Amplifon | Beter Horen
- Naam event
- Beter Horen Live Event
95% beveelt Royal Dutch Jaarbeurs aan!
flexibel, doortastend en vriendelijk
Erg prettig. Duidelijke communicatie.
Heel prettig, zoals bij eerdere gelegenheid
Ik heb de samenwerking echt als super prettig ervaren!! Vond de catering goed, maar de lunch was echt veelste veel. Dat is wel echt zonder, dat je dan dingen moet weggooien.
Heel goed, pro actief en service gericht. Heldere communicatie
Amazing! Ilma and Rein on site were great at supporting the event.
Prima, er wordt goed meegedacht over de lokatie.
Over het algemeen heel goed, bij de bijeenkomst van vorige week was met name de organisatie rond de lunch echt amateuristisch. We waren ingepland op overlappende momenten op dezelfde lunchplek als een andere grote groep, terwijl er op die etage wel twee plekken zijn waar lunch geserveerd kan worden. We hebben geprobeerd dat aan te passen, maar de mensen van de catering waren onwrikbaar en zeiden dat het makkelijk zou kunnen. Dat bleek niet waar. Dat was erg vervelend voor onze cursisten en dus ook voor ons als organisatie. Zeker omdat we wel geprobeerd hebben mee te denken maar de catering daar geen zin in had de groep zou "te klein zijn" maar met 40 mensen (en ook wel met minder) hebben we normaal gesproken altijd een eigen lunchplek.
Goede samenwerking.
Fijne locatie en makkelijk schakelen.
Fijn contact met sales Moniek. Alles was prima geregeld.
Prettige afstemming voorafgaand aan het event en op de dag zelf.
Zoals altijd was de samenwerking voorafgaand en tijdens het event geweldig. Klantgericht en vriendelijk. Proactief ook.
Als heel prettig. Het contact met Yente was heel fijn en ook de mensen op de dag zelf hebben echt goed voor ons gezorgd en waren heel vriendelijk
Het was een effectieve manier om tijdens de Zorg&ICT beurs een rustige en discrete meeting te hebben met een potentiële klant. Het is een nette omgeving met veel verschillende ruimtes. Wij hadden een kleine vergaderruimte waar we een uurtje hebben gezeten.
Royal Dutch Jaarbeurs verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Royal Dutch Jaarbeurs heeft de volgende resultaten bereikt:
Royal Dutch Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
flexibel, doortastend en vriendelijk
Erg prettig. Duidelijke communicatie.
Heel prettig, zoals bij eerdere gelegenheid
Heel goed, pro actief en service gericht. Heldere communicatie
Amazing! Ilma and Rein on site were great at supporting the event.
Prima, er wordt goed meegedacht over de lokatie.
Goede samenwerking.
Fijne locatie en makkelijk schakelen.
Fijn contact met sales Moniek. Alles was prima geregeld.
Prettige afstemming voorafgaand aan het event en op de dag zelf.
Royal Dutch Jaarbeurs heeft de volgende resultaten bereikt:
Royal Dutch Jaarbeurs