Wat vond je van de locatie?
8.2/10
Wat vond je van de catering?
7.8/10
Wat vond je van de service?

Yvonne Verdonk

Vlot, snel, prettig. Tip: vermeld naam event bij lunchbuffetten ipv zaalnummers.

Kennisplatform API's

Guus Feron

Jammer dat de parkeerplaats P3 is vervallen. Bij evenementen in het Beatrixgebouw betekent dit ‘lang lopen’ om de bedrijfsauto te bereiken.

Congres ECB

Nederlandse Biotechnologie vereniging

Over het algemeen een goede ervaring met Jaarbeurs. Puntje ter verbetering: In de ochtend was de receptie bij de goederenontvangst onbemand, ook na 5 uur was deze leeg terwijl dit juist de momenten... Over het algemeen een goede ervaring met Jaarbeurs. Puntje ter verbetering: In de ochtend was de receptie bij de goederenontvangst onbemand, ook na 5 uur was deze leeg terwijl dit juist de momenten zijn waarop aanwijzingen welkom zijn. De deuren waren gesloten terwijl de stands moesten worden leeggeruimd. Desondanks zal NBV in de toekomst zeker meerdere events bij jullie onder brengen.

Nederlandse Biotechnologie Vereniging - Pharmacogenomics Symposium

Flynth

De locatie en de voorzieningen zijn goed. Wel krijgen wij vaak feedback over dat de groepen de lunch niet goed vinden

Carrieredag FLynth

Nina van de Kuilen

Fijne begeleiding naar het event toe. Professioneel en bij vragen meedenken.

De grote Scholingsdag

Fijn om te horen! Dank!

Louise Versavel

Vlotte & zeer vriendelijke communicatie, gerichte feedbackpunten besproken en tot oplossingen gekomen.

Varilux XR

K.C.I,

Uitstekend

ECF MELVI congres

Dank!

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Het was zeer prettig en alles was perfect op orde. Vooral de techniek liet zien dat het zeer veel ervaring had. Het leefde zich ook goed in in onze wensen waardoor het plenaire deel een Wow-effect... Het was zeer prettig en alles was perfect op orde. Vooral de techniek liet zien dat het zeer veel ervaring had. Het leefde zich ook goed in in onze wensen waardoor het plenaire deel een Wow-effect kreeg.

Werkconferentie Rechtsbijstand

Reactie Jaarbeurs:

Wat fijn om te horen! Dank!

Dagna Lek

Prima service, goede communicatie vooraf en gedurende de dag. Denken goed mee. Techniek kon beter, maar is een extern bedrijf.

Dialoog opgroeien jeugdigen

Chaw-Ming Lee

De samenwerking met de Jaarbeurs verliep vlekkeloos en de assistentie dat we hebben ontvangen voldeed aan onze verwachtingen.

Shenzhen Longhua