9.4 /10

checkbox98% beveelt Janssen Kliniek aan!

H.J

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Contact goed,behandeling slecht

Onderooglidcorrectie

S. Anoniem

Dag 10 van mijn volledige buikwandcorrectie. Top chirurg ,meedenkend voor een mooi resultaat, geduldig, duidelijkheid! Dit heeft mij over de streepgetrokken. Top team , heel zorgzaam en liefdevol behandeld. Geen lange wachtlijsten. Zeker aan te raden. Ik loop nu al recht. Ik kan al wat kleine dingetjes oppakken thuis. Als ik iets wil weten of nog ergens aan twijfel bel ik naar de Receptioniste die mij vriendelijk te woord staat en advies geeft. X

Volledige buikwandcorrectie

Lise

Consultatie was to the point, kort maar krachtig en heel duidelijk. Het feit dat dr. Janssen meedenkt om met zo weinig mogelijk littekens het mooiste resultaat te verkrijgen heeft me over de streep gehaald om de behandeling bij de Janssen kliniek uit te voeren. Zeer aardig geholpen in OK en met liefde en warme zorg ontwaakt op de recovery. Operatie een week geleden uitgevoerd maar nu al zeer tevreden over het resultaat ! Zo goed als pijnvrij en bijna weer 100% mobiel. Tevreden klant …

Mini buikwandcorrectie

Danielle

Geweldig warm en professioneel

A.D

Een jaar geleden heb ik een liposuctie aan mijn benen laten uitvoeren en ik kan oprecht zeggen dat ik hier zeer tevreden over ben. Wat ik ook belangrijk vind om te benoemen, is dat je pas na ongeveer een jaar echt het eindresultaat ziet. Juist daarom kan ik nu een eerlijke en goed onderbouwde review geven. Vanaf het eerste moment voelde alles professioneel en goed geregeld. Ik kreeg duidelijk en eerlijk advies, er werd echt met mij meegedacht en ik voelde me serieus genomen. Wat ik ook erg prettig vond, is hoe snel alles ingepland kon worden. Het hele traject verliep soepel en efficiënt, zonder dat het gehaast aanvoelde. Ongeveer vijf maanden later heb ik nog een kleine correctie laten doen op een plek waar zowel ik als dokter Janssen nog niet helemaal tevreden over waren. Ook deze ingreep verliep zonder problemen en het herstel ging opnieuw vlot en zonder complicaties. Daarnaast ben ik ontzettend blij met wat het me in het dagelijks leven heeft opgeleverd. Ik kan eindelijk weer laarzen dragen, iets wat voorheen niet mogelijk was, en ik ervaar geen pijn meer in mijn knieën tijdens het lopen en fietsen. Dat maakt voor mij echt een groot verschil. Al met al kijk ik zeer positief terug op mijn ervaring. Ik zou het zeker aanraden: een professioneel en vriendelijk team dat echt de tijd voor je neemt en zorgt voor een mooi eindresultaat.

Liposcutie

Karin Van zon

Zeer fijne ervaring met deze liniek

Lipofilling gezicht

Wioletta

Super tevreden

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Wiolette, wat fijn dat u de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen en dat u tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Team Janssen Kliniek Oisterwijk.

Marian van Vessem

Top kliniek en heel snel geholpen

Ooglidcorrectie

Antwoord Janssen Kliniek

Beste mevrouw van Vessem, wat fijn om te lezen, dank u wel! We doen ons best om iedereen snel en goed te helpen, dus dit waarderen we enorm. Met vriendelijke groeten, Team Janssen Kliniek Oisterwijk.

Lieke van Dijck

Super!!

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Lieke, Super om te lezen, dank u wel dat u de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Met vriendelijke groeten, team Janssen Kliniek

kaylee

super goed! heel goed geholpen allemaal zo vriendelijk stellen je gerust

borstprothese wissel

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Kaylee, wat een fijne review, dank u wel! Super om te horen dat u zich zo goed geholpen voelde en dat ons team u op uw gemak heeft kunnen stellen. Vriendelijkheid en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk, dus dit doet ons extra goed! Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groeten, team Janssen Kliniek

Anita Leemans

SterSterSterSterLege ster

Fijne mensen

Gezicht

Antwoord Janssen Kliniek

Beste mevrouw Leemans, Wat een lieve woorden, dank u wel! “Fijne mensen” – dat vinden we een groot compliment! Met vriendelijke groeten, team Janssen Kliniek Oisterwijk.

Nova

Onlangs een lipo ondergaan. Voelde me meteen op m’n gemak bij dr Janssen en de duidelijke uitleg bij het intake gesprek! De behandeling is uitstekend verlopen. Ik kan deze kliniek zeker aanraden!

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Nova, dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zich direct op uw gemak voelde en dat u de uitleg tijdens het intakegesprek als duidelijk heeft ervaren. We zijn blij dat de behandeling naar wens is verlopen. Dank u wel voor uw vertrouwen en aanbeveling – dat waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Team Janssen Kliniek

Debra Tupamahu

Ik heb een onderooglid correctie gehad Vandaag precies 3 weken geleden Ik ben super blij wat is toch mooi geworden Spijt dat ik t niet eerder hebt laten doen Ik zou iedereen aanraden naar janssen kliniek te gaan Goede begeleiding maar vooral goede chirurg Debra

Onderooglid correctie

Antwoord Janssen Kliniek

Beste mevrouw Tupamahu, wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat van uw onderooglidcorrectie! Dank u wel voor uw mooie woorden en het vertrouwen in onze kliniek. We zijn blij dat u de begeleiding en het werk van onze chirurg zo positief heeft ervaren. Het is altijd ons doel om zowel een mooi resultaat als een prettige ervaring te bieden. Nogmaals dank voor uw aanbeveling – dat waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Team Janssen Kliniek

Nihal Mouna

Tevreden

Antwoord Janssen Kliniek

Beste mevrouw Mouna, wat fijn dat u de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen en dat u tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Team Janssen Kliniek Oisterwijk.

José

Snelle afspraken mogelijk; zeer vriendelijke mensen en behandelaars

Onder ooglid correctie en daarna bovenooglid correctie

Antwoord Janssen Kliniek

Beste Jose, wat een mooie woorden, dank u wel! Wij vinden het belangrijk dat afspraken snel ingepland kunnen worden én dat iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. Goed om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Met vriendelijke groeten, Team Janssen Kliniek Oisterwijk.

Geantwoord op

Janssen Kliniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Janssen Kliniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 juni 2024

Janssen Kliniek

Plastische chirurgie en cosmetiek staan in het middelpunt van de belangstelling. En terecht, want dankzij de voortschrijdende techniek en het vakmanschap van plastisch chirurgen kunnen steeds meer mensen geholpen worden. Een eerste vereiste is uiteraard wel de heldere informatie over de mogelijkheden van chirurgische ingrepen. Daaraan lever ik met Janssen Kliniek Oisterwijk graag een bijdrage door mij op deze website aan u te presenteren.

Moergestelseweg 32M

5062 JW Oisterwijk