9.2 /10

checkbox97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies

Bastian

Heel fijn geholpen bij het uitzoeken van een bank en eetkamerstoelen. Uitstekend meegedacht en fantastische service!

Bank en eetkamerstoelen

De Brouwer

Fijn geholpen en meegedacht door Bo

6x stoel, 2x met armleuning en 2x barkruk Franky

Familie Martens

Wij zijn erg fijn geholpen door CARLA in Huissen, nieuwe meubels kopen moet echt een goede belevenis zijn en wij hebben dat gelukkig ook zo mogen ervaren in Huissen met haar!

2 relax fauteuils en een Rigas element bank

Ton Bloemzaad

Begin zomer 2025 zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Op advies van vrienden kozen we voor Jansen Totaal Wonen in Huissen. Daar zijn we een traject ingegaan samen met keukenadviseur Stefan van Gaalen. In drie lange bezoeken aldaar zijn we tot een uiteindelijke keuze van keukenontwerp en - uitrusting gekomen. Onze wensen werden door Stefan deskundig 'vertaald'. Er ontstond een wederzijdse band. Dat gaf ons een gevoel van vertrouwen. Op basis daarvan konden we in samenspraak keuzes maken uit het zeer diverse aanbod. Half oktober is de keuken geplaatst. We hadden gekozen voor een 'totaalpakket', waardoor we geheel ontzorgd waren bij de uitvoering van deze omvangrijke klus. Het resultaat mag er wezen. We genieten elke dag van het gebruiksgemak én van de toevoeging van de keuken aan ons interieur.

volledig uitgeruste keuken, inclusief technische installaties

Suzanne en Emiel

Erg blij met onze nieuwe keuken!

Sjaak van Haasteren

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verkopers zijn top, maar service afdeling is een flop. Bij een beschadigde levering duurt de vervangende kast een keer zo lang dan de al erg lange oorspronkelijke levertijd. En dat terwijl de website van de leverancier een levertijd vermeld die nog niet de helft bedraagt. Zelfs na meerdere keren bellen wordt er nauwelijks actie ondernomen om de levertijd te verkleinen. Echt waardeloos de serviceafdeling van Jansen Totaal Wonen. PS: dit is al een keer eerder gebeurt en dat zou een incident zijn. Blijkbaar is het standaard bij JTW om een service klant veel langer dan nodig te laten wachten

Ze moeten heel veel beter hun best doen bij service
Pavarotti buffetkast

Lisa-Mary van Zijl

Top bedrijf en hulp!

Taranto en vicentia

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de mooie review, Lisa-Mary! Veel plezier gewenst van je aankoop!

Mieke Niens

Ik ben heel erg tevreden met de keuken na 5 jaar. Superfjjn geholpen door Bas, die de tijd heeft genomen om naar onze wensen te luisteren en met zijn deskundigheid heeft geholpen een goede indeling te maken aangezien ik geen bovenkasten wilde vanwege mijn lengte

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Mieke, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door Bas. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jansen totaal wonen en henders en hazel

Geweldig

Geen, vooral zo doorgaan met hulp en meedenken over de verschillende winkels intern. Toppers
Eettafel met stoelen en een bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview!

Thuijsman

Heel blij met onze nieuwe aankoop en met goed advies (en geduld) geholpen door Paulien!

Eethoekbank en tafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door onze collega Paulien. Veel plezier gewenst van de nieuwe eetkamerset! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Peppelman

Super, wij wilden iets dat niet handig was. De verkoopster ,Judith, heeft ons dat laten proberen en ons uitgelegd wat er niet echt geschikt voor ons was. Ze heeft ons rondgeleid in de winkel en banken laten uitproberen. Bij het erop volgende gesprek heeft ze ons geholpen niet hoger uit te komen dan ons geplande budget. We zijn hier met een goed gevoel weggegaan. Judith bedankt

U bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Judith jullie zo prettig heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Paulien

Onze keuken is nog niet geleverd, maar we zijn erg tevreden over het begeleiden van het aankoopproces door Jany. Mooie selectie van voorbeeld keukens en goede inspiratie hoek.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review, Paulien! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Jany. Alvast veel plezier gewenst van de nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Hoogsteder

SterSterSterHalve sterLege ster

vriendelijk en kundige verkoopster

De communicatie na bestelling kan beter
Eetkamer stoelen

Nijenhuis

We zijn prima geholpen door Alda bij het kopen van een eethoek.

Eethoek

P. van Liefland

Op zoek naar een nieuwe keuken voor ons nieuwbouw appartement kwamen wij terecht bij Jansen Totaal Wonen. Wij zijn daar erg fijn geholpen door Emiel Buurman. Professioneel, rustig en kundig advies zonder het gevoel te hebben onder druk gezet te worden. Afgelopen week is de keuken geplaatst. Alles naar volle tevredenheid door een kundige installateur. Wij zijn er heel blij en tevreden mee. Niets dan lof!

geen verbeterpunten
keuken

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Peter, wat een leuke review! Heel fijn om te horen dat onze collega Emiel jullie fijn heeft geholpen. Wij wensen jullie veel kookplezier. Geniet van jullie nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Geantwoord op

Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen staat al ruim 50 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m² in Huissen en 6.500 m² in Duiven staan onze medewerkers 7 dagen per week voor jou klaar. We werken enkel met bekende formules en merken waarbij we de welbekende ‘Jansen-kwaliteit’ altijd waarborgen. Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, het bakje koffie van het huis staat altijd klaar!

Karstraat 95

2 relax fauteuils en een Rigas element bank

Ton Bloemzaad

volledig uitgeruste keuken, inclusief technische installaties

Suzanne en Emiel

Erg blij met onze nieuwe keuken!

Sjaak van Haasteren

Jansen totaal wonen en henders en hazel

Geweldig

Eettafel met stoelen en een bank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview!

Thuijsman

vriendelijk en kundige verkoopster

De communicatie na bestelling kan beter
Eetkamer stoelen

Nijenhuis

We zijn prima geholpen door Alda bij het kopen van een eethoek.

Eethoek

P. van Liefland