G.Stoer
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- 2,5 zitsbank Rigas
97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!
Uitstekend geholpen door Carolien
Martine heeft een prachtig interieurontwerp voor ons nieuwe huis gemaakt. Ze luistert goed en komt met fijne suggesties. Ze levert een compleet ontwerp met licht plan, meubels en accessoires. Ze heeft onze wensen perfect begrepen.
Afgelopen week een nieuwe bank uitgezocht, samen met mijn moeder. Vooraf hadden we aan Carolien laten weten dat mijn moeder mee zou komen, hierdoor heeft Carolien al geïnventariseerd welke bankstellen geschikt zijn voor oudere mensen. Heel prettig dat mijn moeder hierdoor niet het hele pand door hoefde te lopen. Onder het genot van een kop koffie is doorgesproken wat de mogelijkheden en de stofkeuzen waren. Haar advies was deskundig, ze dacht mee en gaf tips die voor mijn moeder waardevol zijn. Al met al een zeer geslaagde aankoop gedaan, professioneel en hartelijk ontvangen, we zijn zeer tevreden.
Op een middag een mooie hoekbank van Xooon uitgezocht, Nikki heeft ons hier prima in geadviseerd. Ook nog nadat de door ons uitgekozen stof eigenlijk niet meer leverbaar was, iets kunnen regelen met de leverancier. Wij blij natuurlijk. Nikki je bent een kanjer!
Vooraf een afspraak gemaakt om een goed advies te kunnen krijgen bij de aankoop van een nieuw matras. Marjo liet ons de nodige modellen zien, we mochten op bedden liggen om te voelen wat bij ons past, bij alle matrassen gaf ze eerlijk advies. Ze nam alle tijd, dacht mee en gaf tips wat voor-en nadelen zijn van de matrassen, zodat wij een goede keuze konden maken. Onder het genot van een kop koffie hebben we de details besproken en zijn erg content met onze keuze.
Vakkundig geholpen door Carla met oog voor detail en tijd en aandacht voor de klant.
Heel blij met de adviezen en hulp van Nikki! Ze denkt echt tot in detail mee, vooral als het gaat om kleuren en stoffen van de meubels, stoelen, eettafel en salontafel. Dankzij haar fijne begeleiding is alles mooi op elkaar afgestemd. Zeker een aanrader!
Super fijn geholpen door Caroline. Haar advies en uitleg heeft ons erg geholpen bij het maken van keuzes. Ze dacht heel erg mee wat bij onze style en smaak zou passen.
Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige service en uitleg die we over de diverse mogelijkheden, in de samenstelling van de bank, hebben gekregen van Nikky. Ook met de keuze van de salontafel die wij graag wilden hebben heeft ze alles gedaan om de juiste voor ons te kunnen bestellen. Zal haar ook zeker aanraden aan bekenden. Nogmaals erg bedankt Nikky.
Een super beleving!
Zeer fijn advies van Silvie. Ze heeft ons erg goed geholpen met het uitzoeken van de eettafel met stoelen, kleed en kussens. Dacht goed mee en kwam met leuke ideeën.
In januari begon onze zoektocht naar nieuwe meubels. Moelijk hoor, er is zoveel keuze. Interieurstylist Judith heeft ons heel goed geholpen! Onze wensen werden gehoord en Judith gaf een eerlijk advies. Heel fijn! We wachten nu op onze nieuwe eetkamerstoelen, vloerkleed, salontafels en fauteuil.
Tot onze verrassing hebben we een prachtige bank gewonnen. Heel fijn ontvangen door Judith met uitleg van wat we konden veranderen aan de bank gezellig onder het genot van koffie met lekkere cake. Goed afgesproken hoe de bank hier geleverd wordt, we zijn benieuwd.
Op Hemelvaartsdag hebben we een nieuwe bank gekocht bij JTW in Huissen. Judith Lamers heeft ons in een prettig verkoopgesprek voorzien van een goed en eerlijk advies.
Fijne ervaring
Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Jansen Totaal Wonen