9.5 /10

checkbox99% beveelt Janssen Kliniek aan!

Monique Reacq

Hele fijne kliniek lieve mensen goede uitleg, vertrouwen zeer netjes

Liposuctie behandeling

Verena Scharloff

Geweldige, vriendelijke dokter en het hele team, de operatie is heel goed verlopen, ik ben meer dan tevreden en ben helemaal vanuit Duitsland hiernaartoe gekomen omdat Dr. Jansen zijn vak kent.

Brostimplantat

M

Vriendelijke medewerkers. Snel ruimte voor consult en behandeling. Nazorg is goed, er wordt telefonisch contact opgenomen na paar dagen. Resultaat wordt steeds beter zichtbaar.

Ooglidcorrectie

Ecaterina Turcan

Gewoon top !!

Borstvergroting, ooglidcorrectie

Gerrie de Laat op 't Hoog

Heel goed behandeld

Boven en onderlidoogcorrectie

Ang

Op 3 juni 2025 heb ik samen met mijn dochter plastische chirurgie ondergaan. Mijn dochter een neuscorrectie en ik zelf een buikwandcorrectie. Wat heeft Janssen kliniek deze ervaring onvergetelijk en bijzonder gemaakt voor ons! Vanaf de dag van de intake tot aan de dag van de operatie zijn wij zo lief en warm behandeld door letterlijk een ieder die wij daar in de kliniek hebben mogen ontmoeten. Alles verliep erg vlot waardoor je vooraf de operatie niet veel spanning hoeft te ervaren. Een ieder stelt je heel erg op je gemak en er wordt ervoor gezorgd dat je heel rustig onder narcose wordt gebracht. De zorg na de operatie was ook geweldig! Wij zullen de verplegers op de afdeling ook nooit meer vergeten! Dr Janssen heel erg bedankt voor uw fantastische werk . En niet te vergeten, Marianne van de balie u ook erg bedankt voor al uw tijd en geruststelling tijdens alle telefoon gesprekken! Veel liefs van Angela en Shaliya

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Angela en Shaliya, wat een mooie review van jullie. We zijn ontzettend blij om te lezen dat jullie de hele ervaring – van intake tot nazorg – als warm, vlot en professioneel hebben ervaren. Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen. Namens het hele team, inclusief Dr. Janssen, heel veel dank voor jullie vertrouwen en de hartverwarmende woorden. We wensen jou en je dochter een voorspoedig herstel en hopen dat jullie met trots kunnen terugkijken op deze mooie verandering. Met vriendelijke groet, Team Janssen Kliniek

Linsey van de leur

fantastisch , zeer professioneel

boestvergroting

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Linsey, bedankt dat je de moeite hebt genomen deze mooie review te plaatsen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt bij elke stap van de behandeling. Fijn dat u dit zo ervaren heeft! Team Janssen Kliniek Oisterwijk

Theresca

Altijd goed geholpen en mee denkend...en geen lange wachttijden kwa behandeling

Buik en billen

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Theresca, hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze service als meedenkend en efficiënt hebt ervaren. We doen ons best om iedere behandeling zo prettig en vlot mogelijk te laten verlopen, en het is geweldig om te weten dat dat ook zo wordt ervaren. Team Janssen Kliniek Oisterwijk.

Maxime Roeland

Lief personeel en arts. Bij vragen kan je altijd terecht.

Borstvergroting

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Maxime, bedankt voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat u onze arts en het team als lief en toegankelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt met al uw vragen – fijn dat dit ook zo is overgekomen. Met vriendelijke groeten, Team Janssen Kliniek.

Anne

Respect voor deze kliniek waarbij er heel goed naar mij is geluisterd en de chirurg zijn vakkennis heeft getoond! Ik voelde me veilig en in goede handen. Dankjewel!

Borst ok

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Anne, super bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen in onze kliniek. We vinden het erg belangrijk dat onze patiënten zich gehoord, veilig en in goede handen voelen – fijn om te lezen dat dit ook zo door u is ervaren. Uw waardering betekent veel voor ons team. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee zitten, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Team Janssen Kliniek.

Peter

Prima bedrijf

Borst

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Peter, bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar mocht u nog vragen of wensen hebben. Met vriendelijke groet, Team Janssen Kliniek

lucky

Ben nog herstellende. Tot nu toe prima

ooglidcorrectie boven en onder

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Lucky, bedankt dat u de moeite hebt genomen een review te plaatsen, dat waarderen wij enorm. Fijn te horen dat alles tot nu toe goed verloopt. We wensen u een voorspoedig herstel en staan uiteraard voor u klaar als u vragen heeft. Met vriendelijke groeten, Team Janssen Kliniek.

Joke

Positieve ervaring, snel, prettig en professioneel geholpen. En ook zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Veruit de goedkoopste kliniek voor verwijderen borstprothesen, zonder narcose. Top!

Verwijderen borstprothesen

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Joke, hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring! We zijn blij te horen dat u onze zorg als prettig, snel en professioneel heeft ervaren, en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We vinden het belangrijk om kwalitatieve zorg toegankelijk te maken, en het is fijn om te horen dat dit voor u zo is overgekomen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of nazorg wensen, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Team Janssen Kliniek Oisterwijk

Mirjam

Deskundig advies, prima executie en een fantastisch en natuurlijk eindresultaat!

Lipofilling

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Mirjam, het was een plezier om u te mogen helpen! Bedankt voor uw mooie woorden en geniet van het resultaat! Met vriendelijke groeten, Team Janssen Kliniek Oisterwijk

Lou Huijbregts

Op een kleinigheidje na: Perfect

bovenooglidcorrectie

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Lou, fijn om te horen dat bijna alles perfect was. We zijn benieuwd naar het kleinigheidje dat niet helemaal naar wens was – alle feedback helpt ons om onze service te verbeteren. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen! Team Janssen Kliniek Oisterwijk.

Geantwoord op

Janssen Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Janssen Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 juni 2024

Janssen Kliniek

Plastische chirurgie en cosmetiek staan in het middelpunt van de belangstelling. En terecht, want dankzij de voortschrijdende techniek en het vakmanschap van plastisch chirurgen kunnen steeds meer mensen geholpen worden. Een eerste vereiste is uiteraard wel de heldere informatie over de mogelijkheden van chirurgische ingrepen. Daaraan lever ik met Janssen Kliniek Oisterwijk graag een bijdrage door mij op deze website aan u te presenteren.

Moergestelseweg 32M

Theresca

Altijd goed geholpen en mee denkend...en geen lange wachttijden kwa behandeling

Buik en billen

Maxime Roeland

Lief personeel en arts. Bij vragen kan je altijd terecht.

Borstvergroting

Anne