa ht hadden. En ook alle doelen hebben we gehaald en dit had ik zonder Merel zomaar niet bereikt. Dus ja die 10 is niks te veel. Frans Martens

Goede ervaringen met de fysiotherapeut

Kees begrijpt mijn klachten en anticipeert op eventuele veranderingen tijdens mijn behandeling. Erg prettig om mee te werken.

Delshirin shahin

Dat is goed

Prettig in de omgang

Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 augustus 2020

Jau Centrum in Beweging

Bij Jau® kun je terecht voor Fysiotherapie, Preventie en Diagnostiek. Wij bieden een totaalpakket aan waarmee we jou kunnen helpen bij een lichamelijke beperking of klacht, maar ook als het gaat om het verbeteren van je huidige gezondheid of leefstijl. Daarnaast helpen we jou om inzicht te krijgen in jouw gezondheid.

Lucia Eijckenstraat 78

Als het met de persoon een klik geeft

C. Bakker

Duidelijke uitleg en stelde me op mijn gemak

De persoon zelf en het traject

Goede uitleg, vriendelijk, en het geven van goede tips ??

Ze speelde in op zijn pijn en wat lukte qua oefeningen en pastte zo nodig aan.

Goede en professionele begeleiding heel fijn

Frans Martens