Begripvol , duidelijk over de stoppen van de behandeling.Belangstellend en begripvol toen ik tijdens de Behandelingsperiode te maken kreeg met een ander medisch probleem.
De menselijke maat en goede communicatie
Fijn persoon, heldere uitleg, goede behandeling en zorg.
Professionele hulp, zelfde doel lijnen en goede resultaten
Vakman,kennis van zaken,prettige persoonlijkheid
Fijne benadering, snelle resultaten
Gydo was enorm betrokken bij mijn behandeling. Hij kwam met fantastische ideeën voor mij om oefeningen thuis te doen. Hij begreep precies wat ik nodig had en waar telkens mijn grenzen lagen.
Deskundig, professioneel en fijne communicatie.
Zeer deskundig iemand
Bij patiënten die voor dezelfde aandoening fysiotherapie behoeven.
De fysiotherapeuten sparren met elkaar, twee weten er meer dan een.
Wanner iemand spreekt over klachten van het lichaam en een fysiotherapeut nodig heeft
Hij heeft veel kennis en geeft goede uitleg over het waarom van de oefeningen die hij opgeeft. Het is een vriendelijke en rustige persoon
Nvt
Gewoon, deskundig en het werkt.
Jansen van den Berg BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jansen van den Berg BV heeft de volgende resultaten bereikt:

De menselijke maat en goede communicatie
Fijn persoon, heldere uitleg, goede behandeling en zorg.
Professionele hulp, zelfde doel lijnen en goede resultaten
Vakman,kennis van zaken,prettige persoonlijkheid
Fijne benadering, snelle resultaten
Deskundig, professioneel en fijne communicatie.
Zeer deskundig iemand
Bij patiënten die voor dezelfde aandoening fysiotherapie behoeven.
De fysiotherapeuten sparren met elkaar, twee weten er meer dan een.
Nvt
Gewoon, deskundig en het werkt.
Jansen van den Berg BV heeft de volgende resultaten bereikt: