9.1 /10

2088 reviewsSchrijf review

checkbox96% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
2088 reviews

Marieke Peters

Wij zijn goed geholpen door Naomi. Wat fijn dat zij met ons meedacht in het maken van de juiste keuzes van onze meubels. Zij wist prima wat de mogelijkheden waren van de verschillende producten en merken.

Meubels

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Wat fijn om te horen dat Naomi goed met jullie heeft meegedacht in het maken van de juiste keuzes van de meubels. Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring, namens Jansen Totaal Wonen.

Miesella van der Berg

Wij kwamen om ideeën op te doen maar het is een compleet nieuwe keuken geworden. Miran heeft ons fantastisch begeleid naar een mooi ontwerp. We zijn erg blij met de ideeën van Miran. Nu afwachten wanneer de keuken geplaatst wordt. We hebben er alle vertrouwen in.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Wat leuk om te horen dat jullie langskwamen om ideeën op te doen om vervolgens jullie hele droomkeuken te realiseren! Daar worden wij heel blij van, dankjewel voor het delen. Het aftellen kan beginnen! Mocht er in de toekomst wat zijn, weten jullie ons te vinden. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Petra disveld

Goede geholpen door regina

Kamerstoel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Petra, hartelijk dank voor je review!

Monique Derks

Behulpzaam personeel, ruime keuze!!!

2x 3 zitsbank

Familie Van den Broek

Zeer goede service!

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor jullie review!

Schenk

Mooie overzichtelijke winkel en heel behulpzaam.

Eettafel en salontafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega's. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Thijs

Wij zijn erg goed geholpen bij het uitkiezen van een fauteuil. Goed advies, erg klantvriendelijk. Een echte aanrader!

fauteuil

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartstikke bedankt voor het delen van je positieve ervaring Thijs! Super dat jullie klantvriendelijk zijn geholpen bij het uitkiezen van jullie nieuwe fauteuil. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Manou & Marco

Wij hebben vandaag bank Tineo besteld van XOOON met hulp van Mandy. Ze dacht goed mee met welke stof het beste bij onze vloer en de rest van ons interieur zou passen. Dankjewel Mandy! Wij kunnen niet wachten tot de bank staat :) Gr. Manou & Marco

Bank Tineo van XOOON

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat onze collega Mandy jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! We zien jullie graag nog eens terug in onze winkel. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Meubelafdeling

Afgelopen woensdag in de winkel geweest samen met mijn oma voor een relaxfauteuil. We zijn geholpen door Harry. Hij gaf een vakkundig en fijn advies voor haar relaxfauteuil.

N.V.T
Relaxfauteuil

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Wat super om te lezen dat jullie vakkundig zijn geholpen door Harry in onze winkel en dat je oma is geslaagd voor een mooie nieuwe relaxfauteuil. Hartelijk dank voor het delen van je ervaring namens Jansen Totaal Wonen.

G.Bussink

Geweldig geholpen met de aankoop van onze meubels duidelijke interieur advies bij het bepalen van de kleurstelling en meubelkeuze.

Geen.
Xooon meubels en Jaxxchoice bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega's je zo goed hebben geholpen. We wensen je veel plezier van de nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

T. Bek namens fam. Terhaag

Wij zijn al jaren klant van Jansen Totaal Wonen. Omdat onze duitse vrienden onbekend waren met een nederlandse woonwinkel, en zij toe waren aan een nieuw interieur, waren zij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden. Dat was een schot in de roos. Alle woonwensen zijn vervuld! Mede dankzij de hulp en goede adviezen van Bo. Zeer deskundig en vriendelijk. Onze vrienden waren bijzonder positief. Top!

Product of service:
Bank, fauteuil, eethoek (tafel en stoelen) en slaapkamer.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor jullie uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat jullie vrienden zo tevreden zijn! We wensen ze heel veel plezier van de nieuwe meubels. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

G.Buitink

We zijn ontzettend goed geholpen door Miranda . Na onze vragen heeft ze verschillende telefoontjes gepleegd en gevonden waar wij op zoek naar waren . Een topper .

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Wat super te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Miranda en dat jullie dankzij haar hulp hebben gevonden wat jullie zochten. Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring namens Jansen Totaal Wonen.

Martin Huberts

Wij zijn prima geholpen door adviseur Marco. Rustig, met kennis van zaken en met gevoel voor humor.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor je mooie review Martin! Het doet ons goed te horen dat jullie goed zijn geholpen door Marco in onze winkel en dat ook zijn gevoel voor humor in de smaak viel. Dankjewel voor het delen namens Jansen Totaal Wonen.

Fleur de Bruijn

Vera Laracker heeft ons super goed geholpen. Erg vriendelijk en heeft ons van goed advies voorzien. Daarnaast ook erg goed geholpen door de collega’s van trendhopper.

Geen tips, zijn erg goed geholpen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je mooie review Fleur! Heel fijn te horen dat jullie goed zijn geholpen door onze collega Vera. Dankjewel voor het delen namens Jansen Totaal Wonen.

Jarno

Fijn geholpen met het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Ze nemen veel tijd om te luisteren naar wensen en ideeën en zoeken vervolgens mee naar het vinden van praktische oplossingen.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Heel fijn te horen dat er uitgebreid de tijd is genomen om te luisteren naar jullie wensen bij het samenstellen van jullie nieuwe keuken. Wij wensen jullie dan ook alvast heel veel culinaire momenten toe, namens Jansen Totaal Wonen.

Geantwoord op

Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • check2088 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen staat al ruim 50 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m² in Huissen en 6.500 m² in Duiven staan onze medewerkers 7 dagen per week voor jou klaar. We werken enkel met bekende formules en merken waarbij we de welbekende ‘Jansen-kwaliteit’ altijd waarborgen. Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, het bakje koffie van het huis staat altijd klaar!

Karstraat 95

Petra disveld

Goede geholpen door regina

Kamerstoel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Petra, hartelijk dank voor je review!

Monique Derks

Behulpzaam personeel, ruime keuze!!!

2x 3 zitsbank

Familie Van den Broek

Zeer goede service!

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor jullie review!

Schenk

Mooie overzichtelijke winkel en heel behulpzaam.

Eettafel en salontafel

Geen.
Xooon meubels en Jaxxchoice bank

T. Bek namens fam. Terhaag

Product of service:
Bank, fauteuil, eethoek (tafel en stoelen) en slaapkamer.

G.Buitink

Martin Huberts