9.1 /10

checkbox97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies

Arnold

Wij zijn heel fijn geholpen door Sylvie bij het uitkiezen van onze nieuwe bank.

Eric Driessen

SterSterSterSterLege ster

Leuke bank uitgezocht. Hoop dat levering volgens onze specificaties gaan kloppen, gaat normaal altijd goed hoor. Leuk geholpen door Sylvie Willemsen.

3 Zits bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor het delen van je ervaring, Eric. Fijn om te horen dat onze collega Sylvie je zo goed heeft geholpen. De levering komt vast helemaal goed! Alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Antoinette

SterSterSterSterLege ster

Weer heel fijn geholpen en goed geadviseerd. Deze keer door Marjo.

Bureau ergens anders plaatsen ivm wind van airconditioning
Schuifdeurkast

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Antoinette! Fijn om te horen dat onze collega Marjo je zo prettig heeft geholpen bij het samenstellen van een nieuwe kast. Veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

M. Van den Broek

Heel fijn geholpen door Carla. Goed meegedacht en advies gekregen van haar. Het was vooral ook heel gezellig.

Product of service:
Bank, stoel. Eethoek en salontafel.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo prettig geholpen heeft. Veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Weeren

Goed advies, goed meegedacht hoe wij de stoelen bekleed wilde hebben

eetkamerstoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je zo prettig geholpen bent. Veel plezier gewenst van de nieuwe eetkamerstoelen! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Loes

Super fijn geholpen door Iris!

EetTafel, stoelen, eettafel bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Loes!

Jos en Hanneke

Complete mooie inrichting woonkamer gekocht en fantastisch geholpen door Nikki. Zeer vriendelijk, attent en behulpzaam mét verstand van zaken!

Inrichting woonkamer

fam.Engels

SterSterSterSterLege ster

Auping matrassen gekocht met goede hulp van mevr. Diana Krijnen. Diana weet waar ze het over heeft en ook wat voor voor ons het meeste slaapcomfort geeft.

matrassen Auping

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door onze collega Diana. Bedankt voor het delen van jullie ervaring! We wensen jullie een fijne nachtrust toe. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Frits

Goede ervaringen,heel goed geholpen door Carla

Diverse meubelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview, Frits!

Henk Vastbinder

Vandaag compleet bed gekocht ik ben er zeer deskundig bij geholpen door een hele fijne dame met de naam DIana Krijnen zeer goede adviezen gehad vooral wat betreft het matras ik heb er een goede ervaring aan gehad kan deze slaapadviseur iedereen aanbevelen Diana bedankt voor je goede adviezen. Henk Vastbinder

Geen verbeterpunten ga zo door
Bed matras elektrische bodem

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring, Henk. Fijn om te horen dat onze collega Diana je zo prettig heeft geholpen. We wensen je een fijne nachtrust toe! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Fleur van Haren

Super fijn geholpen met de keuze voor een bank door Iris Kamminga. Heel persoonlijk en nam echt de tijd om het verhaal horen en de wensen. Na foto’s gezien te hebben van de betreffende woning was ze nog enthousiaster en vroeg ze om een foto van het eind resultaat als de bank binnen is. Super leuk! En het eind resultaat mag er zijn! Heel erg blij met mijn nieuwe bank.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor je 5-sterrenreview en mooie woorden over onze collega Iris. Fijn om te horen dat je zo uitgebreid en prettig bent geholpen. We wensen je heel veel plezier van je nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Frank en Bianca glaser

Enorm fijn geholpen door Mw D Krijnen Vakkundig en vooral een luisterend oor en springt in op onze wensen. Controleert je slaaphouding en adviseerd dan het juiste matras. Wij hebben het als zeer fijn ervaren en kunnen niet wachten tot dat ons bed geleverd gaat worden! Hartelijk dank! Goede service advies en deskundigheid

Elektrisch verstelbaar boxspring

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor jullie review, Frank & Bianca! Super om te horen dat onze collega Diana jullie zo goed heeft geadviseerd. We wensen jullie een fijne nachtrust toe! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Fie

Vandaag enorm fijn en goed geadviseerd door Mandy. Wij zijn blij dat wij ons nieuwe bankstel hier gekocht hebben. Bedankt voor de geweldige service!

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de mooie woorden en 5-sterrenreview, Fie! Super dat onze collega Mandy jullie zo goed heeft geadviseerd. Veel zitplezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Familie Schuurman

Zojuist een mooie eettafel gekocht. Vriendelijk en attent geholpen door Bo! Dank je wel hiervoor Bo.

Eettafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de 5-sterrenreview, familie Schuurman! Fijn om te horen dat onze collega Bo jullie zo prettig heeft geholpen. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe eettafel! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jilesen

Wat een fantastische service en klantgerichtheid hebben wij mogen ervaren bij dit bedrijf! Nikki en Mandy hebben ons hierbij geweldig geholpen met hun ervaring en inzicht waardoor we prachtige meubels hebben uitgezocht. Met 1 woord "TOP". Warme groeten familie Jilesen Lent.

Eettafel met 3 stoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor jullie review, familie Jilesen. Fijn om te horen dat onze collega's jullie zo prettig hebben geholpen. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe meubels en verwelkomen jullie graag nog eens in onze winkel! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Geantwoord op

Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen staat al ruim 50 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m² in Huissen en 6.500 m² in Duiven staan onze medewerkers 7 dagen per week voor jou klaar. We werken enkel met bekende formules en merken waarbij we de welbekende ‘Jansen-kwaliteit’ altijd waarborgen. Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, het bakje koffie van het huis staat altijd klaar!

Karstraat 95

6851 DG Huissen

Assortiment
Persoonlijk advies

Arnold

Wij zijn heel fijn geholpen door Sylvie bij het uitkiezen van onze nieuwe bank.

Eric Driessen

3 Zits bank

Antoinette

SterSterSterSterLege ster

Weer heel fijn geholpen en goed geadviseerd. Deze keer door Marjo.

Bureau ergens anders plaatsen ivm wind van airconditioning
Schuifdeurkast

M. Van den Broek

Product of service:
Bank, stoel. Eethoek en salontafel.

Weeren

Goed advies, goed meegedacht hoe wij de stoelen bekleed wilde hebben

eetkamerstoelen

Loes

Super fijn geholpen door Iris!

EetTafel, stoelen, eettafel bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Loes!

Jos en Hanneke

Inrichting woonkamer

fam.Engels

matrassen Auping

Frits

Goede ervaringen,heel goed geholpen door Carla

Diverse meubelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview, Frits!

Henk Vastbinder

Geen verbeterpunten ga zo door