9.2 /10

checkbox97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies

Mieke Niens

Ik ben heel erg tevreden met de keuken na 5 jaar. Superfjjn geholpen door Bas, die de tijd heeft genomen om naar onze wensen te luisteren en met zijn deskundigheid heeft geholpen een goede indeling te maken aangezien ik geen bovenkasten wilde vanwege mijn lengte

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Mieke, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door Bas. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jansen totaal wonen en henders en hazel

Geweldig

Geen, vooral zo doorgaan met hulp en meedenken over de verschillende winkels intern. Toppers
Eettafel met stoelen en een bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview!

Thuijsman

Heel blij met onze nieuwe aankoop en met goed advies (en geduld) geholpen door Paulien!

Eethoekbank en tafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door onze collega Paulien. Veel plezier gewenst van de nieuwe eetkamerset! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Peppelman

Super, wij wilden iets dat niet handig was. De verkoopster ,Judith, heeft ons dat laten proberen en ons uitgelegd wat er niet echt geschikt voor ons was. Ze heeft ons rondgeleid in de winkel en banken laten uitproberen. Bij het erop volgende gesprek heeft ze ons geholpen niet hoger uit te komen dan ons geplande budget. We zijn hier met een goed gevoel weggegaan. Judith bedankt

U bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Judith jullie zo prettig heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Paulien

Onze keuken is nog niet geleverd, maar we zijn erg tevreden over het begeleiden van het aankoopproces door Jany. Mooie selectie van voorbeeld keukens en goede inspiratie hoek.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Paulien! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Jany. Alvast veel plezier gewenst van de nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Hoogsteder

SterSterSterHalve sterLege ster

vriendelijk en kundige verkoopster

De communicatie na bestelling kan beter
Eetkamer stoelen

Nijenhuis

We zijn prima geholpen door Alda bij het kopen van een eethoek.

Eethoek

P. van Liefland

Op zoek naar een nieuwe keuken voor ons nieuwbouw appartement kwamen wij terecht bij Jansen Totaal Wonen. Wij zijn daar erg fijn geholpen door Emiel Buurman. Professioneel, rustig en kundig advies zonder het gevoel te hebben onder druk gezet te worden. Afgelopen week is de keuken geplaatst. Alles naar volle tevredenheid door een kundige installateur. Wij zijn er heel blij en tevreden mee. Niets dan lof!

geen verbeterpunten
keuken

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Peter, wat een leuke review! Heel fijn om te horen dat onze collega Emiel jullie fijn heeft geholpen. Wij wensen jullie veel kookplezier. Geniet van jullie nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

G.J.v.d.Meijden

Heel veel keus. Ontzettend aardige en meedenkende adviseur. Iris Kamminga

Kan niet beter wat ons betreft
Banken

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi, heel erg bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Iris jullie goed heeft geholpen. Heel veel plezier met jullie aankoop! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

van Aalst

We zijn heel goed geholpen door Iris. Heel fijn dat ze zo enthousiast meedenkt.

Ga zo door
Bank en stoel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Peter, wat fijn dat onze collega Iris jullie goed heeft geholpen met het uitzoeken van een bank en stoel. Heel veel plezier met jullie nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Familie de Man

Bij het uitzoeken van onze bank zijn wij heel erg goed geholpen door Julia. Zij luisterde goed naar onze wensen en daarbij kwam zij met verrassende ideeën. Ook heeft zij ons geadviseerd over de soort stof en de kleur van de bank. Verder heeft Julia ons ook geadviseerd over een stoel die mooi bij de bank staat en die bovendien erg lekker zit! Wij zijn erg blij met de keuzes die we hebben gemaakt.

Er zijn wat ons betreft geen verbeterpunten
Bank en stoel met poef/hocker

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door Julia. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe meubels. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Mariëtte van der kolk

Jansen totaal wonen

Zitbank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de 5-sterrenreview, Mariëtte!

Alfons G. M van Rooijen

Bij Diana (slaapadviseur) ons laten adviseren voor een nieuw slaapmeubel. De keuze viel op een Auping met ombouw en voor ons verantwoord en lekker liggende matrassen. Door de vakkundigheid en geduld van Diana de juiste matrassen kunnen vinden. Bij de opmaak van de offert en onder het genot van een kopje koffie, toch maar gelijk besloten tot koop.

Slaapmeubel Auping

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview, Alfons! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Diana. We wensen jullie een fijne nachtrust toe! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Annemiek

Goed geholpen met onze aankoop door Regina ook de aflevering en montage was heel goed

Eetkamertafel met 6 stoelen bartafel met barkrukken en diverse lampen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview, Annemiek. Fijn om te horen dat je zo prettig geholpen bent door onze collega Regina. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Th van der Horst

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

O ze ervaring is niet zo goed bevallen wij kochten een keuken van bijna 25.000 euro hij zou geplaatst worden op 9 sept 2025 maar dat wordt 14 november na het plaatsen was het werkblad van het kookeiland niet goed ook de kookplaat is niet goed ook het metaal van de wasbak was niet ok en als laatste gingen twee kasten niet open zoals het hoort wij zijn naar jansen totaalwonen gegaan omdat het 30 jaar heel goed was met het bedrijf maar het is nu anders ook moet een deur van de slaapkamerkast omgeruilt worden omdat ze deze hebben laten vallen bij bezorgen nu kan er geen goede kast deur meer geleverd worden wat een drama allemaan dit waren we niet van jansen gewent

Kast bed en keuken

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Beste, hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de levering en montage van jullie keuken niet naar wens is verlopen en dat er meerdere onderdelen niet direct goed waren. Dit is natuurlijk niet de service waar wij naar streven. Inmiddels is alles bij ons binnen. We wachten op jullie bericht wanneer jullie in januari thuis zijn om de montage in te plannen, zodat alles netjes wordt afgerond en jullie van de keuken kunnen genieten zoals het hoort. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Geantwoord op

Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen staat al ruim 50 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m² in Huissen en 6.500 m² in Duiven staan onze medewerkers 7 dagen per week voor jou klaar. We werken enkel met bekende formules en merken waarbij we de welbekende ‘Jansen-kwaliteit’ altijd waarborgen. Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, het bakje koffie van het huis staat altijd klaar!

Karstraat 95

Jansen totaal wonen en henders en hazel

Geweldig

Eettafel met stoelen en een bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview!

Thuijsman

vriendelijk en kundige verkoopster

De communicatie na bestelling kan beter
Eetkamer stoelen

Nijenhuis

We zijn prima geholpen door Alda bij het kopen van een eethoek.

Eethoek

Heel veel keus. Ontzettend aardige en meedenkende adviseur. Iris Kamminga

Kan niet beter wat ons betreft
Banken

van Aalst

We zijn heel goed geholpen door Iris. Heel fijn dat ze zo enthousiast meedenkt.

Ga zo door

Mariëtte van der kolk

Jansen totaal wonen

Zitbank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de 5-sterrenreview, Mariëtte!

Alfons G. M van Rooijen

Slaapmeubel Auping