9.2 /10

checkbox97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!

Assortiment

Latour

Uitstekend

2 banken

broersma

Wij hebben en nieuwe bank en eettafel stoelen besteld. Wij zijn zeer tevreden hoe Nikkie Nijenhuis ons heeft geholpen ze heeft goed meegedacht in onze uiteindelijke keuze!

Bank en stoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Eric, Hartelijk dank voor je review! Fijn dat jullie goed zijn geholpen door onze collega Nikki. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe bank en stoelen! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Melanie

Wij hebben een zeer uitgebreid en prettig interieuradvies gehad van Martine. Zij is zeer kundig in haar advies en de keuzes die ze gemaakt heeft in het ontwerp. Daarbij heeft ze goed geluisterd naar onze wensen en de vraagstukken en hier een mooi, kloppend geheel van gemaakt. Martine straalt veel rust uit en neemt alle tijd, ook in het gehele proces. Wij kijken uit naar ons nieuwe interieur!

Meerdere producten

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Melanie, Hartelijk dank voor je mooie review! Mooie complimenten voor onze collega Martine. Wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe interieur! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

rogowska aneta

SterSterSterHalve sterLege ster

mijn recente ervaring met Jansen totaal was absoluut goed. vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte tot moment dat ik uitging. Marco gaaf mij uitstekende advies en ondanks de goede service voelde ik me geen moment onder druk gezet om een aankoop te doen. Dat gaaf me alle ruimte tot nadenken en overgaan tot aankoop.

meer keuze uit drankjes tijdens verkoop gesprek. een glas bubbels zal fijn zijn
tafel en stoellen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat je prettig bent geholpen door onze collega Marco. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe tafel en stoelen! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Jeremy Palsenbarg

Prettig geholpen door Marco Sanders. Altijd een fijne winkel om te shoppen!

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Jeremy, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat je prettig bent geholpen door onze collega Marco. Heel veel plezier met het bankstel! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Joosten

Heel erg leuk geholpen door Carla met de aankoop van onze nieuwe bank. Denk goed mee en de beslissing was zo gemaakt.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met jullie nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Jan en Brigitte Terberg

Bij ons eerste bezoek aan de keukenafd in Duiven werden we heel vriendelijk ontvangen (met koffie) door Miran Brinkhof. Na een prettig oriënterend gesprek hebben we een vervolgafspraak gemaakt. Miran had inmiddels een schitterend ontwerp gemaakt waarin onze wensen waren verwerkt. Haar deskundig advies ook over de indeling ervan heeft geleid tot de keuken die we inmiddels besteld hebben. Bedankt Miran voor je goede deskundige adviezen, geduld, enthousiasme en het meenemen van onze wensen in het eindresultaat.

keuken

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Jan en Brigitte, Hartelijk dank voor jullie mooie review! Hele mooie woorden voor onze collega Miran. Wat fijn dat jullie een mooie keuken hebben besteld. Alvast heel veel kookplezier! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Anita en Henk Steenbruggen

Vandaag 29-05-2026 kundig en zeer vriendelijk geholpen door Diana krijnen

Geen, het was top!
Spezia ledikant- spiraal bodems- matrassen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Anita en Henk, Hartelijk dank voor jullie review! Veel plezier met jullie aankopen! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Justin Vreeswijk

Ontzettend fijn geholpen door Iris. Ze heeft ons voorzien van leuke adviezen en nam ruim de tijd.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Justin, Hartelijk dank voor je review! Fijn dat jullie prettig zijn geholpen door onze collega Iris. Veel plezier met jullie nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Familie Deelen

Marjo Bisselink heeft ons zeer deskundig geholpen , vooral bij de keuze van onze nieuwe Auping matrassen om goede ondersteuning van rug en bij de zijslaaphouding of schouder en onderrug goede ondersteuning hadden echt Top nog nooit eerder zo behandeld.

Auping Matrassen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi familie Deelen, Hartelijk dank voor de review! Mooie complimenten voor onze collega Marjo. Wij wensen jullie een fijne nachtrust toe met de nieuwe matrassen! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

B. Kordelaar

Auping bed gekocht bij Marjo. Heel goede, vriendelijke service. Goed advies en mocht verschillende matrassen en elektrisch verstelbare bedbodems uitproberen, terwijl ze een paar keer even iets anders ging doen, zodat ik ook met mijn moeder even kon overleggen en rustig de tijd kon nemen. Ze gaf ook duidelijk de levertermijn aan. Dus toen Auping aan gaf dat het maken van het bed vertraging had, viel het nog binnen de termijn die Marjo genoemd had. Ze gaf ook aan dat het wel een maand kon duren voordat ik gewend was aan het matras, maar het lag meteen al heel lekker. Dus super service.

Auping Orginal, met matras

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de uitgebreide 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat onze collega Marjo je zo prettig en uitgebreid geadviseerd heeft. Veel plezier gewenst van je nieuwe bed en een fijne nachtrust gewenst namens team Jansen Totaal Wonen!

Marco Vos

Zeer goed

Tv meubel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de 5-sterrenreview, Marco!

Roerdink

We zijn prima geholpen door verkoop adviseur Erno Duiveman. Klantvriendelijk en denkt mee.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Erno! Veel plezier gewenst van de nieuwe bank namens team Jansen Totaal Wonen

Wilmink

Martine van Jansen totaal wonen

Vloerkleed en salontafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de 5-sterrenreview!

Geantwoord op

Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen staat al ruim 60 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m² in Huissen en 6.500 m² in Duiven staan onze medewerkers 7 dagen per week voor jou klaar. We werken enkel met bekende formules en merken waarbij we de welbekende ‘Jansen-kwaliteit’ altijd waarborgen. Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, het bakje koffie van het huis staat altijd klaar!

Karstraat 95

SterSterSterHalve sterLege ster

meer keuze uit drankjes tijdens verkoop gesprek. een glas bubbels zal fijn zijn
tafel en stoellen

Jeremy Palsenbarg

Prettig geholpen door Marco Sanders. Altijd een fijne winkel om te shoppen!

Joosten

Marco Vos

Zeer goed

Tv meubel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de 5-sterrenreview, Marco!

Roerdink

Wilmink

Martine van Jansen totaal wonen

Vloerkleed en salontafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor de 5-sterrenreview!

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10