Familie Sterk
We zijn heel goed geadviseerd door Silvie. Geen vraag was haar teveel.
- Product of service:
- Complete zithoek
2089 reviewsSchrijf review
96% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!
We zijn heel goed geadviseerd door Silvie. Geen vraag was haar teveel.
Wij zijn goed geholpen door Naomi. Wat fijn dat zij met ons meedacht in het maken van de juiste keuzes van onze meubels. Zij wist prima wat de mogelijkheden waren van de verschillende producten en merken.
Wij kwamen om ideeën op te doen maar het is een compleet nieuwe keuken geworden. Miran heeft ons fantastisch begeleid naar een mooi ontwerp. We zijn erg blij met de ideeën van Miran. Nu afwachten wanneer de keuken geplaatst wordt. We hebben er alle vertrouwen in.
Goede geholpen door regina
Behulpzaam personeel, ruime keuze!!!
Zeer goede service!
Mooie overzichtelijke winkel en heel behulpzaam.
Wij zijn erg goed geholpen bij het uitkiezen van een fauteuil. Goed advies, erg klantvriendelijk. Een echte aanrader!
Wij hebben vandaag bank Tineo besteld van XOOON met hulp van Mandy. Ze dacht goed mee met welke stof het beste bij onze vloer en de rest van ons interieur zou passen. Dankjewel Mandy! Wij kunnen niet wachten tot de bank staat :) Gr. Manou & Marco
Afgelopen woensdag in de winkel geweest samen met mijn oma voor een relaxfauteuil. We zijn geholpen door Harry. Hij gaf een vakkundig en fijn advies voor haar relaxfauteuil.
Geweldig geholpen met de aankoop van onze meubels duidelijke interieur advies bij het bepalen van de kleurstelling en meubelkeuze.
Wij zijn al jaren klant van Jansen Totaal Wonen. Omdat onze duitse vrienden onbekend waren met een nederlandse woonwinkel, en zij toe waren aan een nieuw interieur, waren zij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden. Dat was een schot in de roos. Alle woonwensen zijn vervuld! Mede dankzij de hulp en goede adviezen van Bo. Zeer deskundig en vriendelijk. Onze vrienden waren bijzonder positief. Top!