Reviews

Jansa

9 / 10
191 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.8/10
Info over verloop order
8.6/10
Snelheid levering
9/10
Bestelgemak
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.6/10
After sales
8.6/10

191 Reviews

Leonie Postma

10/10

Snelle reactie, goede prijs, goede service en goede en nette montage, meedenken in oplossingen

Sterke punten

Meedenkend

Verbeterpunten of tips

Social media gebruiken


Anoniem

10/10
(Bewerkt)

Goede service, Telefoon wordt snel opgenomen , vriendelijke stem aan de telefoon, ben enorm goed geholpen, Top bedrijf

Sterke punten

Goede kwaliteit Deurluifels, veel keuze.

Verbeterpunten of tips

Nee, ik zou het iedereen aanraden.


Mariët

10/10

Communicatie uitstekend. Afspraken keurig nagekomen. Prachtige Amsterdam LED Deurluifel. We zijn er erg blij mee, mooi licht. Pieter heeft het keurig en netjes geplaatst. Nogmaals bedankt hiervoor.... Communicatie uitstekend. Afspraken keurig nagekomen. Prachtige Amsterdam LED Deurluifel. We zijn er erg blij mee, mooi licht. Pieter heeft het keurig en netjes geplaatst. Nogmaals bedankt hiervoor. Raad iedereen Jansa aan, inclusief het monteren.

Sterke punten

Prijs/kwaliteitsverhouding, zeer klantvriendelijk en keurige monteur.

Verbeterpunten of tips

Geen


Ferdinand

1/10

Communicatie zeer slecht! Afspraken niet nakomen! Geen volgende keer meer!

Sterke punten

Na een aantal weken pas reageren op vragen/klachten en daarna nog eens wachten en hopen dat hij nu uit zichzelf antwoord ...maar helaas en nog altijd wachten op een reactie! Dit duurt al ruim een... Na een aantal weken pas reageren op vragen/klachten en daarna nog eens wachten en hopen dat hij nu uit zichzelf antwoord ...maar helaas en nog altijd wachten op een reactie! Dit duurt al ruim een maand.

Verbeterpunten of tips

Reageren en klacht tot op heden niet opgelost!

Reactie Jansa:

Het klopt dat wij door drukte een periode slecht bereikbaar waren. Dit is nu opgelost ! Sinds begin december 2019 hebben wij Els aangenomen die voor ons de verkoop binnendienst gaat verzorgen. Dus... Het klopt dat wij door drukte een periode slecht bereikbaar waren. Dit is nu opgelost ! Sinds begin december 2019 hebben wij Els aangenomen die voor ons de verkoop binnendienst gaat verzorgen. Dus vanaf nu krijgt u Els aan de lijn voor al uw vragen.


Rene

2/10

Communicatie blijft slecht. Meerdere keren zelf contact moeten opnemen voordat een afspraak voor plaatsing werd gemaakt. Wel een prachtig luifel (model LED Amsterdam) maar de kwaliteit van de... Communicatie blijft slecht. Meerdere keren zelf contact moeten opnemen voordat een afspraak voor plaatsing werd gemaakt. Wel een prachtig luifel (model LED Amsterdam) maar de kwaliteit van de elektrische onderdelen valt tegen. Binnen een jaar onderdelen vervangen, nog geen zes maanden later heb ik weer de elektra moeten loskoppelen vanwege defecte onderdelen en kortsluiting. Nu twee maanden verder en steeds is er geen afspraak voor het vervangen van onderdelen.

Verbeterpunten of tips

Verbeter de communicatie. Als ik had geweten dat de klantenservice zo slecht was, had ik waarschijnlijk niet bij Jansa een luifel gekocht.
Verbeter de kwaliteit van de LED luifels, de elektra...
Verbeter de communicatie. Als ik had geweten dat de klantenservice zo slecht was, had ik waarschijnlijk niet bij Jansa een luifel gekocht.
Verbeter de kwaliteit van de LED luifels, de elektra onderdelen zijn ronduit slecht.

