F.Giesbertsen
- Product of service:
- Complete zitkamer
97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!
Goed, netjes geholpen. Goed advies
Slechte service
Wij zijn heel vriendelijk, deskundig en prettig meedenkend geadviseerd door Martine van Kampen. Wij kwamen er zelf niet uit om onze woonkamer van nieuwe meubels te voorzien. Martine heeft ons mooie en praktische ideeën geadviseerd en laten zien in een uitgewerkte 3D animatie hoe dit past in onze woonkamer. Wij zijn blij met deze keuze en hebben al haar ideeën overgenomen en aangekocht. Dank je wel Martine. Derk en Rolien Pietersen
Wederom samen met Miran onze keuken samen mogen stellen! Voor onze huidige nieuwbouw woning heeft Miran ons geadviseerd voor wat betreft de keuken. Ondanks de tijdsdruk die hier destijds achter zat hebben we wel overwogen keuzes kunnen maken door haar brede kennis en de manier waarop ze mee dacht over de indeling. Nu een aantal jaar later twijfelde we waar we de keuken voor onze nieuwe woning aan wilden schaffen, totdat we een advertentie van Jansen total Wonen voorbij zagen komen met Miran. We lieten ons verrassen door een nieuwe indeling welke de keuken als (leef)keuken een geheel liet voelen. Miran denkt mee over een praktische indeling welke ook stijlvol en leefbaar is. Bedankt voor het advies Miran, we kijken uit naar de installatie van de keuken in september!
Na een eerste spontaan bezoek om ons te oriënteren op de nieuwe keuken hebben wij in juni twee lange(re) afspraken gehad om onze wensen uit te spreken over onze keuken. Uiteindelijk hebben wij besloten om de keuken aan te schaffen bij JTW. Vooral het persoonlijk advies en het meenemen in het proces hebben wij als prettig ervaren.
Een prettige ervaring niet opdringerig alles wordt rustig verteld prima dus
Zeer fijn geadviseerd door Iris Kamminga (Duiven) Ze dacht goed mee en gaf ons praktische oplossingen en ruime keus in modellen en uitvoeringen. We zijn goed geslaagd! We kunnen bijna niet wachten tot het in huis staat ☺️ Dank je wel Iris!
vanmiddag zeer goed geslaagd en prettig geholpen bij de aanschaf van nieuw zitmeubilair voor mijn woonkamer. fijn om goed persoonlijk advies te krijgen, zeker bij een grote aanschaf als deze voor de komende jaren.
Top!
Wij zijn zeer prettig en vakkundig geholpen door Miran. Zij heeft goed geluisterd naar onze wensen. In ons ontwerp dacht ze mee en kwam met creatieve oplossingen.
Voor onze nieuwe keuken zijn wij terechtgekomen bij Jansen Totaal Wonen in Huissen. Daar zijn wij fantastisch geholpen door Sofie Drent. Vanaf het eerste gesprek voelde het meteen goed. Sofie is lief, vrolijk, betrokken en denkt echt met je mee. Ze neemt alle tijd om naar je wensen te luisteren, komt met goede ideeën en denkt in oplossingen. Daarnaast communiceert zij duidelijk en hield zij ons gedurende het hele traject goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dankzij haar deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en fijne begeleiding hebben wij onze droomkeuken kunnen samenstellen. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kunnen zowel Sofie als Jansen Totaal Wonen in Huissen van harte aanbevelen. Familie Erdil
Wij zij super goed en prettig geholpen door Nikki en van waarevol advies voorzien, Wij hebben daardoor uitstekende keuzes kunnen maken.
Fijn advies en service
Zeer goed geholpen door Marco Koenen (assistent-bedrijfsleider). Eerlijk, deskundig en no-nonsense. De communicatie was prettig en totaal niet opdringerig. Er werd echt met ons meegedacht over de verschillende mogelijkheden en oplossingen. Een fijne ervaring, zeker een aanrader!
Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Jansen Totaal Wonen