Remco
- Sterke punten
- Reageren als er een vraag wordt gesteld
- Verbeterpunten of tips
- Ik mis 2 afdek strips.
- Product of service:
- Luifel Amsterdam
Goed, beetje sneller reageren zou mogen
Klantvriendelijk, goed contact vooraf. Het was een uitdagende luifel, waarbij goed werd meegedacht hoe met uitdagingen om te gaan. Open en vriendelijke communicatie en duidelijke verwachtingen geschept en nagekomen
Goede overzichtelijke website! Goed persoonlijk contact bij vragen en verdere informatie. Heel goed, mooi en degelijke luifel!
Prima feedback
Duidelijk beschrijving, deugdelijk product en goede service.
Heel goed
Goed en fraai product (dakluifel), nette communicatie via de telefoon, levering acceptabel (2 weken), bestelformulier website niet geheel correct geïmplementeerd
Prima. Duidelijke informatie over producten montage en levering
Prima, wij wilden de voordeurluifel zien voordat we gingen bestellen, prima ontvangen en uitleg en adviezen gekregen voor aankoop. Na aankoop kon door latere plaatsing van de kunststofvoordeur, de luifel niet direct geplaatst worden, de luifel kon zonder problemen langer in het magazijn bewaard worden.
goede communicatie
Prima service
Via contactformulier op de website mijn wensen voor maatwerk aangegeven. Vervolgens direct contact gehad met Jasper en het project doorgesproken. Eén maand later stond de luifel volgens ons ontwerp gemonteerd op locatie. Alles heel netjes, volgens afspraak en naar wens afgerond. Top bedrijf om mee te werken!
Na een internetzoektocht voor een nieuwe voordeur-luifel terechtgekomen op de site van Jansa. Ons oog viel direct op de Luifel München. We kregen direct alle info de we vroegen en ondanks dat we nog in het beginstadium van ons project zaten bleef het contact professioneel en niet opdringerig. T.z.t. offerte opgevraagd voor maarwerk kleur incl plaatsing en bestelling geplaatst. Na een normale wachttijd is de luifel op afspraak geplaatst en zijn we superblij met het resultaat
Jansa BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jansa BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima feedback
Duidelijk beschrijving, deugdelijk product en goede service.
Heel goed
Prima. Duidelijke informatie over producten montage en levering