Assortiment
Persoonlijk advies

Camilla Penning

Onlangs een zeer prettig adviesgesprek gehad met Carla van der Heijden over de aanschaf van een bank. Ik vond haar super behulpzaam en begreep precies wat ik bedoelde toen we bekeken welke kleur... Onlangs een zeer prettig adviesgesprek gehad met Carla van der Heijden over de aanschaf van een bank. Ik vond haar super behulpzaam en begreep precies wat ik bedoelde toen we bekeken welke kleur passend zou zijn bij onze gordijnen. Kortom ik kom zeker nog eens terug en tip mijn vrienden.

Helemaal prima

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Camilla. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega Carla. We verwelkomen je graag weer eens in onze winkel! Vriendelijke groet, team Jansen... Hartelijk dank voor je review, Camilla. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega Carla. We verwelkomen je graag weer eens in onze winkel! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Trees

Geholpen door Carla
Erg prettige benadering vriendelijke dane

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Trees, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo goed heeft geholpen. We wensen je veel plezier van je nieuwe eethoek! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal... Hi Trees, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo goed heeft geholpen. We wensen je veel plezier van je nieuwe eethoek! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jansen totaal wonen /Boed Derksen

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Nvt

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review!

Wout Plattel

Een goede zaak met een uitgebreid assortiment en goede kwaliteit meubelen. We zijn heel prettig door Carla geholpen bij het uitzoeken van onze bank. Er werd alle tijd voor ons genomen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Wout, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo goed heeft geholpen! Veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Maartje

Wij hebben bij Jansen Totaal een erg prettig ervaring gehad. We zijn goed verzorgd en netjes behandeld. Carla gaf ons goed advies dat eerlijk en helpend was voor het bestellen van onze bank. We zijn... Wij hebben bij Jansen Totaal een erg prettig ervaring gehad. We zijn goed verzorgd en netjes behandeld. Carla gaf ons goed advies dat eerlijk en helpend was voor het bestellen van onze bank. We zijn er nu al enorm blij mee en dan hebben we hem nog niet eens!

N.v.t. we waren enorm tevreden.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Maartje, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla jullie zo uitgebreid heeft geholpen. Veel plezier gewenst van jullie hoekbank! Vriendelijke groet, team Jansen... Hi Maartje, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla jullie zo uitgebreid heeft geholpen. Veel plezier gewenst van jullie hoekbank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

de Vree

Wat een prachtige, ruime showroom waar je op je gemak verschillende bedden kunt uitproberen. We werden hartelijk ontvangen door Marjo, die ons met veel kennis van zaken heeft geadviseerd. Ik ben... Wat een prachtige, ruime showroom waar je op je gemak verschillende bedden kunt uitproberen. We werden hartelijk ontvangen door Marjo, die ons met veel kennis van zaken heeft geadviseerd. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop; een prachtig en comfortabel bed waar ik ongetwijfeld jarenlang heerlijk van ga genieten.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Super om te horen dat je bezoek aan onze showroom goed is bevallen en dat Marjo je hartelijk heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Floor,J.J.

Prachtige zaak en sympathieke adviseur

Voor ons niet

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie review Floor, namens Jansen Totaal Wonen.

Fam.van ‘t Hullenaar.

Wij werden heel vriendelijk en goed geadviseerd door Silvie Willemsen. Een volgende keer zouden wij zeker weer voor Jansen Totaal Wonen kiezen. Fam. van ‘t Hullenaar.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor het delen van jullie positieve ervaring fam. van 't Hullenaar.

Familie Vikkerman

Super service en eerlijk advies van Carla!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie review. Fijn om te horen dat onze collega Carla jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier van de nieuwe banken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Joy Heijenga

Jansen maakte onze droomkeuken waar

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Joy! Veel plezier van je nieuwe keuken!