9.2 /10

checkbox97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies

Eugenie

Fijne winkel met mooie producten. Ontzettend fijn geholpen door Julia. Er werd goed mee gedacht in de opties.

Bankstel

Ato

Wij zijn vriendelijk geholpen door Judith. Ze was eerlijk en dacht mee.

Eettafel en salontafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Ato. Fijn om te horen dat onze collega Judith je zo prettig heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe tafels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Ivo

Afgelopen weekend, op de regenachtige dag, hebben wij besloten om een hoekbankstel te bekijken bij Jansen Total Wonen. Op basis van ervaringen met dit bedrijf (vanaf 2011) was het ook vanzelfsprekend om terug te komen naar JTW. Wij zijn gelijk geholpen door Harry en het was een zeer aangenaam gesprek om een hoekbankstel samen te stellen. Het beste deskundige advies en de kennis van Harry was ook gelukt. Uitzoeken van kleur, garantie, maat etc. is niet te doen zonder goede kennis van een goede medewerker, vooral als je zoveel keuzes hebt. Na een zeer goed gevoel ook nog een lekker kopje koffie gedronken. Na het toegewenste fijne weekend van Harry zijn wij ondanks een regenachtige dag met een zeer goed gevoel en glimlach in de auto gestapt, in afwachting van een mooi bankstel dat binnenkort in onze woonkamer zal plaatsvinden.

Hoekbankstal Baenks

Van As

Wij zijn dit weekend langs geweest voor een nieuwe bank, tafel en stoelen en zijn super goed geholpen door Erno Duiveman!

Rigas bank, tafel en 4 stoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Erno. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels!

Irene

Ontzettend goed geholpen door Judith Lamers. Judith heeft alle tijd genomen om ons te helpen, luisterde goed naar onze wensen en heeft er zo voor gezorgd dat we de perfecte bank gevonden hebben. Het is dat we alleen opzoek waren naar een bank... Als we weer iets nodig hebben gaan we zeker terug!

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Irene, Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! Mooie complimenten voor onze collega Judith. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

fam. Hogenkamp

Goed geholpen en goed advies door Erno Duiveman

x
2 zits bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Berendsen

Wij hebben onze keuken gekocht bij Jansen Totaal Wonen. Over de levering/plaatsing kunnen wij nog niets zeggen, maar tot nu toe zijn wij meer dan tevreden over het proces. Samen met Dani en zijn collega's hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Het contact met Dani hebben wij als zeer prettig ervaren. Naast dat hij fijn mee dacht, is hij ook gewoon heel gezellig. Niet onbelangrijk!

Keuken

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Leanne, Hartelijk dank voor je review! Mooie complimenten voor onze collega Dani. Wij wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Danny

We zijn heel prettig geholpen door Carolien. Goed advies en meegedacht over verschillende mogelijkheden om tot een mooie keuze te komen voor de aanschaf van nieuwe meubels.

Bank, eettafel, eetbank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Danny, Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat je prettig bent geholpen door onze collega Carolien. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels. Met vriendelijke groet. Team Jansen Totaal Wonen

r.everdij

Onze eetkamertafel van Jansen Totaal Wonen vertoonde na enkele jaren mankementen. Omdat omruilen het probleem niet blijvend zou oplossen, mochten we voor de volledige aanschafprijs een nieuwe tafel uitzoeken. We zijn daarbij uitstekend geholpen door Marco Koenen. Uitstekende service — Jansen Totaal Wonen staat echt voor klantvriendelijkheid en kwaliteit.

eetkamertafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi, Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Wij wensen je veel plezier met de nieuwe eetkamertafel. Met vriendelijke groet. Team Jansen Totaal Wonen

Fam. Kemperman

Heel goed geholpen door Judith!

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Fam Gerritsen

Wij hebben twee relax stoelen gekocht bij Jansen.En de verkoopster (Judith)heeft ons goed en duidelijk van alles uitgelegd over de stof en stoel.Wij vinden Judith een geweldige verkoopster en super vriendelijke vrouw. Fam Gerritsen.

Geen verbeter punten.
Relax stoelen.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor jullie review, familie Gerritsen. Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Judith! Veel plezier gewenst van de relaxfauteuils. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Judith Polman

Zeer professioneel en prettig bedrijf

Bank, eetkamerstoelenben kussens

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de 5-sterrenreview, Judith!

Jansen Totaal Wonen

Hartstikke goed, daarnaast hele vriendelijk service!

2 banken

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met de banken. Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Jan IJsvelt

Fijne winkel,alles onder één dak! Vlak voor de deur parkeren. Je kunt rustig rondkijken. Hulp wordt aangeboden maar niet opdringerig. Personeel is allemaal heel vriendelijk. We zijn erg goed geholpen door Regina bij het uitzoeken van onze bank!

4-zitsbank Fiskardo

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Jan, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat jullie prettig zijn geholpen door onze collega Regina. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Danielle

Goed geholpen

Eetbank, tafel en stoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Danielle!

Geantwoord op

Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen staat al ruim 60 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m² in Huissen en 6.500 m² in Duiven staan onze medewerkers 7 dagen per week voor jou klaar. We werken enkel met bekende formules en merken waarbij we de welbekende ‘Jansen-kwaliteit’ altijd waarborgen. Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, het bakje koffie van het huis staat altijd klaar!

Karstraat 95

6851 DG Huissen

Assortiment
Persoonlijk advies

Eugenie

Bankstel

Ato

Wij zijn vriendelijk geholpen door Judith. Ze was eerlijk en dacht mee.

Eettafel en salontafel

Bank, eettafel, eetbank

r.everdij

eetkamertafel

Fam. Kemperman

Heel goed geholpen door Judith!

Fam Gerritsen

Geen verbeter punten.
Relax stoelen.

Judith Polman

Zeer professioneel en prettig bedrijf

Bank, eetkamerstoelenben kussens

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de 5-sterrenreview, Judith!

Jansen Totaal Wonen

Hartstikke goed, daarnaast hele vriendelijk service!

2 banken

Jan IJsvelt

4-zitsbank Fiskardo

Danielle

Goed geholpen

Eetbank, tafel en stoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Danielle!

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10