Reactie Jansa:

Door persoonlijke omstandigheden zin wij de afgelopen tijd wat lastige bereikbaar geweest. Deze situatie is nu opgelost en zijn wij weer als vanouds bereikbaar.
Voor wat betreft uw storing aan...
Door persoonlijke omstandigheden zin wij de afgelopen tijd wat lastige bereikbaar geweest. Deze situatie is nu opgelost en zijn wij weer als vanouds bereikbaar.
Voor wat betreft uw storing aan de LED luifel hebben wij nu aanpassingen aangebracht bij onze leverancier. De trafo's zijn zwaarder uitgerust waardoor dit issue is opgelost. Alle luifels die wij nu versturen hebben deze trafo in de doos.


Anoniem

5/10

De luifel is best mooi geworden. Hebben echter niet de installatie voorschriften gevolgd, dat zou eindigen in een luifel met een groene aanslag aan de randen. Verder zouden de instructies nog wel... De luifel is best mooi geworden. Hebben echter niet de installatie voorschriften gevolgd, dat zou eindigen in een luifel met een groene aanslag aan de randen. Verder zouden de instructies nog wel iets duidelijker mogen, dingen zoals welke kant van een strip boven moeten vanaf verkoop foto worden uitgevonden. Communicatie met het bedrijf is ronduit slecht te noemen, er staat nog steeds een vraag open op WhatsApp...
Prijs en kwaliteit verhouding is dus niet helemaal in balans.

Sterke punten

Veel keuze

Verbeterpunten of tips

Communicatie na aankoop verbeteren. De reclame van "vandaag besteld, morgen in huis" van de site verwijderen.

Reactie Jansa:

Door persoonlijke omstandigheden waren wij de afgelopen periode wat slechter bereikbaar. Deze situatie is nu weer opgelost. Wij zijn nu weer normaal bereikbaar.


Valthermond

1/10

Communicatie is niet het sterkste punt van dit bedrijf. Ik had een overkapping voor onze robot maaier besteld maar ik hoorde maar niets. Diverse whatsapp berichten gestuurd waar niet op gereageerd... Communicatie is niet het sterkste punt van dit bedrijf. Ik had een overkapping voor onze robot maaier besteld maar ik hoorde maar niets. Diverse whatsapp berichten gestuurd waar niet op gereageerd werd. En als er al op werd gereageert dan werd de schuld bij een collega gelegd of bij DHL.
Ik heb meerdere keren gevraagd om een track & Trace nummer, maar dit was waarschijnlijk een te moeilijke vraag. Dus werd er niet op gereageerd, terwijl het whatsapp bericht wel was aangekomen en gelezen.

Sterke punten

Verschuilen achter collega's

Verbeterpunten of tips

Betere communicatie


Camping Klein Zwitserland

2/10

In maart een luifel besteld en die is in juni nog steeds niet geleverd. Ik moet er steeds achteraan bellen. Van hun uit komt geen reactie.


astrid van meegdenburg

9/10

Prachtige luifel gekocht,met verlichting,geeft een veilig gevoel als ik savonds laat thuis kom,
wij zijn er echt heel blij mee!
bedankt voor de snelle service!

Sterke punten

je wordt keurig geholpen
veel keus

Verbeterpunten of tips

geen


Fam. M.D. de Jong

10/10

Super goede service en kwaliteit.
De luifel is na een logistiek probleem door de koerier, buiten de schuld on van Jansa, persoonlijk afgeleverd op ons adres door de firma Jansa.
Dit...
Super goede service en kwaliteit.
De luifel is na een logistiek probleem door de koerier, buiten de schuld on van Jansa, persoonlijk afgeleverd op ons adres door de firma Jansa.
Dit getuigd van super service.
Ook de communicatie was heel goed en werden wij goed op de hoogte gehouden.
De deurluifel zelf was makkelijk te monteren met de duidelijke gebruikershandleiding die meegeleverd was.

Wij willen Jansa zeker aanbevelen bij anderen voor kwaliteit, service en communicatie.

Sterke punten

- Kwaliteit
- Service
- Communicatie
- Duidelijke website

Verbeterpunten of tips

geen