9.2 /10

checkbox97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies

Jill

SterSterSterLege sterLege ster

Communicatie kan beter, ik heb er meerdere keren zelf achteraan moeten gaan. Nu nog aan het wachten op de bank, hopelijk wordt deze zonder problemen snel geleverd.

Communicatie

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring, Jill. Vervelend om te horen dat de communicatie niet helemaal naar wens is verlopen, excuses hiervoor. Zoals we inmiddels telefonisch hebben besproken, verwachten we je bank volgende week bij ons binnen. Zodra deze is gearriveerd, zorgen we dat de levering zo snel mogelijk kan plaatsvinden. Nogmaals excuses en bedankt voor je geduld! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jan Derk Romein

Wij zijn bij Jansen totaal wonen altijd een warm en hartelijk ontvangt. Wij kwamen voor een bankstel en de vriendelijke verkoper Marco Koenen heeft ons daarbij geholpen, en dat was heel professioneel, en op alle vragen duidelijke uitleg met het genot van een heerlijke cappuccino. Kan iedereen aanraden om bij Jansen totaal wonen te gaan schoppen . Vriendelijke groet Gera en Jan Derk Romein.

Vol lof
Pitt streek hoekbank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Jan, Hartelijk dank voor je review! Mooie complimenten. Fijn dat jullie prettig zijn geholpen door onze collega Marco. Veel plezier met jullie nieuwe hoekbank! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Janssen totaal wonen

Carla heeft ons uitstekend geholpen met een nieuw vloerkleed

Vloerkleed

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Suze, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met je nieuwe vloerkleed! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Hanna

Ik heb onlangs een bank besteld bij dit bedrijf. De bank is nog niet geleverd, maar tot nu toe ben ik zeer tevreden over de samenwerking. Het contact verloopt prettig en professioneel. De medewerkers nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en denken echt met je mee. Dat geeft veel vertrouwen in het verdere proces. Ik kijk uit naar de levering van de bank en wil alvast mijn waardering uitspreken voor de vriendelijke en professionele service.

Elementenbank Piastri

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Hanna, Dank voor je 5-sterrenreview! Wat een complimenten, hartelijk dank! Wij wensen je veel plezier met je aankopen! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Becker

Perfect geholpen en geadviseerd!

1/ Voor de klant is het een bedrijf. Waarom dan verschillende rekeningen en ..... 2/ Sluit Duiven want de opstelling etc daar kan niet tippen aan Huissen.
XOOON en JAX producten

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Hans, Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Veel plezier met je aankopen! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Sarah de Jonge

SterSterSterHalve sterLege ster

Gastvrij, zeer behulpzaam

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Sarah, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met je nieuwe bank. Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jannie en Joop Peters

Uitstekend advies van Jansen Totaalwonen. Wij zijn bij de aankoop van een relaxfauteuil op een deskundige en vriendelijke manier van advies voorzien door Harry Vos. Toen wij twijfelden over de kleur van de fauteuil heeft styliste Carolien ons van advies voorzien. Alles ging op een relaxte en prettige manier. Ook willen wij Marjo nog even benoemen waar wij een tijdje terug een bed hebben gekocht. Ook zij nam de tijd voor ons en ook dat is als zeer prettig ervaren. Toppers dus en wij kunnen deze winkel warm aanbevelen. Graag tot een volgende keer.

Relaxfauteuil.

Vermeulen

Bij aankoop van ons nieuwe bed zijn we zeer vriendelijk geholpen door Marjo die wij nog herkenden van 19 jaar geleden bij de aankoop van ons huidige bed. Ze nam alle tijd ons te voorzien van de nodige informatie en het proefliggen werd door haar deskundig begeleid. Het was heel gezellig!

Auping bed

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Antoon en Els, Hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te lezen dat jullie goed zijn geholpen door onze collega Marjo. Wat leuk dat jullie elkaar nog herkenden! Wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe Auping bed. Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen

Met een goed gevoel geslaagd bij leuke woonwinkel en fijn geholpen en geadviseerd door Iris

Eetkamertafel en eetkamerstoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met je nieuwe aankopen! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Ina Hofman

Wij zijn heel prettig en een goed advies gekregen van Diana,2 bij een aankoop van 2 matrassen

Geen,zijn zeer voldoende geholpen door verkoopster Diana
2 Pullman matrassen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Ina, Heel erg bedankt voor je review! Wij wensen je een fijne nachtrust toe met de 2 nieuwe matrassen. Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Van der Velden

Geholpen door Regina. Goed gehoor gegeven naar mijn wensen en zo heeft ze mij een bank aanbevolen. Dit was een prachtige bank. Bedankt hiervoor !

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Kim, Heel erg bedankt voor je 5-sterrenreview! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe bank. Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Anjo imming

Super blij met de nieuwe eetkamerstoelen Maddy, vooral Mandy heel erg bedankt met het meedenken voor een oplossing !

Eetkamerstoelen

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Anjo, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met je nieuwe eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Tamara Scheers

SterSterSterSterLege ster

Erg fijn geholpen door Julia. Neemt alle tijd, luistert naar je wensen en geeft advies waar nodig.

Hoekbank

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Hi Tamara, Hartelijk dank voor je review! Veel plezier met je nieuwe hoekbank! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Marc Miis

Niet veranderen
Bankstel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Dank voor je 5-sterrenreview, Marc!

Geantwoord op

Jansens totaal wonen (slaapkamer)

SterSterSterSterLege ster

Positief, vriendelijke, rustige, duidelijke verkoopster.

Boxspringset eastborn go

Hi Katja, Dank voor je review! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Geantwoord op

Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 10 februari 2015

Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen staat al ruim 50 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m² in Huissen en 6.500 m² in Duiven staan onze medewerkers 7 dagen per week voor jou klaar. We werken enkel met bekende formules en merken waarbij we de welbekende ‘Jansen-kwaliteit’ altijd waarborgen. Laat je inspireren en adviseren in onze winkel, het bakje koffie van het huis staat altijd klaar!

Karstraat 95

Vloerkleed

Hanna

Elementenbank Piastri

Becker

Perfect geholpen en geadviseerd!

XOOON en JAX producten

Marc Miis

Niet veranderen
Bankstel

Antwoord Jansen Totaal Wonen

Dank voor je 5-sterrenreview, Marc!

Geantwoord op

Jansens totaal wonen (slaapkamer)

SterSterSterSterLege ster

Positief, vriendelijke, rustige, duidelijke verkoopster.

Boxspringset eastborn go

Hi Katja, Dank voor je review! Met vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen