Wilma
- Product of service:
- Onderoogludcorrectie
Snelle reactie en behandeling
Na de ingreep en enkele nabehandelingen was er dan afgelopen week de laatste controle. Zowel Dr. Janssen en ik waren tevreden, blij met het resultaat, wat n fijn team, je voelt je meer dan op het gemak bij deze kliniek er wordt goed voor je gezorgd. Top👍🍀
Super
No nonsens bedrijf en fijn contact met de chirurg.
Mijn ervaring met deze kliniek heb ik als zeer prettig ervaren. Ze waren duidelijk en erg vriendelijk en betrokken. Dr Janssen is een man van weinig woorden maar hij stelt je wel heel erg gerust. Ik had er alle vertrouwen in.
Ben heel goed geholpen en ben blij met de operatie die is gedaan
Professioneel, meedenkend en aardig personeel. TOP!!
Ik heb er een goede ervaringen mee
Van A tot Z fantastisch.
Prima kliniek. Snel een afspraak gekregen. Goede uitleg. Wachttijd tot ingreep was kort. Dag van operatie was vlot en zonder problemen verlopen.
Heel blij met het resultaat. De kliniek is persoonlijk en goed bereikbaar. Ook na de ingreep kan je voor je vragen terecht en wordt je snel en professioneel geholpen via telefoon en Whatsapp. Het team wat er werkt is zeer vriendelijk en je wordt heel goed verzorgd. Kortom ik kan Janssen Kliniek van harte aanbevelen.
Hele fijne kleine organisatie met veel persoonlijke aandacht
Vriendelijk, prima uitleg wat ze gaan doen met de operatie.
Toffe ervaring ze stellen je erg op je gemak
Zeer goed betrouwbaar bedrijf
Janssen Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Janssen Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:
Janssen Kliniek
Moergestelseweg 32M
5062 JW Oisterwijk
Super
No nonsens bedrijf en fijn contact met de chirurg.
Ben heel goed geholpen en ben blij met de operatie die is gedaan
Professioneel, meedenkend en aardig personeel. TOP!!
Ik heb er een goede ervaringen mee
Van A tot Z fantastisch.
Hele fijne kleine organisatie met veel persoonlijke aandacht
Vriendelijk, prima uitleg wat ze gaan doen met de operatie.
Toffe ervaring ze stellen je erg op je gemak
Zeer goed betrouwbaar bedrijf