Mark Hemetsberger & Jeroen Venrooij
Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten, hadden wij direct het vertrouwen dat Prima Villas ons zou helpen bij het vinden van ons droomhuis in Jávea. Wat ons direct opviel, was hoe goed er naar onze wensen werd geluisterd. Er werd niet gekeken naar zomaar een huis, maar naar een woning die echt bij ons en onze toekomstplannen past. Tijdens het gehele traject waren zij uitstekend bereikbaar en betrokken. Die bereikbaarheid beperkte zich zeker niet tot kantooruren, wat voor ons ontzettend waardevol was. Of het nu ging om een woning die we net hadden gezien, een tourtje door Javea met Jan, vragen over de omgeving of ingewikkelde zaken die vanuit de bank of andere partijen naar voren kwamen, we konden altijd rekenen op snel en deskundig advies. Wat Prima Villas onderscheidt, is de combinatie van professionaliteit, lokale kennis en persoonlijke aandacht. Het aankoopproces van een woning in Spanje kan, zoals iedereen weet, soms complex en spannend zijn, maar dankzij hun begeleiding voelden wij ons gedurende het hele traject gerustgesteld en goed geïnformeerd. Dankzij hun inzet, betrokkenheid en doorzettingsvermogen starten wij binnenkort de verbouwing van ons droomhuis. We kijken met veel plezier terug op de samenwerking en kunnen Prima Villas van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken aankoopmakelaar aan de Costa Blanca.
- Product of service:
- Huis