2003 beoordelingen

2003 Reviews

Toin. vink

Bank en draai fauteuil

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Toin!

Christien Rutjes

Prima geholpen door vriendelijk personeel

We zijn goed geholpen door Martine, Naomi en Boed. Zij hebben echt hun best gedaan om kasten te zoeken die bij onze wensen pasten en de moeite genomen voor maatwerk. Snelle reactie en heldere... We zijn goed geholpen door Martine, Naomi en Boed. Zij hebben echt hun best gedaan om kasten te zoeken die bij onze wensen pasten en de moeite genomen voor maatwerk. Snelle reactie en heldere communicatie per e-mail. Wellicht zou een hostess die je ontvangt bij de ingang een idee zijn.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Christien. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega's. We wensen je veel plezier van je nieuwe kasten. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal... Hartelijk dank voor je review, Christien. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega's. We wensen je veel plezier van je nieuwe kasten. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Huting

Wij zijn vandaag bij Pronto in Huissen geweest
En ontzettend leuk geholpen door Louis Fauchey
Doordat er goed naar onze wensen werdt geluisterd hebben wij een goede keuze kunnen maken...
Wij zijn vandaag bij Pronto in Huissen geweest
En ontzettend leuk geholpen door Louis Fauchey
En zijn we zeer tevreden naar huis gegaan

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Louis. Veel plezier gewenst van de nieuwe kast. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Peter en Marleen Hoge

Top geholpen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review!

dwars

Gisteren bij Marjo 2matrassen gekocht
Wat een service iemand. Die verstand
Heeft van haar vak
marjo we zien jou binnenkort weer
En bevelen jou aan
Groetjes fam Dwars

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie review, familie Dwars. Fijn om te horen dat onze collega Marjo jullie zo goed geholpen heeft. Een fijne nachtrust gewenst met jullie nieuwe matrassen! Vriendelijke groet,... Hartelijk dank voor jullie review, familie Dwars. Fijn om te horen dat onze collega Marjo jullie zo goed geholpen heeft. Een fijne nachtrust gewenst met jullie nieuwe matrassen! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Fam Bethlehem

Iris je herkende ons meteen toen we wederom in de winkel waren, dat voelde al prettig.
Je hebt heel enthousiast met ons meegedacht over de opstelling van de bank, even uittekenen op de pc, nogmaals een rondje door de winkel, je nam alle tijd, niets was teveel!
Uiteindelijk een geweldige bank besteld met een hocker. Zelfs een stukje stof meegekregen, daar waren we blij mee.
Wij zijn super goed geholpen, je bent een topper Iris!!!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie review, familie Bethlehem! Fijn om te horen dat onze collega Iris jullie zo prettig en goed geholpen heeft. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank en hocker. Vriendelijke... Hartelijk dank voor jullie review, familie Bethlehem! Fijn om te horen dat onze collega Iris jullie zo prettig en goed geholpen heeft. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank en hocker. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Rosenberg

Vanmiddag een bank gekocht met klantnummer.489937.
We zijn geholpen door nikkie Nijenhuis .
Vanmiddag een bank gekocht met klantnummer.489937.
We zijn geholpen door nikkie Nijenhuis .
Haar inzet ,en hulp waren heel plezierig.Zij kon ons op al onze vragen een helder en goed antwoord geven.Bij onze volgende aankoop zullen we weer uitkijken naar Nikkie.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie review en complimenten aan onze collega Nikki. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank. We zien jullie graag weer eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team... Hartelijk dank voor jullie review en complimenten aan onze collega Nikki. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank. We zien jullie graag weer eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

R.h

Prima verkoper , mooi vloerkleed , correct levering . Prima communicatie.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review! Veel plezier gewenst van het nieuwe vloerkleed. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Toorn

Mooi overzichtelijk bedrijf. Fijn en vakkundig geholpen door Judith, met keuze bekleding en kleuradvies

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo goed bent geholpen door onze collega Judith. Veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Klappers

We zijn geholpen door Naomi en Florianne. Hun kennis van zaken, hun advies en de vriendelijkheid heeft ons positief verrast. Niets was hun teveel, ze verleende heel veel service. Deze twee dames... We zijn geholpen door Naomi en Florianne. Hun kennis van zaken, hun advies en de vriendelijkheid heeft ons positief verrast. Niets was hun teveel, ze verleende heel veel service. Deze twee dames zijn zeker aan te raden.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat onze collega's Naomi en Florianne jullie zo goed hebben geholpen. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team... Hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat onze collega's Naomi en Florianne jullie zo goed hebben geholpen. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen