Ans Bertens
Positieve ervaring Na behandeling door openbare wachtruimte lopen vond ik niet prettig.
- behandeling
- Positief, nog niet geheel genezen
Zeer tevreden over Dr. Janssen en het personeel. Ontzettend vriendelijk en echt met je begaan.
Betrouwbaar
Vanaf eerste afspraak zeer fijn contact, duidelijk uitleg en verwachtingspatroon en resultaat. Helder over verloop van operatie. Ook de opvolging meer dan correct. Altijd bereikbaar als er iets is, reageren super snel. Zeer tevreden.
Super prettig
Netjes ontvangen en te woord gestaan. Ik heb meerdere behandelingen door de jaren heen ondergaan. Telkens met positief resultaat. Ondanks mijn bruine huid heb ik mooie littekens overgehouden aan mijn mini-facelift en onderoogcorrectie en nu laatst mijn traangootjes met eigen vet laten opvullen. Het resultaat is pas over 4 weken zichtbaar
Prima ervaring zowel intake - behandeling als nabehandeling
Ik heb een borstvergroting gedaan. Ik ben in de kliniek super geholpen en na de operatie waren de mensen ook heel erg zorgzaam Ik ben erg tevreden over hoe alles gegaan is en hoe ik geholpen ben.
Heel erg tevreden
Duidelijk, ervaren met goede nazorg
Ik heb een lipofilling gelaat gedaan en ben zeer tevreden over alles
Ik ben zeertevreden.
Super lief en behulpzaam, er wordt interesse getoond in je persoon. Bij vragen wordt er meteen gehandeld om op te lossen. Hoop dat de genezing verder voorspoedig verloopt. Heb er vertrouwen in. Ook fijn dat je snel geholpen kunt worden.
Ooglidcorrectie
Janssen Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Janssen Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:
Janssen Kliniek