9.2 /10

checkbox97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies

F.Giesbertsen

Fijn en goed geholpen door Regina en Nikkie

Complete zitkamer

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi, Hartelijk dank voor je review! Wat leuk om te lezen dat onze collega's Nikki en Regina je goed hebben geholpen. Veel plezier met de aankopen. Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Geert en Roos

Goed, netjes geholpen. Goed advies

Eetkamerstoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Geert en Roos, Hartelijk dank voor jullie mooie review. Veel plezier met de eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Lippmann

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service

Problemen oplossen of anders met een andere oplossing komen maar niet de klant bijna 2 JAAR laten wachten tot de zoveelste monteur langs komt…
Sta op stoel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Beste Angela, Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We zijn momenteel druk bezig om dit probleem op te lossen. We begrijpen dat dit erg vervelend is en hopen dat je binnenkort weer optimaal van je aankoop kunt genieten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijk groet, Team Jansen Totaal Wonen

Familie Pietersen

Wij zijn heel vriendelijk, deskundig en prettig meedenkend geadviseerd door Martine van Kampen. Wij kwamen er zelf niet uit om onze woonkamer van nieuwe meubels te voorzien. Martine heeft ons mooie en praktische ideeën geadviseerd en laten zien in een uitgewerkte 3D animatie hoe dit past in onze woonkamer. Wij zijn blij met deze keuze en hebben al haar ideeën overgenomen en aangekocht. Dank je wel Martine. Derk en Rolien Pietersen

Product of service:
Bank, stoel, tafels, lampen en vloerkleed.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Familie Pietersen, Hartelijk dank voor jullie uitgebreide, mooie review. Wat fijn om te lezen dat jullie prettig zijn geholpen door onze collega Martine! Wij wensen jullie heel veel plezier met de meubels. Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Marleen

Wederom samen met Miran onze keuken samen mogen stellen! Voor onze huidige nieuwbouw woning heeft Miran ons geadviseerd voor wat betreft de keuken. Ondanks de tijdsdruk die hier destijds achter zat hebben we wel overwogen keuzes kunnen maken door haar brede kennis en de manier waarop ze mee dacht over de indeling. Nu een aantal jaar later twijfelde we waar we de keuken voor onze nieuwe woning aan wilden schaffen, totdat we een advertentie van Jansen total Wonen voorbij zagen komen met Miran. We lieten ons verrassen door een nieuwe indeling welke de keuken als (leef)keuken een geheel liet voelen. Miran denkt mee over een praktische indeling welke ook stijlvol en leefbaar is. Bedankt voor het advies Miran, we kijken uit naar de installatie van de keuken in september!

Het assortiment in Huissen is groter. Wij hebben na ons bezoek aan Duiven ook nog een bezoek gebracht aan Huissen om daar meer variatie in de keukens te kunnen bekijken.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Marleen, Hartelijk dank voor jullie mooie, uitgebreide review! Mooie complimenten voor onze collega Miran. Wat fijn om te lezen dat jullie prettig zijn geholpen tijdens het uitzoeken van jullie nieuwe keuken. Wij wensen jullie alvast veel kookplezier in de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Hermans

SterSterSterSterLege ster

Na een eerste spontaan bezoek om ons te oriënteren op de nieuwe keuken hebben wij in juni twee lange(re) afspraken gehad om onze wensen uit te spreken over onze keuken. Uiteindelijk hebben wij besloten om de keuken aan te schaffen bij JTW. Vooral het persoonlijk advies en het meenemen in het proces hebben wij als prettig ervaren.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi, Hartelijk dank voor je mooie review! Mooie complimenten. Wij wensen jullie alvast heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Lourens

Een prettige ervaring niet opdringerig alles wordt rustig verteld prima dus

4 eetkamer stoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi, Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier met de eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

M Behrens

Zeer fijn geadviseerd door Iris Kamminga (Duiven) Ze dacht goed mee en gaf ons praktische oplossingen en ruime keus in modellen en uitvoeringen. We zijn goed geslaagd! We kunnen bijna niet wachten tot het in huis staat ☺️ Dank je wel Iris!

Tafel Taranto + 3x Mavis

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi, Hartelijk dank voor je review! Fijn dat jullie prettig zijn geholpen door onze collega Iris. Wij wensen je veel plezier met de aankopen! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Joke van der kouwe

vanmiddag zeer goed geslaagd en prettig geholpen bij de aanschaf van nieuw zitmeubilair voor mijn woonkamer. fijn om goed persoonlijk advies te krijgen, zeker bij een grote aanschaf als deze voor de komende jaren.

1Relax fauteuil, 2zits bank, fauteil

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Joke, Hartelijk dank voor je review! Wij wensen je veel plezier met je aankopen! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Cuppen

Top!

Auping bed

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je review! Wij wensen je een fijne nachtrust toe met het nieuwe Auping bed. Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Van Dam

Wij zijn zeer prettig en vakkundig geholpen door Miran. Zij heeft goed geluisterd naar onze wensen. In ons ontwerp dacht ze mee en kwam met creatieve oplossingen.

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat onze collega Miran jullie zo prettig heeft geholpen bij het samenstellen van een nieuwe keuken. Veel plezier ervan gewenst namens team Jansen Totaal Wonen

Erdil

Voor onze nieuwe keuken zijn wij terechtgekomen bij Jansen Totaal Wonen in Huissen. Daar zijn wij fantastisch geholpen door Sofie Drent. Vanaf het eerste gesprek voelde het meteen goed. Sofie is lief, vrolijk, betrokken en denkt echt met je mee. Ze neemt alle tijd om naar je wensen te luisteren, komt met goede ideeën en denkt in oplossingen. Daarnaast communiceert zij duidelijk en hield zij ons gedurende het hele traject goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dankzij haar deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en fijne begeleiding hebben wij onze droomkeuken kunnen samenstellen. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kunnen zowel Sofie als Jansen Totaal Wonen in Huissen van harte aanbevelen. Familie Erdil

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi familie Erdil, Hartelijk dank voor je mooie review! Mooie complimenten voor onze collega Sofie. Wij wensen jullie alvast veel kookplezier in jullie nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Van de Peppel

Wij zij super goed en prettig geholpen door Nikki en van waarevol advies voorzien, Wij hebben daardoor uitstekende keuzes kunnen maken.

2x Vere fauteaauils, JaxxChoice, Dutchz vloerkleed, Laptoptafel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor de review! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Nikki. Veel plezier gewenst van jullie aankoop!

Carol

Fijn advies en service

Bankstel Henders & Hazel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Carol, Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier met je nieuwe bankstel! Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Maassen

Zeer goed geholpen door Marco Koenen (assistent-bedrijfsleider). Eerlijk, deskundig en no-nonsense. De communicatie was prettig en totaal niet opdringerig. Er werd echt met ons meegedacht over de verschillende mogelijkheden en oplossingen. Een fijne ervaring, zeker een aanrader!

Bankstel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor je mooie review! Wij wensen je heel veel plezier met het nieuwe bankstel. Met vriendelijke groet, Team Jansen Totaal Wonen

Geantwoord op

Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen staat al ruim 60 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m² in Huissen en 6.500 m² in Duiven staan onze medewerkers 7 dagen per week voor jou klaar. We werken enkel met bekende formules en merken waarbij we de welbekende ‘Jansen-kwaliteit’ altijd waarborgen. Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, het bakje koffie van het huis staat altijd klaar!

Karstraat 95

Slechte service

Sta op stoel

Familie Pietersen

Product of service:
Bank, stoel, tafels, lampen en vloerkleed.

Marleen

Hermans