Raymond
- Verbeterpunten of tips
- Caroline heeft ons uitstekend geholpen. Ze denkt mee en ze geeft het juiste advies. Ze is klantvriendelijk en gastvrij.
- Product of service:
- Loungebank
97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!
Aankoop van een loungebank
Super geadviseerd door Julia, absolute aanrader!
Heel erg blij met onze nieuwe keuken. Heel fijn door Stefan geholpen. Hij denkt goed (kritisch) mee en heeft veel geduld. Ook heel erg fijn dat mijn dochter als student interieurontwerper serieus werd meegenomen in de advisering door Stefan. Nogmaals dank daarvoor! Ook de service is top. De plaatsing van de keuken door twee zeer professionele en vakkundige mannen. En ondanks dat een kastje in de verkeerde maat werd geleverd, een wandplaat beschadigd was en een plaatje niet helemaal op maat geleverd, zorgden deze mannen ervoor dat het netjes opgelost werd en regelde direct dat deze werden vervangen. Kortom zeer tevreden!! Je krijgt goede kwaliteit voor je geld.
Vandaag geholpen door Iris Kamminga. Deskundig, humorvol, attent, snel van begrip, gewoonweg supergaaf. Het was een feest met haar. Zij verdient een heel dik kerstpakket. Groet Gerhard Rijken
Wij zijn heel goed geholpen met de verkoop alle tijd en het plaatsen is ook zeer netjes en vakkundig uitgevoerd zeker een aanrader.
Derde keuken van JTW en weer tot volle tevredenheid. Prima adviezen van Emiel Buurman en perfect geïnstalleerd door Albert van den Broek.
Heel fijn geholpen door Iris kamminga! We hadden alleen een vaag idee wat we wilden met onze woonkamer. Iris heeft onze wensen gecombineerd en zo hebben we heel concreet samen gekeken naar meubels. Iris snapt het grote plaatje en onze de meubels in onze woonkamer zijn perfect op elkaar (en de ruimte) afgestemd. We zijn er heel erg blij mee!
Bijzonder fijn geholpen alles op tijd geleverd volgens afspraak. Prettig geregeld door verkoper Emiel Buurman en het plaatsen van de keuken super vakkundig gedaan door Luuk Jansen.
Vriendelijk, gastvrij en deskundig
We zijn in april al voor een bank wezen kijken bij Jansen en zijn toen al super goed geholpen door Nikki. Omdat we nog moesten verbouwen, hebben we er even op moeten wachten maar uiteindelijk weer teruggekomen bij de bank waar we toen verliefd op werden. Nikki heeft ons heel fijn geholpen met de stofkeuze, de grootte van de bank en de aanvullende vlekkenservice waardoor we lang van de bank kunnen gaan genieten. Nikki houdt ons ook goed op de hoogte over de levering etc. Al met al een hele fijne ervaring en komen wij zeker terug bij JTW.
Eind oktober heb ik een matras besteld. Marjo heeft mij prima advies gegeven. Ik ben fijn haar geholpen en het kopje koffie was ook erg lekker.
Mooie relaxfauteuil gekocht. Dankjewel Nikki voor de fijne hulp!
Goed en kundig advies mooie spullen
Vandaag uitstekend geholpen door Marco en Diana met het uitzoeken van een nieuwe bank!
Heel fijn geholpen door Paulien
Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Jansen Totaal Wonen
Karstraat 95
6851 DG Huissen
Aankoop van een loungebank
Super geadviseerd door Julia, absolute aanrader!
Vriendelijk, gastvrij en deskundig
Mooie relaxfauteuil gekocht. Dankjewel Nikki voor de fijne hulp!
Goed en kundig advies mooie spullen
Heel fijn geholpen door Paulien