9.5 /10

checkbox100% beveelt Janssen Kliniek aan!

Wilma

Snelle reactie en behandeling

Onderoogludcorrectie

Riet

SterSterSterSterLege ster

Na de ingreep en enkele nabehandelingen was er dan afgelopen week de laatste controle. Zowel Dr. Janssen en ik waren tevreden, blij met het resultaat, wat n fijn team, je voelt je meer dan op het gemak bij deze kliniek er wordt goed voor je gezorgd. Top👍🍀

Mini buikwandcorrectie

Danielle

Super

Borstprothesewissel

C. Vermeer

No nonsens bedrijf en fijn contact met de chirurg.

Ooglidcorrectie

Debbie Rebergen

Mijn ervaring met deze kliniek heb ik als zeer prettig ervaren. Ze waren duidelijk en erg vriendelijk en betrokken. Dr Janssen is een man van weinig woorden maar hij stelt je wel heel erg gerust. Ik had er alle vertrouwen in.

Neuscorrectie

Demi Van schijndel

Ben heel goed geholpen en ben blij met de operatie die is gedaan

Borstcorrectie

Firoz

Professioneel, meedenkend en aardig personeel. TOP!!

Neuspunt correctie

Jonkers

Ik heb er een goede ervaringen mee

Ooglidcorretie

Mw.E. Möls

Van A tot Z fantastisch.

Ooglid correctie

Bruin

Prima kliniek. Snel een afspraak gekregen. Goede uitleg. Wachttijd tot ingreep was kort. Dag van operatie was vlot en zonder problemen verlopen.

Penisvergroting + verdikking.

Bart

Heel blij met het resultaat. De kliniek is persoonlijk en goed bereikbaar. Ook na de ingreep kan je voor je vragen terecht en wordt je snel en professioneel geholpen via telefoon en Whatsapp. Het team wat er werkt is zeer vriendelijk en je wordt heel goed verzorgd. Kortom ik kan Janssen Kliniek van harte aanbevelen.

Buikwandcorrectie

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Bart, bedankt voor uw mooie review. Fijn te horen dat uw ervaring heel positief is en u ons ook aanbeveelt. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Geerlings

Hele fijne kleine organisatie met veel persoonlijke aandacht

Borstlift+vergroting

Antwoord Janssen Kliniek

Beste mevrouw Geerlings, bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm. Wij willen iedereen persoonlijke aandacht geven. Fijn te horen dat u dat ook zo ervaren hebt. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

P.Rokven

Vriendelijk, prima uitleg wat ze gaan doen met de operatie.

Wallen onder ogen

Antwoord Janssen Kliniek

Beste P, bedankt voor uw mooie review en fijn te horen dat u ervaring met onze kliniek goed is. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Pedro van Laarhoven

Toffe ervaring ze stellen je erg op je gemak

Onder en boven ooglidcorrectie

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Pedro, bedankt voor uw mooie review en fijn te horen dat uw ervaring met onze kliniek goed is. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Janssen kliniek

Zeer goed betrouwbaar bedrijf

Borstvergroting

Antwoord Janssen Kliniek

Beste mevrouw, bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groeten, Janssen Kliniek Oisterwijk.

Geantwoord op

Janssen Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Janssen Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 juni 2024

Janssen Kliniek

Plastische chirurgie en cosmetiek staan in het middelpunt van de belangstelling. En terecht, want dankzij de voortschrijdende techniek en het vakmanschap van plastisch chirurgen kunnen steeds meer mensen geholpen worden. Een eerste vereiste is uiteraard wel de heldere informatie over de mogelijkheden van chirurgische ingrepen. Daaraan lever ik met Janssen Kliniek Oisterwijk graag een bijdrage door mij op deze website aan u te presenteren.

Moergestelseweg 32M

Danielle

Super

Borstprothesewissel

C. Vermeer

No nonsens bedrijf en fijn contact met de chirurg.

Ooglidcorrectie

Debbie Rebergen

Neuscorrectie

Demi Van schijndel

Ben heel goed geholpen en ben blij met de operatie die is gedaan

Borstcorrectie

Firoz

Professioneel, meedenkend en aardig personeel. TOP!!

Neuspunt correctie

Geerlings

Hele fijne kleine organisatie met veel persoonlijke aandacht

Borstlift+vergroting

P.Rokven

Vriendelijk, prima uitleg wat ze gaan doen met de operatie.

Wallen onder ogen

Pedro van Laarhoven