top behandeling ,geen klachten meer
Mijn fysiotherapeut is deskundig en is zeer vriendelijk.
belangstellend en open. komt vakkundig over
Luisterde goed. Gaf goed advies en dacht ook verder. Erg vriendelijk en opgewekt.
Fij, snel en goed geholpen!
Duidelijke uitleg over de behandeling
Hij luisterde goed en gaf aandacht
Fijne en duidelijke begeleiding luisterd goed naar mij wat ik heel belangrijk v8nd
Ze heeft goed naar mijn klachten geluisterd. Fijn rustig persoon, met veel kennis en legt dit goed aan mij uit
Werd serieus genomen. Rustig persoon, vriendelijk en belangstellend. Een vakman
Betrokken, plezierig en kundig
De meelevende manier en eenvoudig communiceren met de oudere
Paul is erg duidelijk, direct, is geinteresseerd en heeft in de behandelingen het op dat moment meest spelende lichamelijke ongemak/vastzitten aangepakt.
Als andere hardlopers zeggen dat ze ergens last van hebben
Luisterd goed en legt goed uit.
Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:
top behandeling ,geen klachten meer
Mijn fysiotherapeut is deskundig en is zeer vriendelijk.
belangstellend en open. komt vakkundig over
Fij, snel en goed geholpen!
Duidelijke uitleg over de behandeling
Hij luisterde goed en gaf aandacht
Werd serieus genomen. Rustig persoon, vriendelijk en belangstellend. Een vakman
Betrokken, plezierig en kundig
De meelevende manier en eenvoudig communiceren met de oudere
Als andere hardlopers zeggen dat ze ergens last van hebben
Luisterd goed en legt goed uit.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt: