rob van vugt
Zeer slecht bedrijf met een klachtenservice die alleen aan hun eigen denken
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Zeer slecht bedrijf met een klachtenservice die alleen aan hun eigen denken
Mijn bestelling PIR platen zou op een andere dag worden geleverd dan aangegeven. Na een telefoontje is het keurig gecorrigeerd en op de afgesproken dag geleverd.
benim tam istedigim satisyeri supper
Uiteindelijk goed, scherpe prijzen, goede producten, alles op één adres.
Snel en correct geleverd. Je word keurig geholpen via de telefoon
Werd uitstekend geadviseerd en geholpen bij het afhalen.
Top levering!
Prima prijs/kwaliteit en snelle levering
Goed bezorgd.
Leveringen en prijs top.
Super service bij aflevering
Goede producten
Great prices with a good standardized buying process. Not 100% transparent, though. I would have loved to be made aware that there is only a 14-days return period in advance, in a clear manner.
Prima en betrouwbaar bedrijf
Jan de Isolatieman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jan de Isolatieman heeft de volgende resultaten bereikt:
Jan de Isolatieman
Voorschakelstraat 10
5349 CC Oss
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
benim tam istedigim satisyeri supper
Uiteindelijk goed, scherpe prijzen, goede producten, alles op één adres.
Snel en correct geleverd. Je word keurig geholpen via de telefoon
Werd uitstekend geadviseerd en geholpen bij het afhalen.
Top levering!
Prima prijs/kwaliteit en snelle levering