9.2 /10

checkbox97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies

M & A

We vonden het lastig om keuzes te maken, maar Iris heeft ons supergoed geholpen om mooie meubels bij elkaar te zoeken die pasten bij onze stijl en onze woonkamer. We zijn heel erg tevreden over hoe behulpzaam en geduldig Iris was tijdens onze zoektocht naar een nieuwe inrichting voor de woonkamer.

Tv meubel, dressoir, vloerkleed, eettafel, stoelen

Goede kennis en advies en persoonlijke aandacht

Eetkamer stoelen en eetbank

Yasemin

SterSterSterSterLege ster

Niets lijkt me lastiger dan jezelf bevinden in een meubelzaak met alleen maar mooie meubels! Als je het jezelf makkelijker wilt maken en tegelijkertijd mooie combinaties in je woning wilt, dan is interieuradvies aanvragen het beste wat je jezelf kunt trakteren :-) Judith voert haar werk niet alleen met passie uit, maar heeft ook oprechte interesse in én oog voor jouw wensen, behoeften en stijl. Hartelijk dank voor al jullie hulp, geduld en moeite!

Bank, eettafel + eetstoelen

Coumans

We zijn heel goed geholpen door Paulien.

Fauteuil

Sandra Enkelaar

Goed geholpen door de vriendelijke Carla. Zij heeft ons goed geadviseerd en we kijken uit naar de komst van onze nieuwe hoek bank. Ga je naar Jansen Totaal Wonen dan is de Carla de aangewezen dame om je te laten adviseren!

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterrenreview, Sandra. Super om te horen dat onze collega Carla jullie zo prettig heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Willy Hermsen

Onlangs een baenks bank gekocht.geholpen door Harry wat een super fijne verkoper met verstand van zaken en zeer goede adviezen Een goede humor en een eindeloos geduld!! Sorry Harry dat we je zo hebben laten lopen. Willy Hermsen

Blijf zo als we gewent zijn !!
Baenks bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de review, Willy. Fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen door onze collega Harry. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

A.Van Schaaik

Een vriendelijke ontvangst van de ontzettend aardige Carla. Heel behulpzaam en goed advies. Fijne persoonlijkheid om mee tot een beslissing te komen over wat het beste past bij.ons. Ik zou iedereen aanraden als je van plan ben om naar Jansen Wonen Totaal te gaan. Ga op zondag of de maandag en vraag naar Carla! Bedankt Carla voor de fijne ontvangst en je advies!!

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de review en mooie complimenten aan onze collega Carla. Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn. Veel plezier gewenst van de aankoop! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Nick Steentjes

Iris heeft mij uitstekend geholpen bij de inrichting van mijn woning. Ze dacht niet alleen mee over de juiste indeling en kleurcombinaties, maar hield ook rekening met mijn persoonlijke stijl en de beschikbare ruimte. Dankzij haar advies heb ik een bank gekozen die perfect past bij het interieur en de sfeer die ik wilde creëren. De communicatie met Iris was professioneel, helder en prettig. Ze is realistisch in haar aanbevelingen, werkt gestructureerd en heeft oog voor detail. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan haar diensten van harte aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan deskundig interieuradvies.

Geen verbeterpunten
Bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor je review, Nick. Super om te horen dat onze collega Iris je zo uitgebreid en prettig heeft geholpen bij het samenstellen van een nieuwe bank. Veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Fleur & Martijn

Super vriendelijk en kundig geholpen door Judith Lamers bij onze zoektocht naar een nieuwe bank. Judith nam uitgebreid de tijd voor ons en tekende alles in zodat we direct een beeld kregen hoe het eruit zou zien.

Bank xooon

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor jullie review, Fleur & Martijn. Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door onze collega Judith. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen

2 November geholpen door Mevr Wiggers die haar laatste uur nog op de meubel afdeling stond en hierna bij Janssen keukens gaat werken. Heel fijn geholpen en prima advies gekregen, weet waar ze over praat. Denkt heel goed mee over wat je wensen zijn, Bedankt voor je goede advies. Heel veel succes op de keuken afdeling gaat jouw zeker ook lukken.

Op dit moment niets
Xoon bank Puglia

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen door Naomi tijdens haar laatste uren op de meubelafdeling. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Onno Gerritsen

Een warm ontvangst bij Jansen Totaal Wonen. Fijn geholpen door Regina, meer dan geslaagd de winkel uitgelopen. Om de juiste beslissing te kunnen nemen, mocht ik zelfs twee stoelen uit de showroom even lenen, top service!

Eetkamer stoelen en woonkamer stoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor je review, Onno. Fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen door onze collega Regina. Veel plezier gewenst van de nieuwe stoelen. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Scholten

Afgelopen weekend bij Jansen afdeling H&H geweest met mijn vader. En ontzettend fijn geholpen door Paulien. Super spontaan en niet overdreven. We komen graag weer terug.

Niks op aan te merken
Bank, tv meubel, salon tafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Paulien. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Fijn geholpen door Sylvie

bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review!

Gerard & Sanne

Vandaag bij Jansen Totaal Wonen in Duiven geweest voor de aanschaf van een nieuwe bank en fauteuil, super vriendelijk ontvangen en geweldig geholpen door Iris, verschillende opties en kleur combinaties en met een prachtige aankoop huiswaarts gegaan. We zijn zeer tevreden

Bank, fauteuil en salontafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de review, Gerard & Sanne. Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door onze collega Iris. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Geantwoord op

Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen staat al ruim 50 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m² in Huissen en 6.500 m² in Duiven staan onze medewerkers 7 dagen per week voor jou klaar. We werken enkel met bekende formules en merken waarbij we de welbekende ‘Jansen-kwaliteit’ altijd waarborgen. Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, het bakje koffie van het huis staat altijd klaar!

Karstraat 95

Yasemin

SterSterSterSterLege ster

Bank, eettafel + eetstoelen

Coumans

We zijn heel goed geholpen door Paulien.

Fauteuil

Sandra Enkelaar

Willy Hermsen

Blijf zo als we gewent zijn !!
Baenks bank

Bank, tv meubel, salon tafel

Fijn geholpen door Sylvie

bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review!

Gerard & Sanne

Bank, fauteuil en salontafel