Jill
Communicatie kan beter, ik heb er meerdere keren zelf achteraan moeten gaan. Nu nog aan het wachten op de bank, hopelijk wordt deze zonder problemen snel geleverd.
- Verbeterpunten of tips
- Communicatie
- Product of service:
- Bank
97% beveelt Jansen Totaal Wonen aan!
Wij zijn bij Jansen totaal wonen altijd een warm en hartelijk ontvangt. Wij kwamen voor een bankstel en de vriendelijke verkoper Marco Koenen heeft ons daarbij geholpen, en dat was heel professioneel, en op alle vragen duidelijke uitleg met het genot van een heerlijke cappuccino. Kan iedereen aanraden om bij Jansen totaal wonen te gaan schoppen . Vriendelijke groet Gera en Jan Derk Romein.
Carla heeft ons uitstekend geholpen met een nieuw vloerkleed
Ik heb onlangs een bank besteld bij dit bedrijf. De bank is nog niet geleverd, maar tot nu toe ben ik zeer tevreden over de samenwerking. Het contact verloopt prettig en professioneel. De medewerkers nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en denken echt met je mee. Dat geeft veel vertrouwen in het verdere proces. Ik kijk uit naar de levering van de bank en wil alvast mijn waardering uitspreken voor de vriendelijke en professionele service.
Perfect geholpen en geadviseerd!
Gastvrij, zeer behulpzaam
Uitstekend advies van Jansen Totaalwonen. Wij zijn bij de aankoop van een relaxfauteuil op een deskundige en vriendelijke manier van advies voorzien door Harry Vos. Toen wij twijfelden over de kleur van de fauteuil heeft styliste Carolien ons van advies voorzien. Alles ging op een relaxte en prettige manier. Ook willen wij Marjo nog even benoemen waar wij een tijdje terug een bed hebben gekocht. Ook zij nam de tijd voor ons en ook dat is als zeer prettig ervaren. Toppers dus en wij kunnen deze winkel warm aanbevelen. Graag tot een volgende keer.
Bij aankoop van ons nieuwe bed zijn we zeer vriendelijk geholpen door Marjo die wij nog herkenden van 19 jaar geleden bij de aankoop van ons huidige bed. Ze nam alle tijd ons te voorzien van de nodige informatie en het proefliggen werd door haar deskundig begeleid. Het was heel gezellig!
Met een goed gevoel geslaagd bij leuke woonwinkel en fijn geholpen en geadviseerd door Iris
Wij zijn heel prettig en een goed advies gekregen van Diana,2 bij een aankoop van 2 matrassen
Geholpen door Regina. Goed gehoor gegeven naar mijn wensen en zo heeft ze mij een bank aanbevolen. Dit was een prachtige bank. Bedankt hiervoor !
Super blij met de nieuwe eetkamerstoelen Maddy, vooral Mandy heel erg bedankt met het meedenken voor een oplossing !
Erg fijn geholpen door Julia. Neemt alle tijd, luistert naar je wensen en geeft advies waar nodig.
Positief, vriendelijke, rustige, duidelijke verkoopster.
Jansen Totaal Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Jansen Totaal Wonen
Karstraat 95
6851 DG Huissen
Carla heeft ons uitstekend geholpen met een nieuw vloerkleed
Perfect geholpen en geadviseerd!
Gastvrij, zeer behulpzaam
Positief, vriendelijke, rustige, duidelijke verkoopster.
Jansen Totaal Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Jansen Totaal Wonen