Huub Suylen
snelle levering
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Komt zijn afspraken na.
Zeer tevreden
Betonplex antislip
goed en snelle levering
Snel besteld, maar.. iets later gekregen.
Snelle levering en goede prijs
Duidelijke site met fijne keuzehulpen. Keuze in leverage. Communicatie was prima
Ja top man
Prima contact
Via email bestelt binnen no time waren de isolatieplaten gebracht
Netjes op tijd geleverd Topper
Fantastische ervaring, alles is vlot verlopen, top.
servicegericht
Jan de Isolatieman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jan de Isolatieman heeft de volgende resultaten bereikt:
Jan de Isolatieman
Voorschakelstraat 10
5349 CC Oss
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Komt zijn afspraken na.
Zeer tevreden
Betonplex antislip
goed en snelle levering
Snel besteld, maar.. iets later gekregen.
Snelle levering en goede prijs
Ja top man
Prima contact
Via email bestelt binnen no time waren de isolatieplaten gebracht
Netjes op tijd geleverd Topper
Fantastische ervaring, alles is vlot verlopen, top.
servicegericht
Jan de Isolatieman heeft de volgende resultaten bereikt: