Mariëtte van der kolk
- Product of service:
- Zitbank
97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!
Jansen totaal wonen
Bij Diana (slaapadviseur) ons laten adviseren voor een nieuw slaapmeubel. De keuze viel op een Auping met ombouw en voor ons verantwoord en lekker liggende matrassen. Door de vakkundigheid en geduld van Diana de juiste matrassen kunnen vinden. Bij de opmaak van de offert en onder het genot van een kopje koffie, toch maar gelijk besloten tot koop.
Goed geholpen met onze aankoop door Regina ook de aflevering en montage was heel goed
O ze ervaring is niet zo goed bevallen wij kochten een keuken van bijna 25.000 euro hij zou geplaatst worden op 9 sept 2025 maar dat wordt 14 november na het plaatsen was het werkblad van het kookeiland niet goed ook de kookplaat is niet goed ook het metaal van de wasbak was niet ok en als laatste gingen twee kasten niet open zoals het hoort wij zijn naar jansen totaalwonen gegaan omdat het 30 jaar heel goed was met het bedrijf maar het is nu anders ook moet een deur van de slaapkamerkast omgeruilt worden omdat ze deze hebben laten vallen bij bezorgen nu kan er geen goede kast deur meer geleverd worden wat een drama allemaan dit waren we niet van jansen gewent
Na een ronde langs Keukenbedrijven in de regio zijn we bij Jansen totaal wonen in Duiven terecht gekomen, zij adviseerden ons om eens te gaan kijken in de nieuwe keuken showroom van Jansen in Huissen. Vandaag hebben wij "onze" keuken besteld bij Jansen. Bij ons eerste bezoek hebben we rondgekeken en zijn op een vriendelijke en deskundige manier geholpen. Hierna een afspraak gemaakt voor een keuken naar onze wensen, wij zijn hier geholpen door Emiel Buurman en waren onder de indruk van zijn deskundigheid en vriendelijke manier van helpen, we zijn naar huis gegaan met een duidelijke offerte en kregen in de mail de nodige 3D tekeningen. Dit om er eerst over na te denken en eventuele wensen of opmerkingen konden we gelijk mailen. Vandaag zijn we voor de derde keer bij Jansen geweest en hebben onze aanvullende wensen en opmerkingen te kennen gegeven. Alle wensen zijn goed doorgesproken en de deskundigheid van Emiel heeft ons zeer goed geholpen. Alle tekeningen en offerte zijn aangepast en we gingen naar huis met een heerlijk gevoel en kunnen niet wachten tot dat de keuken wordt geplaatst. Jansen totaal wonen is een echte aanrader als je een nieuwe keuken zoekt.
We zijn goed geadviseerd door Carla. We hebben 4 mooie eetkamerstoelen besteld. Kijken er naar uit dat ze bij ons thuis staan!
Prettig geholpen door Carla
Afgelopen week heb ik mijn nieuwe meubels besteld voor de woonkamer. Sylvie heeft hierbij erg goed geholpen door het opstellen van een 3D interieurplan, waardoor het maken van de keuzes een stuk makkelijker ging.
Gezien we in 2023 keurig geholpen zijn bij Jansen Totaal Wonen Huissen, vandaag deze mooie meubelzaak weer een bezoek gebracht. Een privé verhuizing en een veranderde smaak, was de aanleiding voor een nieuw interieur. In 2023 hebben we onder andere 2 eetkamerstoelen gekocht, waarvan we er nu graag twee meer willen kopen, zodat de set uitgebreid kan worden. Deze vraag stellende aan de balie, kwamen we in contact met Carolien. Wat een enorm prettige en deskundige persoonlijkheid! Door haar fijne behulpzaamheid, deze stoelen wederom besteld en besloten Carolien verder mee te nemen in onze woonwensen. Natuurlijk waren we gelukkig met haar product en leveranciers kennis, echter gaf Carolien’s eerlijkheid de doorslag in alles! Fijn meedenkend, nergens pushend, alles visueel makend, kwam Carolien met de mooiste en zeer passende ideeën. Hierdoor een goede deal kunnen sluiten, waarmee we zeer tevreden zijn! Kortom, we geven Carolien een tien! Mocht de levering ook zó goed gaan uitpakken, dan geven we Jansen Totaal Wonen Huissen, een welverdiende 12 op de schaal van deze 10!
Wij zijn heel erg fijn geholpen door Marjo Bisselink met het kiezen van ons nieuwe bed. Zeer gastvrij en deskundig!
Slechte klachten afhandeling van onze keuken , duurt al maanden
Carla heeft ons heel goed advies gegeven We zijn goed geholpen top
Slechte en goede ervaringen met Jansen Totaal Wonen. In het verleden een bank (en ook andere meubels) daar gekocht en prima prijs/kwaliteit en die bank is 15 jaar meegegaan, dus top! Echter 3 jaar geleden een bank gekocht van het merk JaxxChoice en een en al ellende mee gehad. De communicatie verliep ook met JaxxChoice zelf en niet via Janssen Totaal wonen. Uiteindelijk mochten we (na inschakelen van rechtsbijstand) een andere bank uitzoeken en kregen we 1500 euro korting op een nieuwe bank. Hier waren wij het eigenlijk niet mee eens, want je wordt toch “verplicht” om weer geld uit te geven, want voor 1500 euro heb je geen nieuwe bank. Maar om van de ellende af te zijn toch maar gedaan. Nu wel een bank van een ander merk uitgezocht, want JaxxChoice heb ik geen vertrouwen meer in. Bij het uitzoeken van de nieuwe bank wel heel vriendelijk geholpen door Carla, echt een hele leuke vrouw en zij heeft ons goed geadviseerd!
Prima geholpen
Aankoop van een loungebank
Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Jansen Totaal Wonen