Ze verteld wat ze gaat doen, en heel duidelijk
Ze is aardig en begrip vol
goed luisteren, verstand van zaken, empatisch, heldere uitleg, meedenken
Heel toegankelijk voor opmerkingen en vragen. Goed mee te communiceren. Goede behandeling in overleg.
Vooral dat ik me compleet op m'n gemak voel en ze heel goed mee denkt met mijn situatie.
Verstaat zijn vak en is zeer vriendelijk
jau is echt een fijne fysio praktijk en iedereen is das reliëf en aardig en nemen je zeker serieus
Mara luisterde goed en bekeek heel goed hoe ik de oefeningen uitvoerde. Zij bracht ook veel afwisselingen in de therapie . Vaak ook op papier nog oefeningen uitgetekend mee naar huis . Als ik weer fysio nodig heb, zou ik gelijk naar Mara vragen.
Ze ging op het niveau van het kind. Maakte goed contact en een praatje op het niveau wat bij het kind past.
Vriendelijk, duidelijk, no nonsens, neemt de tijd.
Deskundig en terzake, mijn behandeling bij de fysio was bepaald door de huisarts en is goed nagevolgd.
Hij denkt met je mee..en legt de oefeningen goed uit. Luistert naar je. Heel belangrijk
Ze nam overal de tijd voor, en nam de klacht serieus.
Oefeningen werden goed uitgelegd. Goed gekeken wat ik op dat moment aankom en waar ik naar toe wilde werken. Verder was er een luisterend oor maar mijn ervaring voor het ongeval wat ik had gehad.
Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:
Ze verteld wat ze gaat doen, en heel duidelijk
Ze is aardig en begrip vol
goed luisteren, verstand van zaken, empatisch, heldere uitleg, meedenken
Verstaat zijn vak en is zeer vriendelijk
Vriendelijk, duidelijk, no nonsens, neemt de tijd.
Ze nam overal de tijd voor, en nam de klacht serieus.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt: