Zijn kennis en de wijze waarop hij heeft aangeven hoe hij samen met mij de behandeling wil gaan doen.

Goede adequate behandeling

als je n fysiotherapeut nodig hebt

Ze doet haar werk zeer goed

Goed geholpen

Haar deskundigheid en persoonlijke benadering. Ik kan geen negatieve punten in deze dame vinden.

Zij is rustig luistert goed en geeft goede begeleiding

Goede begeleiding

Mirjam, was erg enthousiast en zag gelijk het probleem wat mij geruststelde

Carolien Verbree

Aan iedereen die over de zelfde klachten klaagt als ik

Vriendelijk , gduldig en kundig

Uitleg en enthousiasme

Nu de behandelingen zijn afgerond en ik de adviezen heb opgevolgd ben ik pijn vrij.

Fysiotherapeut is vriendelijk en kan goed luisteren

SterSterSterSterLege ster

Resultaat is goed, en ik voel me serieus genomen. Bas is vriendelijk en kijkt goed naar waar de klachten vandaan komen en wat er nodig is om deze te verhelpen. Dat is goed gelukt en ook binnen korte tijd.

Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 augustus 2020

Jau Centrum in Beweging

Bij Jau® kun je terecht voor Fysiotherapie, Preventie en Diagnostiek. Wij bieden een totaalpakket aan waarmee we jou kunnen helpen bij een lichamelijke beperking of klacht, maar ook als het gaat om het verbeteren van je huidige gezondheid of leefstijl. Daarnaast helpen we jou om inzicht te krijgen in jouw gezondheid.

Lucia Eijckenstraat 78

4921 AN Made