9.2 /10

checkbox97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies

Raymond

Aankoop van een loungebank

Caroline heeft ons uitstekend geholpen. Ze denkt mee en ze geeft het juiste advies. Ze is klantvriendelijk en gastvrij.
Loungebank

Tom

Super geadviseerd door Julia, absolute aanrader!

Sofa

Mirjam van Druijten

Heel erg blij met onze nieuwe keuken. Heel fijn door Stefan geholpen. Hij denkt goed (kritisch) mee en heeft veel geduld. Ook heel erg fijn dat mijn dochter als student interieurontwerper serieus werd meegenomen in de advisering door Stefan. Nogmaals dank daarvoor! Ook de service is top. De plaatsing van de keuken door twee zeer professionele en vakkundige mannen. En ondanks dat een kastje in de verkeerde maat werd geleverd, een wandplaat beschadigd was en een plaatje niet helemaal op maat geleverd, zorgden deze mannen ervoor dat het netjes opgelost werd en regelde direct dat deze werden vervangen. Kortom zeer tevreden!! Je krijgt goede kwaliteit voor je geld.

Ik heb van vrienden begrepen dat zij een andere ervaring hadden met een andere verkoper. Dat is jammer, want komt totaal niet overeen met onze ervaring. Misschien die collega in de leer bij Stefan?

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de uitgebreide review en complimenten aan onze collega Stefan. Fijn om te horen dat jullie zo prettig geadviseerd zijn over jullie nieuwe droomkeuken. Heel veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Rijken

Vandaag geholpen door Iris Kamminga. Deskundig, humorvol, attent, snel van begrip, gewoonweg supergaaf. Het was een feest met haar. Zij verdient een heel dik kerstpakket. Groet Gerhard Rijken

Laat Iris altijd zichzelf blijven. Zij is meer dan supertop !!!
Draaifauteuil

Jansen Totaal wonen

Wij zijn heel goed geholpen met de verkoop alle tijd en het plaatsen is ook zeer netjes en vakkundig uitgevoerd zeker een aanrader.

Kan ik niet vinden

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review!

Harpenslager

SterSterSterSterLege ster

Derde keuken van JTW en weer tot volle tevredenheid. Prima adviezen van Emiel Buurman en perfect geïnstalleerd door Albert van den Broek.

Jammer dat de achterwand van Bokmerk niet gelijk met de keuken geleverd werd. Nu moest Albert van den Broek alle bovenkasten demonteren om de wand te bevestigen. Deels dubbel werk, maar ook door hem perfect geplaatst.
Keuken.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je opnieuw zo prettig bent door onze collega's. Veel plezier gewenst van de nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Marten en Amber

Heel fijn geholpen door Iris kamminga! We hadden alleen een vaag idee wat we wilden met onze woonkamer. Iris heeft onze wensen gecombineerd en zo hebben we heel concreet samen gekeken naar meubels. Iris snapt het grote plaatje en onze de meubels in onze woonkamer zijn perfect op elkaar (en de ruimte) afgestemd. We zijn er heel erg blij mee!

Eetstoelen, eettafel, vloerkleed, drie fauteuils, hoekbank, accessoires

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Marten & Amber, hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geadviseerd zijn door onze collega Iris. Veel plezier gewenst van alle nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Hendriks

SterSterSterSterLege ster

Bijzonder fijn geholpen alles op tijd geleverd volgens afspraak. Prettig geregeld door verkoper Emiel Buurman en het plaatsen van de keuken super vakkundig gedaan door Luuk Jansen.

Mathieu Hendriks

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zo prettig geholpen bent door onze collega Emiel. Veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Hutmacher

Vriendelijk, gastvrij en deskundig

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega's. Veel plezier gewenst van de nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Luc Nijenhuis

We zijn in april al voor een bank wezen kijken bij Jansen en zijn toen al super goed geholpen door Nikki. Omdat we nog moesten verbouwen, hebben we er even op moeten wachten maar uiteindelijk weer teruggekomen bij de bank waar we toen verliefd op werden. Nikki heeft ons heel fijn geholpen met de stofkeuze, de grootte van de bank en de aanvullende vlekkenservice waardoor we lang van de bank kunnen gaan genieten. Nikki houdt ons ook goed op de hoogte over de levering etc. Al met al een hele fijne ervaring en komen wij zeker terug bij JTW.

Jaxxchoice Izzy bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterrenreview, Luc! Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door onze collega Nikki. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe Izzy bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Vogelpoel

Eind oktober heb ik een matras besteld. Marjo heeft mij prima advies gegeven. Ik ben fijn haar geholpen en het kopje koffie was ook erg lekker.

Matras.

Grashoff

Mooie relaxfauteuil gekocht. Dankjewel Nikki voor de fijne hulp!

relaxfauteuil

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat onze collega Nikki je zo prettig heeft geholpen! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Bas

Goed en kundig advies mooie spullen

Dressoir bank stoelen tafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Bas!

Tom & Samantha

Vandaag uitstekend geholpen door Marco en Diana met het uitzoeken van een nieuwe bank!

Bank Alcona

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview, Tom & Samantha. Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega's Marco & Diana. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Heel fijn geholpen door Paulien

Eetkamerstoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview!

Geantwoord op

Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen staat al ruim 50 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m² in Huissen en 6.500 m² in Duiven staan onze medewerkers 7 dagen per week voor jou klaar. We werken enkel met bekende formules en merken waarbij we de welbekende ‘Jansen-kwaliteit’ altijd waarborgen. Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, het bakje koffie van het huis staat altijd klaar!

Karstraat 95

6851 DG Huissen

Assortiment
Persoonlijk advies

Raymond

Aankoop van een loungebank

Loungebank

Tom

Super geadviseerd door Julia, absolute aanrader!

Sofa

Mirjam van Druijten

Rijken

Laat Iris altijd zichzelf blijven. Zij is meer dan supertop !!!
Draaifauteuil

Jansen Totaal wonen

Kan ik niet vinden

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review!

Harpenslager

Jaxxchoice Izzy bank

Vogelpoel

Matras.

Grashoff

Mooie relaxfauteuil gekocht. Dankjewel Nikki voor de fijne hulp!

relaxfauteuil

Bas

Goed en kundig advies mooie spullen

Dressoir bank stoelen tafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Bas!

Tom & Samantha

Bank Alcona

Heel fijn geholpen door Paulien

Eetkamerstoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview!

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10